52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Multimax
    Jó kis busz de ha valamilyen kamiont készitenének annak jobban örülnék!
  • SLICK
    Fasza ez a busz! Ilyen lehetne pl: az is ami reggelente visz a suliba...
  • Duddits
    Tök baró!
  • 12346
    lol
  • leki007
    Azt evvel mit lehet szállítani?utasokat.
  • gumikacsa
    Egy busz, még letölteni nem lehet:

• gumikacsa
    Vinyóról nem fogsz tudni képet feltölteni... Ha nincs jobb ötleted, itt az sg fórumban van lehetőség galériát létrehozni, és oda feltölteni a képeket
  • Peppuu
    Vicces 1 járgyányok ezek!:D
  • Peppuu
    Hát nem aranyos...:D C:\Autók!D\pic6033569.jpg[/IMG]
  • Peppuu
  • Schwarz
    másnál is elszáll a zmodeler2, ha azt a dummy objectet akarja letenni?? ha igen akkor ez is 1 qrva jó program :-/
  • kesenyi
    A truckpol-on van egy 6x4-es, meg egy 8x4-es volvo skin!( piros színben volvo,sárgában meg freightliner)elég fura!
  • praksi
    Bocs srácok, nem haltam meg, csak 20 órát dolgozom egy héten, 39*40 perc suli hetente. Dolgozom rajta amint lesz rá időm, legyetek türelemmel, nagyon benne vagyok a részletekben, amik sok időt igényelnek.

vagy vmi iylesmi, fáradt vagyok...
  • gumikacsa
    Ez mit jelent ( a scania készítője írta):
    Sorry guys, not dead but I work 20 hours a week, and have 39x40min school per week. I work on it when I have time, be patiant guys I am very into details (with designing) wich means things takes long
  • Multimax
    Amikor fékezel használd a motorféket is alapbeállításban a (b)!
    Egyébként ez minden kinél így van!
    De hamár van pénzed vehetsz erősebb féket de azzal se fogsz fejreállni!
  • bigfoot
    a demóba nálam alig állnak meg a kamionok
  • kesenyi
    Melyik kamion?
  • bigfoot
    nálatok se akar megállni a kamion?
  • SLICK
    Ja és bocs a kérdésekért csak tegnap vettem észre a topicot
  • SLICK
    Nektek mért olyan fura a grafika mármint néhány dolog piros akkor láttam olyan képet is amin asszem Scania kamion volt és néhány helyen hiányoztak a részei... Esetleg csak más skineket tettetek fel?
  • kesenyi
    Nekem nem akarja behozni!!!!
  • streeter
    Én beraktam pár új dolgot és kiakasztotta a játékot. Remélem ezek jók lesznek.
  • Duddits
    Azta genyó! Mennyi új kamion!
  • Multimax
    Jó kis oldal!
    Kösz!
  • F0Rm4T
    Hi, itt van egy csomó minden: http://www.just2goodsplace.com/PTTM.htm
  • akela
    Na nekem pont ilyen volt a dupla TNT-s kam.pótja,csak lilába pompázott.Sehogy se birtam úgy betölteni,hogy normálisan látszódjék.Amúgy ez honnan van?Nekem is van ilyen kam.,csak az platós+pót.Ez a piros valami nyerges,vagy fogózsámolyos?Ja és az én hasonló gépem pótja nem jelenik meg a trailerek között.Pedig úgy volna szép,ha egyforma a festése a gépessel.
  • streeter
    Az addonokat hova kell berakni??? Mert ami mappa van a ProgramFiles-ba ott nincs semmi olyan hely ami helyére vagy ahova kéne rakni.
  • Duddits
    Ez tök baró!
  • gumikacsa

• gumikacsa
    Zmod2-ben látszik, rákattintok az exportra, beállítom, hogy hova mentse, beállítom, hogy psd formátum, beírom a file nevet, rákattintok a mentésre, és olyan mintha elmentené. Legalábbis nem ír hibaüzit. De amikor keresem, nincs sehol, vagyis nem mentett el semmit.
  • streeter
    A játékba nem látszik a kocsi vagy zmodelerbe vagy 3d maxba????
  • gumikacsa
    Egy másik srác ezt készíti:

• gumikacsa
    A daf-al hasonló problémám van. Nekem elmenti, de aztán keresem, és sehol sincs.
  • Sheffield
    OFF!
    Streeter!
    Pop-Up Stopper Free Edition
    http://pcforum.hu/letoltes/?dlid=2512&op=download&cf=1
  • Schwarz
    na kezd már valami...
    aszongya vmi dummy objectet vagy mi a rákot kéne letenni, hogy menteni lehessen, na jó megnyomom a toolbaron ott középtájt a legördülő menüben a create dummy helper nevű dolgot erre szépen elszáll az egész... ??
    ja, továbbra is zmodeler2-ről van szó
  • KraZ
    5213.hsz
  • streeter
    Kicsit nagyon OFF de nem tud valaki egy olyan progit ami tényleg lefogja az ilyen POPUP vagy milyen reklámokat. Most is játszok és bejött egy ilyen reklám erre lefagy a játék és most kezdhetem megint a save-met.
  • kesenyi
    Főként amerikában ismert kamionok vannak benne pl:Peterbilt,Mack,Freightliner,Pacific,Kenworth stb.
  • Schwarz
    Hi!

na most próbálkozok a zmodelerrel. tákoltam 1 3d-s E betűt :-)) 3ds max 6-ban. már be van húzva zm2-be, meg is jelenik amit építettem, de nem akarja psmbe kiexportálni ez a dög, azt mondja, nincs mit exportálni??!!
    na majd mindjárt felrugom, fél nap volt mire azt a nyüves E betűt legyártottam :-)))
  • SLICK
    Akkor ebben a gameban mik vannak, esetleg bővebb tájékoztatás adna valamelyikőtök pl milyen járművek vannak, milyen térkép ilyesmi?