52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7710 Köszi Szépen
-
#7709 Nyisd meg Total Commander-re a base.scs fájlt, majd utána meg találod a Makes mappát. -
#7708 Segítség!!!
Nem tudom berakni a kamionokat a Makes vagy mit tudom én milyen mappába de nem találom meg!!!
Miért???
-
#7707 -
spedman #7706 Van a GAMÉHOZ magyarosítás??
jó volna aki tud akkor szóljon már
Köszönöm!!!
-
#7705 hali, mi a helyzet, a magyar térképpel? hungary? -
Gerob #7704 CSá Tony!
Ami T.I.R.-t illeti az egy kegyetlen jóóóó kis sorozat volt, teljesen átadta az akkori kaionos élet hangulatát, a bajtársiasággot, az egymás segítését ha bajban van a másik, stb.
Szerintem a Cserhalmi könyvét is olvasd el. Azt a "hungaróról" írta, és szerintem jobb, mint a Moldoávé.
Gondolom több kamionos úton voltál már, ahova apud vitt el. Nekem vannak ilyenről tapasztalataim (mint utas).
Ha esetleg van kedved jobban dumálni a dologról, akkor MSN-en a [email protected] megtalálsz. -
#7703 ... #7702,mármint az uccsó verda a Mercedes!
A többi se rossz! -
#7702 MERCEDES -
#7701 3dartpol
-
#7700 Bakki...Aki a régebbi konténerszállítót készítette, készített mégegyet. Sztem állat:
-
#7699 nekem a 6-os van meg, de nem lehet beimportálni. neki megvan a 7-es, de még nem kérdeztem(csak msn-en tudunk dumálni). a textúrázásban pedig szerintem nem a zmodnál van a bibi -
#7698 A haverod egy áruló (dehogyis). 3dsMax-ba nem lehet beimportálni a psm fájlokat? Abban könnyebb textúrázni? -
#7697 kár. majd vkitöl megkérdezem, aki már csinált ilyet és tudja hogy kell. (mondjuk a haverom nagyon jól tud már angolul, mondtam neki, hogy fordítsa le a szövget, amiben olyan hülye szavak vannak. azt mondta, hogy nincs kedve fordítgatni, meg úgyis a 3ds max-szel foglalkozik) -
#7696 -
#7695 Ma reggel 07:28 körül a sulimnál találkoztam egy sárga Daf-al és egy Wabers-es (jól írtam le) kék pótot húzott sárga napocskás kinézettel, mint a Gumikacsa féle póton -
#7694 Én olvastam a Moldovát és nagyon tetszett,a 80'as évek kamionsofőr érzése teljesen áthatott...Apám a Hungarocamionnál volt sofőr 80'-94'-ig és állandóan jártam be a telepre (hungaróhoz) amikor megjött egy külföldi útról...Rengeteg RÁBA állt a parkban és fantasztikus érzés volt látni ahogy esetleg egy konvoj indul valahová hajnalban....
Én ezeket mind átéltem és fantasztikusan ragaszkodom ezekhez az élményekhez...Amúgy fater olyan jó "öreg" RÁBA-val járt...
Ja és még valami...Nem tudom,hogy néztétek-e a T.I.R. sorozatot?
Na,abban van olyan irodaépület ami a Hungaro-nál is volt,csomószor jártam ott kisgyerekként és csodáltam az ottani "szocreál" légkört,az a kávé-és-papírszag,azok az idősebb telt titkárnénik akik rendszerint morcosak...az igazgató aki rosszulszabott szürkés-kék öltönyt viselt és kopaszodott az állandó idegtől...
FANTASZTIKUS volt...
-
#7693 Sajna nem! Szerintem annyi hiányzik még hogy a !desc.def fájloknál még át kell írni valamit -
Gerob #7692 Szevasztok!
Akit érdekel komolyabban a RÁBA téma, akkor az olvassa el az alábbi kamionosokról írt riportkönyveket!!!:
- Moldova György: A pénz szaga
- Cserhalmi Imre: Ha nincs fék, gáz van
Szerintem megéri őket elolvasni! -
FiReBoY #7691 Bár elég gyér a színvilág. -
csőrmester #7690 az ujabb változata sokkal jobb -
#7689 Pedig erről is van makett én már láttam és nagyon jól megvolt csinálva -
truck driver #7688 erről a "hóban-melegben fuvarozás a régi csodákkal" kapcsolatban jut eszembe hogy van egy jó kis képem:
(én már többször is ültem ilyenben) -
#7687 Ja, a régebbihez (EDE) volt szerencsém. Mellesleg a sofőrök sokkal jobban szerették, mint az akkor elérhető bármelyik típust... -
Gerob #7686 truck driver!
Ne szóld le a magyar technikát. 20 éve ilyen csodákkal kellett a fuvarokat lebonyolítani hóban-melegben. Sőt amit látsz képen típust az a jobbik RÁBA, volt eggyel régebbi is. Azokról sok makett készült. De erről a "Vasorrúról" még nem láttam makettet. -
Gerob #7685 Köszi a helpet akela!
Ezek szerint több minz valószínű, hogy paráztam feleslegessen, vagy már nagyon máshol járt az agyam, amikor a kérdésemet intéztem felétek.
Nah de mind1. Tévedni emberid dolog - mondta a sün és lemászott a keféről. -
#7684 A 3dartpol-osok ismét dolgoztak!!!!!!!
Ez már lehet,hogy volt itt...
-
akela #7683 Azt hiszem keversz valamit.nálan a showroomban tn_dobozos névre hallgat mind a kettő,nem hűtősre,és én már a Waberer-el már szállitottam is számitógépeket.Márcsak azért sem értem,mert ez a kettő vadonat új,nem átfestett,ezért is van hozzá fuvar irva.A másik filmes cuccot visz,és akkor kell találkoznod hungaro-s póttal,de nem hűtőssel.a hűtős a Reefer,amit csak felül kellett irni a hungaro-s készitménnyel. -
akela #7682 Az baj....na mindeggy,pedig nagyon szép,gratula -
#7681 és így már müxik? -
truck driver #7680 én meg ezt fotóztam ma:
-
truck driver #7679 ez nem valami csúcskategóriás kamcsi... -
#7678 thx. -
#7677 Na,ezt ma fotóztam!
-
#7676 -
#7675 tuti cuccok -
#7674 Nem hiszem (8.64 mega) nekem 56 modem-mel egy fél napig is eltertana mire valahová feltölteném. -
#7673 Elfelejtettem a kérdöjelet! A Materials editorban kell lennie olyannak alapból, hogy Default material, ide rákattintok és beirom a cuccos nevét (ami a Commands Bar-ban van)[pl:body] amire rárakom a textúrát. Ha mindegyik cuccra akartok textúrát tenni annyi új material-t kell létrehozni a cuccos nevével és külön rápakolni a textúrát. Aztán ha készen van akkor rámegyek a Left vagy right nézetben a body-ra és jobb klikk, properties, mesh, polygons és a Default material-nál kiválasztom a body és Ok. 3d-s nézetben ha jól csináltad megjelenik a kabinon a textúra.
De amikor importálom a cuccost nem jelenik meg a kamionon az általam választott textúra!!!!!!!
[hatalmas]A materilals editorban addig kattintgass amíg le nem jutsz a Texture layers- ig erre katt (egy kocka alapból ki van pipálva) ...-ra kattintol bejön a Texture browser, ott Add és keresel egy dds. filet -
#7672 Na hali mindenkinek!
Eléggé el vannak tünedezve az emberkék...(persze tisztelet a kivételnek)!!??
Jók a cuccok amiket felraktam????? TONY SOPRANO'S 18WoS:PTTM WEBSITE
-
rgida666 #7671 Köszi, akkor majd szelektálok.