52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Imrusssss
    Köszi Szépen
  • Raho
    Nyisd meg Total Commander-re a base.scs fájlt, majd utána meg találod a Makes mappát.
  • Imrusssss
    Segítség!!!
    Nem tudom berakni a kamionokat a Makes vagy mit tudom én milyen mappába de nem találom meg!!!
    Miért???
  • Raho
  • spedman
    Van a GAMÉHOZ magyarosítás??
    jó volna aki tud akkor szóljon már
    Köszönöm!!!
  • akyyy
    hali, mi a helyzet, a magyar térképpel? hungary?
  • Gerob
    CSá Tony!

Ami T.I.R.-t illeti az egy kegyetlen jóóóó kis sorozat volt, teljesen átadta az akkori kaionos élet hangulatát, a bajtársiasággot, az egymás segítését ha bajban van a másik, stb.
    Szerintem a Cserhalmi könyvét is olvasd el. Azt a "hungaróról" írta, és szerintem jobb, mint a Moldoávé.
    Gondolom több kamionos úton voltál már, ahova apud vitt el. Nekem vannak ilyenről tapasztalataim (mint utas).
    Ha esetleg van kedved jobban dumálni a dologról, akkor MSN-en a [email protected] megtalálsz.
  • soprano
    ... #7702,mármint az uccsó verda a Mercedes!

A többi se rossz!
  • soprano
    MERCEDES
  • soprano
    3dartpol

• gumikacsa
    Bakki...Aki a régebbi konténerszállítót készítette, készített mégegyet. Sztem állat:

• eightmiles
    nekem a 6-os van meg, de nem lehet beimportálni. neki megvan a 7-es, de még nem kérdeztem(csak msn-en tudunk dumálni). a textúrázásban pedig szerintem nem a zmodnál van a bibi
  • kesenyi
    A haverod egy áruló (dehogyis). 3dsMax-ba nem lehet beimportálni a psm fájlokat? Abban könnyebb textúrázni?
  • eightmiles
    kár. majd vkitöl megkérdezem, aki már csinált ilyet és tudja hogy kell. (mondjuk a haverom nagyon jól tud már angolul, mondtam neki, hogy fordítsa le a szövget, amiben olyan hülye szavak vannak. azt mondta, hogy nincs kedve fordítgatni, meg úgyis a 3ds max-szel foglalkozik)
  • kesenyi
  • kesenyi
    Ma reggel 07:28 körül a sulimnál találkoztam egy sárga Daf-al és egy Wabers-es (jól írtam le) kék pótot húzott sárga napocskás kinézettel, mint a Gumikacsa féle póton
  • soprano
    Én olvastam a Moldovát és nagyon tetszett,a 80'as évek kamionsofőr érzése teljesen áthatott...Apám a Hungarocamionnál volt sofőr 80'-94'-ig és állandóan jártam be a telepre (hungaróhoz) amikor megjött egy külföldi útról...Rengeteg RÁBA állt a parkban és fantasztikus érzés volt látni ahogy esetleg egy konvoj indul valahová hajnalban....
    Én ezeket mind átéltem és fantasztikusan ragaszkodom ezekhez az élményekhez...Amúgy fater olyan jó "öreg" RÁBA-val járt...
    Ja és még valami...Nem tudom,hogy néztétek-e a T.I.R. sorozatot?
    Na,abban van olyan irodaépület ami a Hungaro-nál is volt,csomószor jártam ott kisgyerekként és csodáltam az ottani "szocreál" légkört,az a kávé-és-papírszag,azok az idősebb telt titkárnénik akik rendszerint morcosak...az igazgató aki rosszulszabott szürkés-kék öltönyt viselt és kopaszodott az állandó idegtől...
    FANTASZTIKUS volt...

• kesenyi
    Sajna nem! Szerintem annyi hiányzik még hogy a !desc.def fájloknál még át kell írni valamit
  • Gerob
    Szevasztok!

Akit érdekel komolyabban a RÁBA téma, akkor az olvassa el az alábbi kamionosokról írt riportkönyveket!!!:

- Moldova György: A pénz szaga
    - Cserhalmi Imre: Ha nincs fék, gáz van

Szerintem megéri őket elolvasni!
  • FiReBoY
    Bár elég gyér a színvilág.
  • csőrmester
    az ujabb változata sokkal jobb
  • Fefe
    Pedig erről is van makett én már láttam és nagyon jól megvolt csinálva
  • truck driver
    erről a "hóban-melegben fuvarozás a régi csodákkal" kapcsolatban jut eszembe hogy van egy jó kis képem:

(én már többször is ültem ilyenben)
  • gumikacsa
    Ja, a régebbihez (EDE) volt szerencsém. Mellesleg a sofőrök sokkal jobban szerették, mint az akkor elérhető bármelyik típust...
  • Gerob
    truck driver!

Ne szóld le a magyar technikát. 20 éve ilyen csodákkal kellett a fuvarokat lebonyolítani hóban-melegben. Sőt amit látsz képen típust az a jobbik RÁBA, volt eggyel régebbi is. Azokról sok makett készült. De erről a "Vasorrúról" még nem láttam makettet.
  • Gerob
    Köszi a helpet akela!

Ezek szerint több minz valószínű, hogy paráztam feleslegessen, vagy már nagyon máshol járt az agyam, amikor a kérdésemet intéztem felétek.
    Nah de mind1. Tévedni emberid dolog - mondta a sün és lemászott a keféről.
  • soprano
    A 3dartpol-osok ismét dolgoztak!!!!!!!

Ez már lehet,hogy volt itt...

• akela
    Azt hiszem keversz valamit.nálan a showroomban tn_dobozos névre hallgat mind a kettő,nem hűtősre,és én már a Waberer-el már szállitottam is számitógépeket.Márcsak azért sem értem,mert ez a kettő vadonat új,nem átfestett,ezért is van hozzá fuvar irva.A másik filmes cuccot visz,és akkor kell találkoznod hungaro-s póttal,de nem hűtőssel.a hűtős a Reefer,amit csak felül kellett irni a hungaro-s készitménnyel.
  • akela
    Az baj....na mindeggy,pedig nagyon szép,gratula
  • eightmiles
    és így már müxik?
  • truck driver
    én meg ezt fotóztam ma:
  • truck driver
    ez nem valami csúcskategóriás kamcsi...
  • soprano
    thx.
  • soprano
    Na,ezt ma fotóztam!
  • kesenyi
  • kesenyi
    tuti cuccok
  • kesenyi
    Nem hiszem (8.64 mega) nekem 56 modem-mel egy fél napig is eltertana mire valahová feltölteném.
  • kesenyi
    Elfelejtettem a kérdöjelet! A Materials editorban kell lennie olyannak alapból, hogy Default material, ide rákattintok és beirom a cuccos nevét (ami a Commands Bar-ban van)[pl:body] amire rárakom a textúrát. Ha mindegyik cuccra akartok textúrát tenni annyi új material-t kell létrehozni a cuccos nevével és külön rápakolni a textúrát. Aztán ha készen van akkor rámegyek a Left vagy right nézetben a body-ra és jobb klikk, properties, mesh, polygons és a Default material-nál kiválasztom a body és Ok. 3d-s nézetben ha jól csináltad megjelenik a kabinon a textúra.

De amikor importálom a cuccost nem jelenik meg a kamionon az általam választott textúra!!!!!!!
    [hatalmas]A materilals editorban addig kattintgass amíg le nem jutsz a Texture layers- ig erre katt (egy kocka alapból ki van pipálva) ...-ra kattintol bejön a Texture browser, ott Add és keresel egy dds. filet
  • soprano
    Na hali mindenkinek!
    Eléggé el vannak tünedezve az emberkék...(persze tisztelet a kivételnek)!!??
    Jók a cuccok amiket felraktam????? TONY SOPRANO'S 18WoS:PTTM WEBSITE
  • rgida666
    Köszi, akkor majd szelektálok.