52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
akela #4869 És eggyáltalán miben más az 1.06,mint az1.04?Az utóbbival ment még a múltkor. -
#4868 Melyiket töltsem le? Nincs eddig semmi patch a játékon. -
#4867 http://pttm.uw.hu/http://pttm.uw.hu/ -
#4866 Honnan tudom letölteni a magyarosítást? -
#4865 És honnan tudom letölteni? -
#4864 Nekem nem indult el -
#4863 ?? -
akela #4862 Valaki irja meg,hogy elindul-e a game az 1.06 béta,és ameglévő próba magyaritással?? Léciléci..
-
#4861 -
#4860 Hoppá megnéztem "Gumikacsa" oldalát a Rig'n'Roll-ról és ámultam bámultam öcssséémm ilyen király játékot.Már alig várom hogy kijöjjön.Addig is egy kérdés:a pedal to the metal egy kiegészítő ugye??Kell hozzá az előző rész. -
#4859 jóó -
#4858 Milyen a game?? Én játszottam egy ideig a King of the Road-dal de meguntam.. -
#4857 Ennek is prism3d a motorja? Mert ha igen, akkor lehetne belőle ojjektumokat átpakolni a pttm-be -
#4856 van jejeej, ésnem magyarítás hanem valóban magyarodítás, mert sok magyaros jelenség van benne
-
#4855 Van hozzá magyarosítás? -
#4854 Hát elkezdtem játszani, de egyből ki is vert az ideg! Ez a szar prism3d mindig kilép. -
FiReBoY #4853 Lehetséges... -
#4852 te se játszol már egy hete? :)
mert én nem. Call of dutyzok mostanság... lesz majd magyar pálya beta? -
#4851 Nem csak szeretnénk játszani vele. -
FiReBoY #4850 Ennyire sürgős vagy mi a gond? -
#4849 8 uj üzenet, azt hittem van magyarítás, de sajnos nem :( -
zoszt #4848 A galériádban látom a képet. Onnan is be lehet szúrni, de azt én nem tudom hogyan. -
#4847 a galériából nem lehet berakni? -
#4846 próba
-
#4845 és képfeltöltésnél az "album neve"-be 18wos pedal to the metal-t írjak? -
#4844 aha. nem hittem el, hogy csak netröl lehet. azé' kösz -
zoszt #4843 A hozzászólás doboza alatt az utolsó [kép] nevű gombra kattintasz, a felugró ablakba beírod a kép URL-jét (csak a neten levő képet lehet beszúrni), van még egy ablak, amiben utána elnevezheted a linket aminek akarod.
-
#4842 képet hogyan lehet beszúrni? -
#4841 valaki pls honnan lehet letölteni a fullt
mert a régebbi letöltések nem mükszenek privbe is jó a válasz
1million thx -
#4840 Gumikacsa!
A Mizo-s pótot te tetted be a játékba? -
#4839 Hunting unlimited 3? Nem valami szép. -
#4838 Csak a textura barnásabb rajta egy kicsit, de a Pedalban is voltak rajta rozsdás csíkok, csak ott sok kék szín is volt. (most néztem meg abban a screenshotot.)
Azért is mertem amúgy betenni, mert 99%-ban hiszem, hogy ez ugyan az az elem, mint Pedalban. Bár a Pedalt az SCS csinálta, és a Valu adta ki, ezt a Hunting Unlimited 3-mat meg az Arush és az SCS csinálta, és a Valu adta ki. :-)
-
#4837 eztmár látam én is, mexicoba :D -
#4836 hehe! A lezuhatn repülógép? De szerintem az nem ennyire rozsdás. Na majd elmegyek megnézem. -
#4835 Igazad van. És milyen cégek lesznek? -
#4834 Bocsi, hogy egy másik játékból szúrok be képet, de azt hiszem Pedalosoknak ismerős objektum fog feltűnni a képernyőn, vagy nem? :-))
-
FiReBoY #4833 Jaja... -
#4832 ez pontosan melyik üdülőfalu? :) -
Sweex #4831 Király amppát csináltál -
#4830 Ezeket a magyarosításhoz tettem fel, az illetékes lehúzza, és belegyúrja a magyarosítás 0.9-be. Gondolom