52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • FiReBoY
    KELLEMES ÜNNEPEKET!
  • akyyy
    oké köszi

amúgy kellemes karácsonyt és boldog uj évet egész pttm-es 'társulatnak'
  • gumikacsa
    működik.
  • akyyy
    0.9-es magyarítás működik a 1.0 val, vagy le kell tölteni hozzá az 1.04 bétát?????????????
  • DJ Bee18
    VALAKI #6824??????????
  • FiReBoY
    Jah és hogy mi kell hozzá? Idő, tehetség, fantázia. :)
  • FiReBoY
    Zmodeller, Paint Shop Pro vagy Photoshop, DXTBmP, Notepad. :)
  • FiReBoY
    Passz.
  • Hunter of Deer
    helllóka megtudná mondani valaki hogy milyen progival tudjátok szerkeszteni a kamcsikat és hog azonkívül mi kell hozzá? köszi
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Bocs hogy hardverprobléma miatt írok, de ez egy normális fórum. Alaplapba integrált Sound Blaster 16, AWE32 hangkártyám van, és XP-hez sehol sincs driver. A Driverguide-on találtam, csak idióta a regisztráció. Nem tu valaki valahol drivert?
  • eightmiles
    ez addig a legeslegeslegkirályabb kamion az eddig szerkesztettek közül!
  • eightmiles
    naná, hogy ezt én szerkesztettem át. a világítást, és a +tengelyt.
  • eightmiles
    hé, ez nem az enyém?
  • kesenyi
    A scale gombbal csináltad a kicsinyítést?
  • kesenyi
    amilyen szállítmányt beraktál a pótra olyan vállalatot keress! Behozod a térképet ( n ) és a tervezés menüben addig keresed a városok között a ffuvart amíg meg nem találod
  • gumikacsa
    Keresd az sca6X4.zip-et és sca4X2.zip-et.

• gumikacsa
    Persze mondanom sem kell, hogy defs/cargos mappa alapból nincs, és fuvart a játék mappájából lehet másolni.
  • gumikacsa
    Ez nem baj, ha szorgos vagy. De a fuvarhozzárendeléssel alaposan félrevezettek. Naszóval:
    A fuvarok nem a trailernek a share mappájában vannak, hanem:
    C:\Documents and Settings\Soprano\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\defs\cargos mappában. Ha megnyitod jegyzettömbel valamejiket ezt látod:

extdefs "/defs/cargo_base.def"

def cargo:cargo_base {

name: "@@cn_lightbulbs@@"
    trailer:"tnk_gas2"
    variant:"0"
    ico: "lightbulbs.mat"
    fragile:1
    prestige:25

}
    Ahol a következő két sort kell variálni: trailer, ide a trailered nevét kell beírni; variant, ez pedig a trailer változata. Ha egyféle festéssel csináltad, akkor 0
  • Bucser
    "Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!"

Igyál kevesebb kávét:) egyébként örömteli, hogy ilyen szorgos vagy:)

no offense meant:)
  • soprano
    Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!
    Nos,az miért van,hogy az új trailer-emen a kerekek méretét lecsökkentettem,a showroom-ban tökéletesen néz ki (kicsik,meg minden) és a játékban a földbesúlyedve látszik,eredeti kerekekkel ha felveszem akkor meg "felugrik" és mintha mise történt volna ugyanolyan naygok,mint ha hozzá se nyúltam vona!Persze mondanom sem kell,hogy a felépítményt meg lejjebb vittem,így amikor "fuvarozok" a trailer aránytalanul "fejrebukik",mert a trailer és a truck illesztése ugyan eredeti pozíciójukban maradtak,de az egészet a kisebb kerekekhez igazítottam...
    Nos,ha valaki esetleg tud erre IS választ adni azt megköszönném!
    THX.
    Ja amúgy ilyesmi trailer-t csináltam!!!!
  • soprano
    Hát én nem értem....
    A legsűrűbben előforduló Trailer (ahol áll a mentésem) a Storage és e helyére akarom betenni az én 3 tengelyes Hungaró ponyvás trailer-emet!! Átmásolom,meg minden és piros lesz a textúrája!!!!!!!??
  • soprano
    Ja,a Tridem az műkszik,bár ha leakasztom nem látszik
    ,de ha kell valakinek szivesen felrakom!!!
  • soprano
    Na leírom!:
    Az van,hogy csináltam egy hosszútrailer-t a konténeresből!
    Azt átneveztem cont_40-ről 41-re (könyvtárat) és ezt akarom betenni,ami sikerült is ,látszik a Hungarós textúrám (kicsit felemás,fordított),DE nehezen találom meg a játékban!!!!
  • soprano
    Ohh, csak ez a textúrázás ne lenne....
  • soprano
    Van egy kis gubanc....Még mindig piros!!!
  • kesenyi
    Nincs mit, kreatív emberkék mindíg kellenek
  • kesenyi
    Ezek szerint bejött. Nemde
  • soprano
    Köszi,értem!!!!!
    Tényleg rendesek vagytok,hogy sgítetek,de látjátok azért én sem tétlenkedem...
  • kesenyi
    Ez attól függ, hogy milyen a pót. Ha a tridem póthoz kell fuvar akkor valami kaját (olaj) vagy műszaki cikket! A megfelelő pót share mappából másolj át mindent a tridem pót share mappájába
  • kesenyi
    Nekem majdnem ilyen pótom van! Ma kreáltam, csak azon Horváth Rudi,Volán tefu meg ilyenek vannak.Az alapja egy 3 tengelyes konténeres meg egy sidevan2

• soprano
    Thx.kipróbáljuk....
  • soprano
    És mégis hogy rendeljek egy trailer-hez fuvart?????
  • kesenyi
    Egy másik pót mappájából átmásolod a rakományokat. (a share mappában) én így szoktam és általában be is jön
  • kesenyi
    Ha festést csináltál hozzá azt is átmásolod a share mappába
  • eightmiles
    Görgőt? Régebben működött, csak fel lett telepítve vmi cucc az egérhez, azóta nem műxik.
    Ja, a #6789 nem kamionra, hanem AI verdára van rátéve. Vagy ti már tudtatok ilyenről?
  • FiReBoY
    Nem rossz, thx, majd próbálkozok vele megcsinálni, de most programozok, hogy gumikacsának könnyű dolga legyen szerkeszteni a PTTM Hungary-t. :)
  • truck driver
    hoppá, nem tudtam hogy te is megpróbálod
  • truck driver
    talán így:
  • gumikacsa
  • truck driver
    hátt ez nem jött be