52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7870 Hello mindenkinek! Tegnap letöltöttem a luder által készített új konténeres pótot, eddig Ok. Bemásoltam ahogy kell majd elindítom a játékot. Megnézem a képet a pótról a játékban és nincs kereke!!! Ez miért van? Zmodeler 2.0.0.5-ben megnyitottam a psm fájlt és ott megvan keréknek a kis zöld gömböc de mégsem jelenik meg a játékban!! Mit csináljak??? -
#7869 Egy ilyen jó csaj a számítógép előtt döglik?? Érdekes :) -
#7868 Na elég az offból (tom én kezdtem), de erre van egy másik topic
Ott tartottunk, hogy textúrázni szeretnénk, de eight eltünt mint szürke szamár a ködben..... -
disgust #7867 csak az a kár, hogy azok nem azt ábrázolják, aki felrakta magáról... -
truck driver #7866 ez se egy rossz csaj itt a fórumon
-
#7865 Hehe! Nem rossz. Kata lenne?
Tényleg nem néz ki rosszúl a Kata nevű hölgyemény. -
truck driver #7864 remélem nem probléma az ilyen jellegű kép beillesztése, de ezt nem tudtam kiahgyni
-
#7863 -
#7862 Nem gyenge. -
truck driver #7861 hmmm, tényleg király kis teste van a csajszinak -
#7860 OLLÉ!!! -
#7859 kata -
#7858 Az hol van? -
#7857 Ha akartok valami szebbet látni, mint a gépszekerek, akkor nézzétek meg e hölgyeményt a fórumozók fényképalbumában....... -
#7856 ne rosszulj beee!
-
#7855 nyugi, több képet nem linkelek -
FiReBoY #7854 Renault szép... -
FiReBoY #7853 Gumikacsa baj van! Majd keress meg vhol! -
piamania #7852 Elmondanátok,hogy mi a jó ebben a játékban?Nekem is meg van,de elalszok amíg egyik városból a másikba érek. -
#7851 Nők...
Ez a volvo nem gyenge. Bár a P3D motor megfingana alatta... :) -
#7850 Bocsi,Katust akartam írni! -
#7849 Jók a képek Kaus,de van pár amit már régebben belinkeltem én is ,pl.:Azok a futu csőrösök! De semi fikázáááss.... -
#7848 pár 3d programmal készített képet találtam még, gondoltam megosztom veletek, bár az előző képeket is nagy fikázás fogadta :) Pedig nekem pl. az az általatok Suzukinak nevezett kamion sokkal jobban tetszik, mint bármelyik másik. :)
-
Engem is érdekelne, nemkicsit. -
#7846 [hatalmas]Eightmiles!!!! Texrúrázást elárulod, hogy hogyan kell????? -
Gerob #7845 És ilyen a STRALIS fülkéje belülről:
-
#7844 Tony látom neked be tette ide....ezt a "Még reészegen is..................................." szöveget nem értem....
Kacsa jó lett a kérésre készített kamzi...Kesenyi jó a draxter kamcsid :) -
Gerob #7843 Szevasztok!
Pöpecek ezek a gépek!!! Kivéve azt a "kamionnak" nevezett Suzuki által készített valamit!!!!
Nem tudtok róla, hogy valaki v. 3dpatrolosok nem készít esetleg IVECO-t??? Az még zsír lenne. Egy IVECO STRALIS v. olyan EuroStar!!! Olyannal voltam spanyolban -
#7842 Küldjük el a 3dartpolnak. -
#7841 -
#7840 -
#7839 -
#7838 -
#7837 A Daf-hoz van már valami javítás,hogy ne mászkáljon egyhelyben? -
#7836 Királyság!! -
#7835 Állat ez a Scania!! A ponyvás pót meg pöpec -
#7834 Erről a hülye kinézetről inkább egy mozdony jut eszembe -
#7833 Ez se rossz!!! -
#7832 -
#7831 Kérésre készült: