52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6152 Gumikacsa!
nem találtam a topic-ot a truckpol-on...
nem tod véletlenül,hogy mikor lesz kész,vagy van-e már róla kép????
thx. -
#6151 :D
Behalok... De mondtam már...
Bittorrent. Tölts le egy bittorrent klienst (Bitcomet Azuerus vagy Bittornado) vagy a hagyományos Bittorrent is jó.
Azután leszeded ezt majd hátradölsz és vársz amíg lejön.. nyugtatót meg ne szedj, mert árt az egészségnek:D -
laci béla #6150 14 darab gyugtatot vetem be hogy kedves legyek
-
laci béla #6149 Légyszi kérlek -
#6148 Neked is eszedbe jutott valaki???? Mondjuk Ryan Mckean???? -
#6147 -
laci béla #6146 KÉSŐB VISSZANÉZEK -
laci béla #6145 LÉGY SZI LÉGY SZI LÉGY SZI LÉGY SZI LÉGY SZI LÉGY SZI LÉGY SZI -
laci béla #6144 BOCSÁTATOK MEG A DURVA SZÓ ÉRT -
laci béla #6143 Sziasztok!
Így már jó
-
laci béla #6142 Sziasztok!
Légy, szia írjátok, meg hogy holehet letölteni?
Köszönömszépen
Laci Béla
-
laci béla #6141 éjel napal it vagyok rajta
-
#6140 először tanulj meg magyarul aztán rendesen tedd fel a kérdést aztán megmondjuk neked,hogy www.suprnova.org-on fennt van egy bittorrent tracker hozzá, meg Directconnecten is széleskörben megtalálható.... -
laci béla #6139 MIVAN MEG DŐGLŐTETEK
-
laci béla #6138 még ma válaszoljatok mert nem tudom milesz -
laci béla #6137 sziasztok
honan lehet RENDESEN letölteni ez a játékot hogy induljón még gyugot vagyok de már csak egy kicsi kel hogy felmegyen a pupa ma már két gyugtatot bevetem ügy hogy mongyátok meg hogy lehet el inditani ezt a kurva húje játékot
köszi -
#6136 #6112 emlékeztetni :)) -
#6135 jah boccs ;) -
#6132 Megnézheted az infomat, hogy hanyadik hozzászólásom. Ha meg nem tetszik ne nézd. sokadik részt meg már sokszor ezerszer (ha nemminden oldalon minden topicban) el lett mondva, hogy a gépéről nem lehet képet linkelni... MÉg többedrészt meg nézd végig a topicot.. kb akkor hagytam abba a látogatását mikor minden 5. kérdés ugyanaz volt.... -
#6131 na már megint idenéztem, de minek?????
kicsapott a kultúra....
nem egyszerűbb, ha simán leírod neki, h hogy kell?? hányadik hozzászólásod egyébként, hogy így kezded??
kiabálni se kéne.... -
#6130 de miért próbálkozol gépről????Ez az amit nem értek.... -
#6129 T800 -
#6128 Már bocsesz de tudok képet feltölteni!!!!!Az előző csak azért volt mert gépről próbálkoztam -
#6127 Ja, felraktam a 3 tengelyes tartályost. Ha valakinek kell:
INNEN LEHÚZHATJA!!!!
A gázolajost cseréli, 4 féle festés (bár most elég silány volt a fantáziám), természetesen mindnek más a rendszáma.:
-
#6126 Valaki csinálja. A truckpol fórumon olvastam. -
#6125 .
Nem akarja senki megcsinálni ezt a verdát?
Szerintem tuti sikere lenne...
De ha nem,az se gáz,csak gondoltam feldobok 1 kérdést...
-
#6124 Tényleg! kesenyi de rég adott képet. :-) -
#6123 JA ez Duddits #6119-es kérdésére ment A nagy betűs rész meg Kesenyinek -
#6122 nézd meg a kesenyi képének a linkjét.... Mert mégm mindig baszottulé nem tanulta meg, hoy egyrészt:
NE PNG-T MÁSRÉSZT TÖLTSD FEL AZ A BASZOTT KÉPET VALAHOVA MIELŐTT LINKELSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6121 Úristen!!!!!!! -
#6120 Valaki nem akarja megcsinálni a Renault Radiance-t????
.
.Jól mutatna a játékban! -
Haha! Ezzel mondmár le mit akartál!? -
#6118 file:///C:/Kamion szimulátor képek/Kamion szimulator kiegészítősek/Pedal to the Metal/Küldeni/pttm_00008.png -
#6117 De állat! :-)
Ezt mikor lehet tölteni?
A képeden az utánfutóra kell gondolni? Mert elég jó. -
#6116 Gondoltam!Köszi -
#6115 nem -
#6114 Nagyon penge!!!! -
#6113 Nemtudom látszik e? (visszajelzéseket várok) Ha nem sikerült az szivacs de 1.40mb elég hosszú idő felnyomni,na mindeggy.A képen egy Volvo fh12 billencs lenne -
#6112 -
#6111 Lentebb valakinek gondja volt, hogy a szgk mögött nem jó a trailer :) :