52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
truck driver #5229 Már van egy torrentem és letöltöttem egy klienst is, de nemtom, hogy hogyan tovább.
Ha valaki tud, akkor segítsen!
thanx -
#5228 na mégegyszer, megalól LOLOL HÁHÁ -
#5227 hey kilöktél -
#5226 copipadszta vagy mi
itt van játék nemtom él e még, de ha igen tölstek le akinek nincs meg :) a válasz hozzászólásból szereztem, nekem is innen van meg -
truck driver #5225 jé 2szer jelent meg az üzim -
truck driver #5224 kösszii
akkor már töltöm is le -
#5223 egc-pttm.bin 141 MB (147 886 704 bájt) -
truck driver #5222 Szevasztok sofőrök! :) Csak azt kérdezném, hogy eredetileg hány MB-os a PttM teljes verziója? -
#5221 Talán mi is tudnánk segíteni? -
#5220 megpróbálom...thx -
#5219 [email protected] Talán ez az övé!
-
#5218 Gumikacsa...add meg légyszi az emilcímedet...kerestem a felhasználói infókban de nem találtam! -
#5217 Nekem elese indúl ez a gec.!! Ma olyan ideg lettem! Minden játék gecizett ma velem. -
#5216 A négytengelyesnél belső nézetben az ablakon van egy fénylő csík! Ez a probléma csak nálam jelent meg???? -de nem annyira vészes! -
#5215 36 uj üzenet
magyarítás szeritem nulla....Gumikacsa, vagy aki csinálta, elküldené nekem a jelenlegit? anyi kéne hog ymagyar legyen a rádiózás...
más:
van bussz hozzá? igen? -
#5214 Köszi! -
Danny L #5213 Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck\{a kamion neve rövidítve pl: p387}. A pótokat is ide kell, csak nem truck hanem trailer könyvtárba kell bepakolni. -
Danny L #5212 Nem rossz, nem rossz. Jövő héten lesz időm és akkor neki ugrom az IFA-nak, de nem ígérek túl sokat, mert nem vagyok egy gyakorlott modellező. Próbálkoztam tegnap a szélvédővel, hát úgy nagyjából sikerült. -
#5211 És a pótokat? THX! -
#5210 Szavasztok! Hová kell másolni az új kamionokat? -
#5209 és írányításban is mert ennél elég lassan áll meg és meredeken a kézi fék sem fogja meg -
#5208 Semmi különös, csak feltettem a truckpol fórumra is,a modelleket (#5186), és beírtam, hogy nem birok velük. Erre válaszolt a srác. Lehet, nem fognak vele foglalkozni, de egy próbát megér, hátha mégis. -
#5207 Ez! -
#5206 ez jobb vagy az across america? -
dav #5205 vannak páran, akik tudják, hogyan kell megcsinálni, ha AKARNAK segíteni
A vége kicsit zavaros, úgyhogy inkább szó szerint lefordítottam, meg sem próbáltam kitalálni, mit akart mondani, majd Te kitalálod :) -
#5204 Ez mit jelent?:
there are some who know how to do it, if they WANT to help . -
truck driver #5203 köszi
na ez szerintetek melyik game lehet? -
truck driver #5202 -
#5201 na, ez már jó -
#5200 ingyen sehonnan nem fogod tudni letölteni, van ez a bittorent okosság, de én a DC-t ajánlom. hogy mi az? itt ismerheted meg -
truck driver #5199 lehetőleg ingyenes és teljes verzió kéne -
truck driver #5198 A supernován találtam a listában 2 PttM-t is amit le lehet tölteni (asszem), de csak 100MB-osak. Nem hinném, hogy teljes verziók lennének.
Egyébként honnan és milyen klienst szedjek le?
H tudtok olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a játékot, akkor légyszi adjátok meg. köszi! -
#5197 Innen le lehet szedni a gamet!
200 ft 3 nap-ra. -
#5196 http://www.mauser.fromru.com/
Itt a link!!! -
#5195 A kamaznak más a festése! -
dav #5194 "Nekem nem sikerült bettenni a játékba. Talán itt lesz, akinek sikerül."
Ha egy dologról van szó, akkor:
I can't make it work in the game. Maybe somebody here can do it.
Ha több dologról van szó, akkor:
I can't make them work in the game. Maybe somebody here can do it.
Nagyjából.
-
#5193 Honnét szedted ezeket?? Amúgy az Forerunner az a Kamaz. Létsz linkeld be őket! -
#5192 Hogy van angolul:
Nekem nem sikerült bettenni a játékba. Talán itt lesz, akinek sikerül. -
#5191 nekem nem sikerült elmentenem a fájlokat... -
truck driver #5190 Ha még tud valaki mondani egy jó honalpot, ahonnan normálisan le tudom szedni a PttM-et akkor légyszi adja meg. Köszi