52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7910 8mérföld textúráznék -
balu18 #7909 honnan tudom ezt a játékot letölteni?
-
rgida666 #7908 Tegnap láttam a debreceni cora-ban a convoy-t dvd-n, 999 Ft-ért. Ha jól emlékszem, pár száz hozzászólással ezelőtt valaki kérdezte, hogy megjelent-e.
-
Gerob #7907 CSá!
Én azt mondom, hogy ilyen szerelvényeket már tudomány vezetni+ezeknek a kulcsát nem adnám oda akárki kezébe. Ezekhez már nagyon komoly felelősség tudat is kell, hogy ilyet vezethess. Gondoljatok bele: mi lenne, ha pl.: ez a csőrös MACK meglódulna valami lejtőn lefele és véletlen történne valami baleset vele.... ne is gondoljunk ilyenekre inkább. -
#7906 Ja, de az igazi road train -ek Ausztráliában vannak. És bizony bemennek a városokba is. Csak nekik külön kialakított utak vannak.
-
Gerob #7905 Figyuztok! Az én legjobb tudomásom szerint túlméretes szerelvények az USA-ban csak bizonyos államokban közlekedhetnek. Európában csak Svédországban és Finnországban, de ott maximum 25,25 méter lehet a hossza és max. 60 tonna a szerelvény össztömege. Ami úgy néz ki, hogy húz egy nyerges félpótot és egy hozzá kapcsolt pótkocsit. Ausztráliában futnak még túlméretes szerelvények, de ott a 3 félpótosak sem ritkák. Ott sok csőrös SCANIA futkározik. -
#7904 Olyannyira, hogy sztem az usában nincsennek is. (legalábbis 50 méteres szerelvények....) -
#7903 Amúgy jó poén lenne..... -
#7902 így van! még annyit tennék hozzá,hogy Ausztráliában a leginkább megszokottak ezek a járgányok! -
#7901 Ahol ilyen és ennél hosszabb kamionok mennek ott nincsennek körforgalmak. Ilyen nagy kamionok a sivatagokon keresztül szoktak mászkálni Americába és Africába. Egy ilyen kamion meg azért ilyen hosszú, mert így gazdaságosabb a szállítás, mint ha 6 különkamion vinne egy-egy pótot. -
#7900 Megnézném, hogy hogyan megy be egy körforgalomba -
#7899 Ja, igen. Nem szabad betenni, csak belinkelni... Bocs. -
#7898 Sorry :) -
#7897 Pont hogy belinkelni kéne. -
#7896 Ekkora képeket nem szabad belinkelni! -
#7895 Ne légy gonosz, nem bizonyított tény. :) Csak annyit tudunk, hogy megjelent egy hétre talán, képeket tetetett fel, aztán eltűnt, és azóta sem láttuk. :) -
#7894 Igen, döglik néha előtte... Bár nem tartja magát olyan jó csajnak.
De ha járnál a Fiúk-Lányok főtémakörbe is, ott olvashattad volna, hogy jópár fórumozóval még találkozókra is összejárunk. -
#7893 Íme az eredeti fotók:
-
#7892 3 monitoros videokártya is van a világon.... -
FiReBoY #7891 Idő + Photoshop = ezzel a képpel -
FiReBoY #7890 Mirrofixet is kiadtak már hozzá...
ÁLLAT! :D -
FiReBoY #7889 Megfigyeltétek hogy a külföldieknél nagyon bevágódott a Magnum? Át van már alakíva mindenféle szarrá. -
#7888 De ha megnézed csak 2 gép van ott. Akkor a 3. hogy monitor hogy kerül oda??? Kamu a kép! -
#7887 Hehe. Kiváncsi lennék előbe hogy fordul. -
#7886 Nah ez meg a másik véglet!
Kissé Retro!
-
#7885 Rohadjon meg akinek ilyenje van...
Ez milyen már????????
-
#7884 Nah!?
-
#7883 most nézem a Konvoj-t és nagyon bejön a kocaól verdája,kéne egy olyat csinálni.... -
#7882 LETÖLTHETŐ! sok más mellet! -
Gerob #7881 Pöpec a verda Tony!! -
#7880 -
#7879 -
#7878 Hali!
Ezt a verdát ki csinálta? Vagy ki rakta át a PTTM-be?
Mer' én is átraktam egyet....csak szar lett! -
#7877 Lehet -
#7876 Túl hosszú. -
#7875 -
#7874 -
#7873 De ebben segíthetne valaki! Nincs hozzá fuvar! Tehát hogyan kell fuvart csinálnom a pótokhoz? -
#7872 Megcsináltam!!!!! -
#7871 Elrontottam!!! Tony1971 készítette