52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#5109 Már rég nem vok alkalmazott... Az tom hogy úgy lehet kiváltani magam... De hogy Ezüst csillagot érjek el... Mert vannak oan cumók amiket csak azzal tok szállitani... De oanom még nincs... Most van Sárga/arany 48as... -
Vlala #5108 vgay Kösz mindent, az új kabin úton van (készül?)
to be on somebody's way - úton lenni, már elindult, készül -
#5107 Köszönöm mindenkinek az uj belsötér ami a cabin megérkezet. -
#5106 Azt hiszem:
Köszönöm mindenkinek, új kabin úton. -
#5105 thanks all, new cabin is on its way
ez mit jelent?
-
#5104 Akkor megkérdeztehetem miért nem tudtál 31 hozzászólással lejjebb menni? -
#5103 nem szabadúszóvá váltam még akkor, mior jáccotam, de elvet minde tés pénzemből is kevés lett :(. vettem fel rakás köclsön és megvettem a legdrágább kamcsit, csináltma pár jóhosszú, és jó fizető melót, és felturbpztam akamcsit, csak utánan csomoszor adósság, de most ott tartottam hogy kezdtem vissztértni szuper jó kamicsimmal, csa kéne forsdítás, mert nem érteni rádiót nagoyn( bár mát kissé ogen) -
akela #5102 Hát..Beraktam a duplát,és a Mercit,nos a pót csak egy rózsaszin pótkocsi alakú valami,a merci,meg félig el van süppedve a talajon.És továbbra is megtvannak a szines foltok. -
#5101 Na már bocs de én azóta figyelemmmel követem ezt a fórumot mikor még csak találgattunk hogy milyen lesz a játék úgyhogy légyszíves engem ne lustázz!!!Kösz! -
#5100 Aha. Azt iszem úgy van. Miért, még te is alkalmazott vagy? -
#5099 100.000 dolcsit? -
#5098 Játszál sokat!! És azt hiszem ha eléred a 100.000-t akkor válthatod ki magad. -
#5097 Az lenne a kérdésem hogy lehez Ezüst csillagot (Presztizt elérni)??? -
#5096 dupla
merci -
#5095 Dupla pót nincsen! Csak Dupla kamion. :-) Amúgy ha nem lennél ilyen lusta lejjebb olvashatnál! -
#5094 Hello!
A dupla pótot és a mercit kilinkelné valaki?
Előre is kösz! -
#5093 truckpol -
#5092 Melyik fórumról van a Scania???? -
#5091 Még sehogy. Most még csak alkalmazott vagy. Azt hiszem 100.000 vagy hogy van "kiválhatod" magad. -
#5090 Jah télleg müködik Gumikacsa. Még egyet nemtudok, hogy tudom megcsinálni hogy vezessem is? Még olyan sokat nemjatszottam a játékkal hogy tudjam.. Rámentem newgamere azt egybol egy kamionba dobott :) Hogytudom átváltani mercire?:) -
#5089 Jó ott is :)
-
#5088 Jah. Hogy a Dokumentumokba kell? :-) Én a base.css be tettem be. De ott is jó. -
#5087 mercedes benz world racinghoz vannak BMW addon kocsik ... es az legalabb/inkabb autos jatek ... :) -
#5086 A dupla truck: makes mappát be kell másolni ide:
C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal
Innentől ez is benne van a játékban. Ennyi -
#5085 A zipben lévő me500 mappát másold be a C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck
mappába, és elvileg innentől bent kell lennie a játékban.
-
#5084 És hogy kell berakni a mercit?? Leirná valaki lépésröl lépésre?? Gumikacsa? :) -
akela #5083 Ha berakom pl. a dupla gépet,honnan tudom előcsalogatni?A legelején megnéztem ahol inditdni kell a játékot és nem volt benne sem a gépes sem a pótja.Hová kell betenni?Document settings stb.és megtalálja a helyét,vagy ki kell jelölni konkrétan,esetleg egy melévő helyére??? Pliiizzz... -
akela #5082 7-es BMW van benne,bár nem olyan szép,mint a merkedes -
akela #5081 Azt kéne megoldani,hogy belső nézetben az igazi tükör legyen a használható -
#5080 Ilyen csillogónak kellenne lennie a kamionnak. -
#5079 De jó ez a pót!
Azt hiszem én is megpróbálok valamit eszkábálni.
-
#5078 (Ezt sem én csináltam, a képek egy fórumról vannak)
Azért alakul ez, bár mintha lennének még gyerekbetegségei... De azé tandempót, meg minden amit akartok...(az SCSOFTWARE mért nem tud alapból ilyet
-
#5077 A mercit nem én csináltam. Ott a képekről volt szó. Hogy én csináltam, úgy értettem, én fotóztam ki a gammából! -
FiReBoY #5076 Eu-s kamcsik... :) -
#5075 Nem kellenek ide BMW-k, csak Jó kis kamionok!! -
#5074 Gumikacsa!! Egy 3,5, vagy egy 7es BMW-t csinálj plz a merci mellé!!!!!thx!:) -
#5073 csufi -
#5072 Oké oké! Mi baj? Nem kell így mondani. -
#5071 -
#5070 NEM ÉN CSINÁLTAM!!!