52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
FiReBoY #6833 KELLEMES ÜNNEPEKET! -
#6832 oké köszi
amúgy kellemes karácsonyt és boldog uj évet egész pttm-es 'társulatnak' -
#6831 működik. -
#6830 0.9-es magyarítás működik a 1.0 val, vagy le kell tölteni hozzá az 1.04 bétát????????????? -
#6829 VALAKI #6824?????????? -
FiReBoY #6828 Jah és hogy mi kell hozzá? Idő, tehetség, fantázia. :) -
FiReBoY #6827 Zmodeller, Paint Shop Pro vagy Photoshop, DXTBmP, Notepad. :) -
FiReBoY #6826 Passz. -
#6825 helllóka megtudná mondani valaki hogy milyen progival tudjátok szerkeszteni a kamcsikat és hog azonkívül mi kell hozzá? köszi
-
#6824 Sziasztok! Bocs hogy hardverprobléma miatt írok, de ez egy normális fórum. Alaplapba integrált Sound Blaster 16, AWE32 hangkártyám van, és XP-hez sehol sincs driver. A Driverguide-on találtam, csak idióta a regisztráció. Nem tu valaki valahol drivert? -
#6823 ez addig a legeslegeslegkirályabb kamion az eddig szerkesztettek közül! -
#6822 naná, hogy ezt én szerkesztettem át. a világítást, és a +tengelyt. -
#6821 hé, ez nem az enyém? -
#6820 A scale gombbal csináltad a kicsinyítést? -
#6819 amilyen szállítmányt beraktál a pótra olyan vállalatot keress! Behozod a térképet ( n ) és a tervezés menüben addig keresed a városok között a ffuvart amíg meg nem találod -
#6818 Keresd az sca6X4.zip-et és sca4X2.zip-et.
-
#6817 Persze mondanom sem kell, hogy defs/cargos mappa alapból nincs, és fuvart a játék mappájából lehet másolni. -
#6816 Ez nem baj, ha szorgos vagy. De a fuvarhozzárendeléssel alaposan félrevezettek. Naszóval:
A fuvarok nem a trailernek a share mappájában vannak, hanem:
C:\Documents and Settings\Soprano\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\defs\cargos mappában. Ha megnyitod jegyzettömbel valamejiket ezt látod:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_lightbulbs@@"
trailer:"tnk_gas2"
variant:"0"
ico: "lightbulbs.mat"
fragile:1
prestige:25
}
Ahol a következő két sort kell variálni: trailer, ide a trailered nevét kell beírni; variant, ez pedig a trailer változata. Ha egyféle festéssel csináltad, akkor 0 -
#6815 "Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!"
Igyál kevesebb kávét:) egyébként örömteli, hogy ilyen szorgos vagy:)
no offense meant:)
-
#6814 Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!
Nos,az miért van,hogy az új trailer-emen a kerekek méretét lecsökkentettem,a showroom-ban tökéletesen néz ki (kicsik,meg minden) és a játékban a földbesúlyedve látszik,eredeti kerekekkel ha felveszem akkor meg "felugrik" és mintha mise történt volna ugyanolyan naygok,mint ha hozzá se nyúltam vona!Persze mondanom sem kell,hogy a felépítményt meg lejjebb vittem,így amikor "fuvarozok" a trailer aránytalanul "fejrebukik",mert a trailer és a truck illesztése ugyan eredeti pozíciójukban maradtak,de az egészet a kisebb kerekekhez igazítottam...
Nos,ha valaki esetleg tud erre IS választ adni azt megköszönném!
THX.
Ja amúgy ilyesmi trailer-t csináltam!!!!
-
#6813 Hát én nem értem....
A legsűrűbben előforduló Trailer (ahol áll a mentésem) a Storage és e helyére akarom betenni az én 3 tengelyes Hungaró ponyvás trailer-emet!! Átmásolom,meg minden és piros lesz a textúrája!!!!!!!??
-
#6812 Ja,a Tridem az műkszik,bár ha leakasztom nem látszik
,de ha kell valakinek szivesen felrakom!!!
-
#6811 Na leírom!:
Az van,hogy csináltam egy hosszútrailer-t a konténeresből!
Azt átneveztem cont_40-ről 41-re (könyvtárat) és ezt akarom betenni,ami sikerült is ,látszik a Hungarós textúrám (kicsit felemás,fordított),DE nehezen találom meg a játékban!!!!
-
#6810 Ohh, csak ez a textúrázás ne lenne.... -
#6809 Van egy kis gubanc....Még mindig piros!!!
-
#6808 Nincs mit, kreatív emberkék mindíg kellenek -
#6807 Ezek szerint bejött. Nemde -
#6806 Köszi,értem!!!!!
Tényleg rendesek vagytok,hogy sgítetek,de látjátok azért én sem tétlenkedem...
-
#6805 Ez attól függ, hogy milyen a pót. Ha a tridem póthoz kell fuvar akkor valami kaját (olaj) vagy műszaki cikket! A megfelelő pót share mappából másolj át mindent a tridem pót share mappájába -
#6804 Nekem majdnem ilyen pótom van! Ma kreáltam, csak azon Horváth Rudi,Volán tefu meg ilyenek vannak.Az alapja egy 3 tengelyes konténeres meg egy sidevan2
-
#6803 Thx.kipróbáljuk....
-
#6802 És mégis hogy rendeljek egy trailer-hez fuvart?????
-
#6801 Egy másik pót mappájából átmásolod a rakományokat. (a share mappában) én így szoktam és általában be is jön -
#6800 Ha festést csináltál hozzá azt is átmásolod a share mappába -
#6799 Görgőt? Régebben működött, csak fel lett telepítve vmi cucc az egérhez, azóta nem műxik.
Ja, a #6789 nem kamionra, hanem AI verdára van rátéve. Vagy ti már tudtatok ilyenről? -
FiReBoY #6798 Nem rossz, thx, majd próbálkozok vele megcsinálni, de most programozok, hogy gumikacsának könnyű dolga legyen szerkeszteni a PTTM Hungary-t. :) -
truck driver #6797 hoppá, nem tudtam hogy te is megpróbálod -
truck driver #6796 talán így: -
#6795 -
truck driver #6794 hátt ez nem jött be