52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#5069 De te ezt egy már meglévőre raktad! Ez nem új. Vagy előszőr a skint csinálod és utánna lesz új? Vagy mi? -
#5068 Hát ez a dupla nem semmi. Most mentem vele. -
#5067 A King of the Road-ból nem lehet kivenni a kamcsikat? Abban is van Daf,Volvo,Merci,Kamaz stb.. Talán egy próbát megér! -
#5066 d -
#5065 te csináldaT? -
#5064 Azért ha lassan is, alakul ez:
-
#5063 dupla gép -
#5062 Ha értenék a készításhez már rég lenne egy csomó cucc. Egész nap csak gépezek. Meg hétköznap is suli után.
Ezt honnét lehet letölteni? -
zoszt #5061 Egy jó modell készítése kb. egy hónap (nem főállásban), konvertálás valamennyivel rövidebb. de ahhoz mindkét játék modellalkotási procedúráját ismerni kell (nem elég elmenteni a kívánt formátumban), tudomásom szerint.
/A szöveggel ha lassan is, de azért haladok./ -
#5060 Mármint a kormányzott kerék. Azt vajon lehet állítani valahol? -
#5059 Ezt már látta valaki? Bár nem fordul ki normálisan a kereke, így városban kanyarodni szinte lehetetlen vele.:
-
#5058 Nem nagyon akarnak jönni az új modellek... -
#5057 vhogy nem lehet megoldani, hogy belsö nézetben jobban el lehessen forgatni a kamerát? -
akela #5056 Nekem is hol elindul,hol kifagy.Tegnap pl.elindult,csak nem volt füst a kipufogónál,és nem porzott a föld út.Máskor meg,ha esik az eső,hol veri a vizet a kerék,hol nem.Má kezdem megszokni.CSak az idegesit,hogy újabban mikor elindul, az égbplt alján mindenféle szines csikok,meg foltok vannak.Aztán eltünnek,és ilzenkor szokott kifagyni a rohadék. -
#5055 Ez van!
Amúgy tegnap még este elmentem játszani az Alpha Black Zero-val (eddig az se ment, este elindult), utánna kiléptem és elsőre elindult a PTTM. -
DF14tomcat #5054 Ja és Win XPProf-on!(sp1,2 nélkül)!!! -
DF14tomcat #5053 Bénáztok!
Nekem Duron700+Gef2-n mindig, minden probléma nélkül fut!!!!
-
#5052 és az 1.3-shoz e? ahoz akkor is jó lenne :( -
FiReBoY #5051 Hát pech... Úgy néz ki nem lesz magyarosítás folytatás 1.06 alá... Még küzdök rajta egy sort és majd elárulom hogy lehet e folytatni. -
#5050 nekem, csak má sötét van -
#5049 A prism3d motorral már nrkrm is tele van a faxom -
#5048 nekem még nincs fenn a gépen
madj ha lesz 0.9-es magyarítás -
#5047 Na én mára feladom. Elkúrtam ma egy dvd írót is, ez se indúl. 4. indításnál megint dwwin.exe hiba, 5-nél meg prims3d.exe hiba. -
#5046 Hát ez a játék egy kész katasztrófa!! Első indításkor kilép olyan üzivel, hogy kevés a virtuális memóriám. 2. indításnál prims3d.exe hibával. 3. indításnál dwin.exe hibával vagy mivel. Most próbűlom negyedgyerre, ha most se indúl nem tom mit csinálok. Ha anyámék nem lennének itthon meg nem lenne ilyen késő már rég szétvertem volna mindent. -
#5045 Az előbb nekem a menüben beadta a mercit cementes póttal. De miutá betöltötte volna kiépet a gec| egy hibaüzivel. Ez a csáték csupa hibaüzikből áll! -
#5044 Nem azért mert nem kamion. Hanem mert sokkal érzékenyebb a kormányás is.
Ezek jók. De ha így beraknánk őket olyan rondák lennének mint a járművek. -
#5043 dömper -
#5042 Gagyi? Azért mert nem kamion? Meg hát ne csodálkozz, hogy személykocsival nem lehet pótot húzni.
Egyébbiránt itt van néhány érdekesebb delikvens a GTA-ból:
-
#5041 Szerintem gagyi ez az E500. Fölse vette nekem a rakományt. Meg tök ronda ahogy rajta. -
#5040 Na az.. összekevertem.. :)
de sztem az stravis... na majd cégnél megnézem. -
#5039 A Gta vc-hez van Scania Is csinálva csak elég ronda!! -
#5038 scania stravis? ammi? én eddig iveco stralisról hallottam csak -
#5037 szted.
Szerintem meg ez üti a magnumot, scania stravis meg kb egy sulycsoport. -
#5036 nagyon jó, de egy magnum vagy egy scania jobb lenne vmivel -
#5035 prism3d meghalna. A manci még nincs a játékban, csak a tpfórumon egy gyerek beírta, hogy zmodellerel készült. A merci az bent van, tök szép, a sofőr kicsit fura. :) -
#5034 Az még csak kép!! -
#5033 Sikerült betenni a játékba a MAN-t?????? -
#5032 hogy szálít a merci? -
#5031 de mondjuk sztem poén mondjuk egy utcai verdának betenni, kissé fullosabban nézne ki a gém.. :)
persze ha a többi is így nézne ki...
(a gépek izzadhatnak :)) -
#5030 Sikerült betenni a mercit.Jó, csak az a gáz, hogy nincs belső nézete!