52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7229 Nem rosszak, csak mindet le kellene modellezni és tuti jók lennének a game-ba -
#7228 HUNGAROCAMIONOS PÓTODNAK A LETÖLTÉSE KELLENE! Felrakod ide? -
#7227 Érdemes megfigyelni a Scania-k,Volvo-k trailer-eit és felépítményeit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ SE KUTYA! -
#7226 Egy megszállott modellkamion gyűjtő!
NA EZT FIGYELJÉTEK MEG!!!!! -
EZEN A LINKEN VANNAK A KÉPEK!!!! van még pár ezeken kívül! -
#7224 Én ezt a legutolsót (sárga spoiler és zöld cabin) tartom a "legszebb"-nek! Totál RETRO feeling... -
#7223 Ennyit találtam még...
-
#7222 Linket a népnek!!! -
#7221 Az alapokat te készíted vagy kapod öket? -
#7220 Nem magyarok. A kacsa kamionja szerintem szép, itt ott nem stimmel.
Kösz a képeket, ha van még, jöhet, mert csak a hétvégén kezdem. -
#7219 Hali!
A 3d csapat is magyar??
Amúgy télleg át alakíthatná valaki gumi testvér kamziját mert a 3d csapat meg csinálta és naon gány munka!(szerintem legalábbis )
Nyah Kacsa neked meg így tovább -
#7218 tessék Kacsa!!!!!!!!!
némi képanyag....
de persze ha tudok,szerzek neked még... -
Gerob #7217 Gumikacsa!
Nekem van egy (szerintem) használható Rába képem. Elküldöm a kamionszim@freemail-hus emil címedre, mert nem tudom a kép linkjét, hogy honnan töltöttem le és így nem tudom belinkelni (legalábbis én nem tudom hogyan kell, de mind1, nem ez a lényeg) -
#7216 Ja, azt a modellképet megtaláltam, meg a rába.hu oldalt is, de ott 1 darab kép nem volt. Viszont ez eszembe sem jutott, hogy emilt írjak nekik.
Ja, a kamazzal is a 3d-sek előztek meg. :) (De az én kamazom akkor is szebb -
#7215 Ha megnem előzz a 3dartpol csapat . Szerintem egyeztess velük. -
HYCOMAT #7214 HY kacsa találtam neked képeket a rövid fülkés edé-röl mégpedig a www.modellauto.hu-n ottis kerestetni kell és mondjuk csak a model fajtájárol van csak.
De ha hiteles és méret pontos és arányos képek után vágyodsz akkor látogas el a www.raba.hu-ra és irj egy emilt hogy kérnél kép anyagot. -
#7213 Srácok! ha valaki tud segítsen!!! Rövidfülkés rába ede nyergesről kellene némi képanyag, mrt fogalmam sincs, hogy néz ki!!!
Ha kész a magnum, és meg nem előznek, akkor ez lesz a következő:
-
#7212 Hy Találtam egy ilyet: Bandits Truckstore , lehet h már tudjátok akkor bocs -
akela #7211 Gumikacsa! Az volna a problémám,hogy a te konténereseidhez hogy lehet fuvart irni?Én megpróbáltam azt hiszem a tojásos dryvan helyett,de állandóan kivág prism3d-vel te próbáltad már? -
#7210 Mikor lesz letölthető a Renault Magnumod ?????? -
Gerob #7209 Csá! pttm.uw.hu - itt nagyon sok mindent találsz a játékhoz!! Látogass el ide! -
#7208 Aha :( -
#7207 Amit én gyártottam dobozos? -
#7206 ja és még valami: honnan lehet ilyen cool gépeket és pótokat leszedni a játékhoz??? mint amik a fórumba is megjelennek pl: dec közepén volt egy volvo fh12 köszi -
#7205 :) Az a problémán, hogy feltettem valamit és most a játékban az EU-s pótkocsik nyomtávolsága kisebb lett!!! Beljebb vannak a kerekek, mintha iker lenne és csak a belső lenne fenn! Mi lehet a baj??? előre is kösz :) -
#7204 A magnumnál is. Mivel belül km/h-t mér, kívül meg mph... -
#7203 Hy DAF-hoz még nem jutottam hozzá a gémben de maj meglátjuk!
De én a Scaniaban nem is látom az üzemanyag jelzőt és a külső és belső km óra teljesen mást mutatat :) -
#7202 Tutti Hungarocamion-os festés!!!! URL-t hamarosan közzéteszek!
Ja és még ezt is le lehet majd tölteni!!!! (én csináltam)
-
#7201 Na, lehet essőben is tekerni a magnummal, de csak kívülről. A belső térrel nem nagyon birok.... Meg így is, ami a sofőr oldalán van, nagyon kileng balra, de azzal nem tudok mit csinálni.
-
#7200 De van: daf combo -
#7199 Még nincs letöltése :( -
#7198 Itt lesz a Scaniád!
http://www.truckstore.bulls-world.net/ -
#7197 Köszi FeFe!
Közben én is találtam egyet. -
#7196 pl innen
http://18wheels.wz.cz/download_en.php
http://3dartpol.da.ru/ -
#7195 HI All
Nekem a Scanianál 2 bajom van.
1, a kilométeróra mutatója 100 felett eltűnik (belső nézet)
2, az ablaktörlő nem mükődik de ez szinte egyik készített kamionnál se megy.
Más:
nem tudom a Dafnál észrevettétek -e ,hogy belsőnézetben az üzemanyag jelző nem müxik rendesen. -
#7194 Gumikacsa:
Ha tudsz, (miért ne tudnál) megosztasz velünk egy pár linket, ahonnan lehet igényes kamionokat letölteni? -
#7193 Ment privi. -
HYCOMAT #7192 hali ha meg kérlek akkor esetleg eltudnád e küldeni nekem??
Cd-n ha küldök neked cd-t?? -
#7191 Itt lehet.(Én nem szóltam semmit)! -
Gerob #7190 Csá HYCOMAT!
Próbáld meg az origo szoftverbázisán (szoftverbazis.origo.hu), asszem fent van, sőt fenn is van, most néztem meg, viszont csak a demo változat sajnos.