52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#5309 Jó kis busz de ha valamilyen kamiont készitenének annak jobban örülnék! -
#5308 Fasza ez a busz! Ilyen lehetne pl: az is ami reggelente visz a suliba... -
#5307 Tök baró! -
#5306 lol -
leki007 #5305 Azt evvel mit lehet szállítani?utasokat. -
#5304 Egy busz, még letölteni nem lehet:
-
#5303 Vinyóról nem fogsz tudni képet feltölteni... Ha nincs jobb ötleted, itt az sg fórumban van lehetőség galériát létrehozni, és oda feltölteni a képeket -
#5302 Vicces 1 járgyányok ezek!:D
-
#5301 Hát nem aranyos...:D C:\Autók!D\pic6033569.jpg[/IMG] -
#5300 -
#5299 másnál is elszáll a zmodeler2, ha azt a dummy objectet akarja letenni?? ha igen akkor ez is 1 qrva jó program :-/
-
#5298 A truckpol-on van egy 6x4-es, meg egy 8x4-es volvo skin!( piros színben volvo,sárgában meg freightliner)elég fura! -
praksi #5297 Bocs srácok, nem haltam meg, csak 20 órát dolgozom egy héten, 39*40 perc suli hetente. Dolgozom rajta amint lesz rá időm, legyetek türelemmel, nagyon benne vagyok a részletekben, amik sok időt igényelnek.
vagy vmi iylesmi, fáradt vagyok... -
#5296 Ez mit jelent ( a scania készítője írta):
Sorry guys, not dead but I work 20 hours a week, and have 39x40min school per week. I work on it when I have time, be patiant guys I am very into details (with designing) wich means things takes long -
#5295 Amikor fékezel használd a motorféket is alapbeállításban a (b)!
Egyébként ez minden kinél így van!
De hamár van pénzed vehetsz erősebb féket de azzal se fogsz fejreállni! -
#5294 a demóba nálam alig állnak meg a kamionok -
#5293 Melyik kamion? -
#5292 nálatok se akar megállni a kamion? -
#5291 Ja és bocs a kérdésekért csak tegnap vettem észre a topicot -
#5290 Nektek mért olyan fura a grafika mármint néhány dolog piros akkor láttam olyan képet is amin asszem Scania kamion volt és néhány helyen hiányoztak a részei... Esetleg csak más skineket tettetek fel? -
#5289 Nekem nem akarja behozni!!!! -
#5288 Én beraktam pár új dolgot és kiakasztotta a játékot. Remélem ezek jók lesznek. -
#5287 Azta genyó! Mennyi új kamion! -
#5286 Jó kis oldal!
Kösz! -
#5285 Hi, itt van egy csomó minden: http://www.just2goodsplace.com/PTTM.htm -
akela #5284 Na nekem pont ilyen volt a dupla TNT-s kam.pótja,csak lilába pompázott.Sehogy se birtam úgy betölteni,hogy normálisan látszódjék.Amúgy ez honnan van?Nekem is van ilyen kam.,csak az platós+pót.Ez a piros valami nyerges,vagy fogózsámolyos?Ja és az én hasonló gépem pótja nem jelenik meg a trailerek között.Pedig úgy volna szép,ha egyforma a festése a gépessel. -
#5283 Az addonokat hova kell berakni??? Mert ami mappa van a ProgramFiles-ba ott nincs semmi olyan hely ami helyére vagy ahova kéne rakni. -
#5282 Ez tök baró! -
-
#5280 Zmod2-ben látszik, rákattintok az exportra, beállítom, hogy hova mentse, beállítom, hogy psd formátum, beírom a file nevet, rákattintok a mentésre, és olyan mintha elmentené. Legalábbis nem ír hibaüzit. De amikor keresem, nincs sehol, vagyis nem mentett el semmit. -
#5279 A játékba nem látszik a kocsi vagy zmodelerbe vagy 3d maxba???? -
#5278 Egy másik srác ezt készíti:
-
#5277 A daf-al hasonló problémám van. Nekem elmenti, de aztán keresem, és sehol sincs. -
#5276 OFF!
Streeter!
Pop-Up Stopper Free Edition
http://pcforum.hu/letoltes/?dlid=2512&op=download&cf=1 -
#5275 na kezd már valami...
aszongya vmi dummy objectet vagy mi a rákot kéne letenni, hogy menteni lehessen, na jó megnyomom a toolbaron ott középtájt a legördülő menüben a create dummy helper nevű dolgot erre szépen elszáll az egész... ??
ja, továbbra is zmodeler2-ről van szó
-
#5274 5213.hsz
-
#5273 Kicsit nagyon OFF de nem tud valaki egy olyan progit ami tényleg lefogja az ilyen POPUP vagy milyen reklámokat. Most is játszok és bejött egy ilyen reklám erre lefagy a játék és most kezdhetem megint a save-met. -
#5272 Főként amerikában ismert kamionok vannak benne pl:Peterbilt,Mack,Freightliner,Pacific,Kenworth stb. -
#5271 Hi!
na most próbálkozok a zmodelerrel. tákoltam 1 3d-s E betűt :-)) 3ds max 6-ban. már be van húzva zm2-be, meg is jelenik amit építettem, de nem akarja psmbe kiexportálni ez a dög, azt mondja, nincs mit exportálni??!!
na majd mindjárt felrugom, fél nap volt mire azt a nyüves E betűt legyártottam :-)))
-
#5270 Akkor ebben a gameban mik vannak, esetleg bővebb tájékoztatás adna valamelyikőtök pl milyen járművek vannak, milyen térkép ilyesmi?