52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • streeter
    Innen töltöttem le egy pár addon-t de hova kell őket berakni??Semmi readme dokumentum semmi. És olyan mappák meg nevek vannak amik a mappába nincsennek is benne. (na ez jó lett)
  • praksi
    nem, ez két külön játék.
  • SLICK
    BOcs srácok!

Én nemrég kezdtem el a sima Hard Track 18 Wheels of Steelel játszani és eddig nagyon bejött. Az a kérdés hogy ez egy kiegészítő amiről egy csomó képet beraktatok? Egyáltalán megjelent már? engem nagyon érdekel ez a game főleg a hazai kamionok miatt is.
  • KraZ
    http://pttm.uw.hu/
  • streeter
    Patchet honnan tudok leszedni???
  • arty
    force feedbackel az 1.0 nem volt az :) nemtom most, az 1.06al mi a helyzet ... a 18WOS.AA jo volt nem FFB kormánnyal, ez tény ..
  • streeter
    Sikerült megtalálni a játékot és most töltöm.
    Érdekelne hogy kormánnyal lehet játszani?? Csak, mert úgy elég élvezetes nem??
  • kesenyi
    http://www.cadde2000.de.ms/ Újabb átfestések.
  • kesenyi
    http://www.geocities.com/for_gotten2001/18WOSPTTMEDITS.html] Itt van pár átfestés
  • arty
    gumikacsa: ugylátom vmi elkezdődött :)

bárcsak lenne már ZIL :))
  • Duddits
    Kezdetleges?, Nekem éppenhogy csak bead kb olyan 1 cm nagyságú kéept. Hosszúságra minden oké.
  • akela
    Na..ezek az oroszok nem pöcsölnek.Egész jól néz ki.Igy fényképről nem lehet csinálni eggyet? Valami meglévőnek a paramétereivel?Hogy csak a külseje változna?
  • akela
    Akkor jó,mert találtam a szoftver,men is a szoft,hanem amit föltelepit a gépre,profiler cimszó alatt be lehet állitani a pedál érzékenységét meg holt zónát stb.Úgyhogy ugyanolyan gyors pedállal is ,mint billel.
    Nagy spiller vagyok mi? Kb.két éve megvan ez a kormány.
  • gumikacsa
    Egy kis rignroll:
    kezdetleges térkép
  • 0ppika
    Új Kamaz
  • 0ppika
    Ez kemény :)
  • Multimax
    Szerintem egész jó!
  • Morphin
    Honnan tom leszedni ezt a game-t???
  • gumikacsa
    Szerintem meg de. (kivéve a két krómozott tankot, de még azzal is elmegy) Szerintem ma már nem találnál két egyforma kamazt.....

Ezek általában új kamionok
  • 0ppika
    Szép, csak szerintem nemnagyon hasonlít az igazira
  • praksi
    ezek plusz kamionokként vannak jelen a játékban, vagy a régieket kell ezekre kicserélni? (magyarul: több verda lesz a játékban, vagy csak lehet változtatni a palettán?)
  • gumikacsa
    Na gyerekek ezt nem hagyhatom ki (sajnos még nem lehet letölteni):
    Bocs a sok képér!

• gumikacsa
    szinte mindent a truckpol fórumon.
  • Duddits
    Ez nem igaz! gumikacsa állandóan talál valami jót. Hól találod őket?
  • streeter
    Honnan lehet letölteni a játékot?? Egy verzió van nekem is de az nem így néz ki a képekből ítélve.
  • kesenyi
    Hol találtad??????
  • kesenyi
    Nem semmi!!!!!
  • gumikacsa
  • kesenyi
    Van valami új letöltésetek?
  • arty
    megnyitod a kliensedben az xy.torrent fájlt, ekkor a kliens az abban találhato infok alapján elkezdi leszedni. mi a gond? részletesen.. esetleg irj privit, ez itt OFF topik.
  • gumikacsa
    A convoyt mikor elindítanád, egy kódot kér. Ezt valami kódtörő progival nem lehet kibulizni?

Ill.: Fireboy, nem volt itt mostanában, pedig megmutathatná a kollegáinak, nézzenek rá, hátha tudnak vele kezdeni valamit(Ha jól emlékszem, ő dolgozik az egyik játékfejlesztő cégnél). Ha legalább azt tudnánk, hogy kamu-e...
  • gumikacsa
    Kösz. Írtak még, de asszem, csak a copirighten veszekszenek:

6 duh, if you create something it's automatically your copyright unless you've done it on behalf of another party

7 Ahh Dang Laws! But you got to go by them

8 Duh im aware of that, but unless the copyright is registered, the "creator" of the work, can´t sue any one.

9 a creative work is automatic copyright-protected by law. Noone registering a copyright for his website - but if anyone steal your design you can get him.
    But I think in games like this it´s no problem. Those ppl made their trucks for other games and gave them for free. I think they will have no problems if you convert them to anonther game - maybe they don´t have pttm.
    But always if you convert trucks or create trucks by using another as base you should write a credit who made the original truck or where you got it from. It´s just a act of fairness and honor.
  • Duddits
    Jó, mert másik játékba is szarakodott pedig föl volt téve a softwe.rje Fogtam, letöröltem és újra telepítettem. Így tökéletes minden játékba.
  • Danny L
    A kettesből lemaradt még:
    Mi nekünk már van DAF a játékban, de nem léptünk kapcsolatba a készítővel még és nem is akarunk addigm, amíg nem áll szándékunkban kiadni.
  • Danny L
    1. Én csináltam, de kéne a DAF skinje, és akkor remélem ki tudom adni.
    2. Állj, várjunk...Ha konvertálsz egy autót/kamion egy másik játéknól vagy bármit csinálsz, kellene a modell készítőjének az engedélye is. Különben nem adhatod ki és beperel.
    3. Na ezt valaki más fordítsa majd le, ez nekem ilyen későn magas.
    4. Ellopni mások munkáját elég csúnya dolog...Kötelező az engedély
    5. Mi alapon perelne be téged? Úgy tudtam, hogy megteheti, addig amíg a fájl törvény által védett.

Hát ennyi. A hármast meg valaki fejtse meg.
  • gumikacsa
    Segítsetek nekem! Ezt válaszolgatták a fórumon:

1 I have done it, but i need the Skin for the DAF, than i hope i can release it...

2 Stop, wait... If you convert a car/truck from another game or whatever you do need premission from the creator of the model. Else you can not release it and you could be sued.
    We also got the Daf into the game no biggy but We havent contacted the creator yet and dont think that we will do that since we have no intention in releasing it.

3 Omg, who release a 3d modell and don't want to edit/release it?
    But okay, i will release it not here, you can download it in the german trucksim forum.
    greetings.

4 Stealing other peoples creations is very bad indeed.. Permission is a must.

5 On what basic will he sue you ? i doubt that he can do that, unless the file is protected by copyright law.
  • akela

bocsi ezt kérdezni szerettem volna.
  • akela
    Hahó Duddins!jó már a kormányod
  • GvD
    Ha valaki tud benne dolgozni, és megosztaná velem a messenger elérését, akkor a [email protected] dobjon már egy mailt a messenger elérésével...
  • GvD
    Igazából a zanoza modeller érdekelne...a program nekem is megvan..ha az a pár megás cucc amit még 1000 éve szedtem az. Elképesztően jól néz ki ez a Daf kamion...