52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
truck driver #6192 őőőő... Hogyan kell be mountolni a virtuális meghajtóba a CUE file-t? -
#6191 Szerintem pedig szép!
Még régebben láttam a forumban egy olyan ocsmány volvo-t ez ezerszer jobb annál!
DE az igaz hogy csak ráhúzták az argosi-ra de szerintem akkor is jó! -
FiReBoY #6190 Akkor a sok buziság ellenére én is írok valamit:
Lehet jelentkezni PTTM Hungary-s szerkesztőnek.
PTTM Hungary, főoldal -
#6189 NEm is kívántam többet írni... -
#6188 hehe itt ál nem messze tőlem pont egy jó kamion... -
#6187 Ez szép? Egy argosira húzott volvo skin???? Sztem ocsmány... -
#6186 Még nincs, lehet nem is lesz belőle semmi. -
#6185 Na gyerekek lehet leálni. Főleg bucser.
-
#6184 ja meg brühühü szomorú lesze, hogy a térképedet nem kapom meg:(
De rám ijesztettél... -
#6183 húúúúúúúúú most aztán jól megmondtad....
Asszem a Laci Bélának első beszólása után segytettem nem-e??? na jó bittorrent klienst nem linkeltem neki.. (feneket ne töröljek??) Ennyit kellene beírnia egy keresőbe: bittorrent és képzeld nem születtem UTP kábellel a seggemben, de megtanultam, hogy csak akkor kérdezzek mikor már minden helyet megnéztem különben soha a rohadt életben nem viszem egyedül semmire... És igenis zavar a bénázás és lehet kurvára antiszociális vagyok de ez van ezt kell szeretni. Mellesleg lehet régebbóta vártam a progira minthogy te hallottál volna róla harmadrészt az ítéleteidet megtarthatod magadnak... nem vagyok rá kíváncsi mivelhogy kérdezni senki nem kérdezett... Úgyhogy lelehett cuppanni rólam... ÉS ahelyett hogy baszogatsz te is csont nélkül segíthettél volna neki... De az nem megy.. Inkább csaka kiakadt User baszogatása.. Húzzál el bosszantani mást... -
#6182 na látod Bucser, vannak értelmes emberek is!
tán ezzel kellett volna neked is kezdeni, benyomni egy linket, hogy az a szerencsétlen kezdő is tudjon játszani. nem baszogatni folyton, hogy ezt sem tudja azt sem tudja, nyilván nem lóg egésznap a neten, mert jobb dolga is van, vagy csak egyszerűen még fiatal (bocs Laci Béla) és semmi szüksége rá.
ezekszerint te utp kábellel a seggedben születtél... no comment
azthiszem mentem más fórumra...
a térképem szép lassan készül... akit arra érdemesnek tartok azokkal majd megosztom, nyilván a magyarosítás project tagjai benne lesznek :-)
-
#6181 nah ezt jhól megaszondtam...
-
#6180 Honnan tudom letölteni a Scania combi változatát?
Vágjátok,az a kombi pótos!!!
.
.
.
. -
#6179 Nem én csinálom!!! -
#6178 -
#6177 -
#6176 Na ez már szép! -
#6175 Virtuális meghajtót tud csinálni szóval ha nincs íród csak ebbe kell be mountolni! -
#6174 -
#6173 Lent a képernyő jobb alsó sarkában van egy kis piros ikon arra kattints jobb egérrel! -
truck driver #6172 de amúgy mire jó az a daemon tools? -
#6171 -
#6170 -
truck driver #6169 Csak az a baj a Daemon toolsommam hogy nem reagál semmit ha rákattintok az ikonjára -
#6168 Két lehetőség van vagy kiírod a Cue filet cd-re vagy bemountolod daemon tools-ba!!!!!!!!!!!! -
#6167 Hát de ember minden letöltött játék Cue és Bin file-ből áll!!!!!!!!!! -
truck driver #6166 [blur=240,10]Laci én majd segítek neked. Ha van msn címed vagy e-mail is jó, akkor add meg és elküldök egy megfelelő torrent file-t... De előbb töltsd le az azureust innen: http://prdownloads.sourceforge.net/azureus/Azureus_2.2.0.0_Win32.setup.exe?download -
truck driver #6165 mellesleg ez a CUE&BIN nevű változat 2 rendszerfile-ból állt amivel semmit nem tudtam kezdeni... -
#6164 Hát nem valami szép. -
#6163 fla -
#6162 -
#6161 Ha valami nem tetszik ne nézd a Pttm fórumot! ennyi -
#6160 Hát igen! Bazze LACI!! -
#6159 ATYAÚRISTEN......mi van itt.. :) -
laci béla #6158 KÖSZI SZÉPEN -
#6157 olyat nem tudok mertz nem támogatom a fizetős FTP-ket.. ennyi innentől discussion byebe mert fárasztanak a hülye elválasztások.. HA nem fogadod el a helpet akkor miért kéred?? én ezt nem értem... -
laci béla #6156 Honnan lehet úgy letölteni hogy ne keljen egyre nem tudok gondolkodni csak egyet kérek szépen olyan oldalt kérek ami úgy lehessen tölteni hogy csak agyi lenne a dolgom hogy föl rakom légy szí. -
#6155 bazzz
használd a google-t ---> beírod a keresőbe: download Bittorrent client aztán ráböksz a linkre letöltöd telepíted és uténa töltöd a játékot az alább látható linkről.. ahelyett hogy bogyókat szedsz össze kéne szedned magad... -
laci béla #6154 Sziasztok!
Bocsánat hogy ilyen vagyok csak 3 darabot kellene be venni és ettől el szállok
-
laci béla #6153 Sziasztok
De honnan