52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    Már nem is érdekel,hogyan kell textezni.
  • gumikacsa
    Néhány ember van, de nem sok értelme van, mert állnak 1helyben.
  • gumikacsa
    Valaki említett angol nyelvű textúra tutorialt a zmod2.0-hoz. Ha valaki tudja, hol találom meg, szóljon!!!!
  • Hapci666
    Sziasztok A 3 KAMIONSZIMULÁTOR oldal kapott közössen egy chat szobát gyorsabb infócsere érdekébe a szoba alapitói közül pár név Gumikacsa, FiReBoY, Danny_L minden őrült kamion szinulátor játékost szivessen látunk web cim: www.extremchat.hu IRC cim: irc.extremchat.hu és keressétek a #kamionszim szobát
  • Hapci666
    a nemsokára megjelenö játékba már minden meglesz amit ebböl hiányolsz :-D
  • DF14tomcat
    Lenne egy talán építő jellegű kritikám!
    Mi lenne, ha a pótok és kamionok helyett embereket és életet készítenétek a játékhoz?
    Csak pár napja játszom, de ez egy nagy csalódás! Nincs élet a játékban: a városokban nincs járókelő, nincs zebra csak autók vannak. Ha a Mafia-ban sikerült várost készíteni, akkor itt miért nincs? Minden autó ugyan olyan szinű. Nem a méret a lényeg, de akkor is a Mafia-ban csak azért taxiztam, mert tetszett a városi forgalom, itt meg szellem-városok vannak...

• gumikacsa
    A ku*** életbe szo*** itt ezzel a ro**** 3D sza***l, de nem tudok rájönni, hogyan kell textúrázni.... 8mérföld is szivat... francba.
  • Duddits
  • gumikacsa
    Ezeket csináltam, az útszéli pótkocsik helyett. Sajnos textúrázni nem tudok, úgyhogy addig ez is marad talomba.
  • Danny L
    Szeva mindenki! Közérdekű info:
    A kamionszimulátor oldalak közössen kaptak egy chat szobát 1-2 ismertebb név a szoba alapitoi közül FiReBoY és jómagam mindenkit szivessen látunk.
    www.extremchat.hu irc.extremchat.hu és a #kamionszim szoba
  • Gerob
    Biztos valami nagyon zúzós dolgon dolgoznak a többiek. Valami extra-brutál kamion festés v. valami hiper-szuper légpárnás csodán, esetleg valami 3-4 félpótos nyerges szerelvényen. Vagy mindenkinek más dolga akadt, nem tudnak írni a Fórumba. Pl.: tanulnak, dolgoznak, elutaztak v. neeeem tudom.
  • soprano
    Nagy itt a pangás srácok!
    Mi történt? LOL
  • DF14tomcat
    Igen olvastam, és ezét írtam, hogy valaki küldje el, vagy linkelje olyan akinél lehet tölteni!!!!
    Talán el kéne olvasni!
  • mafiahq
    Mérnem ezzel kezdted, köszi!
  • Duddits
    Jah! Igaz. Mondjuk csak ezt kellett volna megkeresned...
    user name-The Weeping Field serial number 19591009-4148-20030810
  • mafiahq
    Te akkor hülye vagy, hogy már fáj, nem érted meg ha "elfogyott" a 10 lehetőséged, többet nem lehet vele!!
  • gercse
    de izé, én beirtam itt a forumon belül hogy magyarositás(alul) és nézegetve hszeket volt egy nagy link,és lejött,zsir
  • Duddits
    Csak olvasni kellenne:

Technikai okok miatt az állomány átmenetileg nem érhetõ el - köszönjük megértésed.
  • DF14tomcat
    Segítsetek!
    Le szerettem volna tölteni a magyarítást, de sem Gumikacsa, sem Fireboy oldaláról nem lehet!
    Valaki belinkelné vagy elküldené ide: [email protected]
  • Duddits
    Jujjjj! Akkor kétszer csinálod meg. Öcsém! Nagy dolog.
  • Duddits
    De milyen szív dobog bennük!
  • mafiahq
    Az sajna nem jó, mert kb 10 szám után többet nem enged átalakítani!
  • truck driver
    tök feeling-es lehet a sivatagban robogni egy ekkora géppel...

• Duddits
    OGG Converter.
  • Duddits
    Ez biztos kamu!
  • truck driver
    na ez aztán a hosszú road train... ennyi kocsit még egy mozdony is alig bírna elhúzni...
  • gumikacsa
    Hadjuk.
  • mafiahq
    A pttm-hez nem tudtok ingyenes ogg konvert progit.. ami átalakítja .mp3-at .ogg -re (és korlátlan, tehát ingyenes)
    Valaki tudna ilyet mondani?
  • soprano
    ember!
    Segíthetsz annak aki szeretne készíteni ilyet,de ne ekkora képekkel!!!!
    LINKELJ!!!!!!!!!!!
    amúgy jók...
  • szemlits
    Nem akar valaki tűzoltót csinálni?

Ha valaki bevállalja szivesen segítek képekkel!
    További képek: képek
  • Duddits
    Igen? Akor miért van 2 gép, 2 egér, 2 billentyű??
  • kesenyi
    [hatalmas]eightmiles légyszííííííí áruld el, hogy textúrázol!!!!!!!
  • rgida666
    Bárcsak a játékot láttam volna, de azért ez sem rossz!
  • DJ Bee18
    Ja bocs, azt hittem a Convoy című játékra gondoltál :) Bocsi, akkor biztos igazad van :)
  • rgida666
    Én másik filmről nem tudok, amibe gumikacsa szerepelne. (Rajta van a borítón.)
  • DJ Bee18
    Milyen címmel?
  • bazze
    Fiuk lenne 1 kérdésem!!!
    Nagyon fontos!
    Hogy lehet új topicot nyitni?
  • DJ Bee18
    Balu! Úgy hiányoztak ezek a kérdések :). Warezről torrentről hallottál már? Bárhol meg tudod találni, ha annyira érdekelne.
  • DJ Bee18
    Biztos az a Convoy, mert az még állítólag meg sem jelent, DVD-re meg 35 Euro-t írtak, szóval biztos nem 999 Ft
  • bazze
    Gumikacsa!!!!Van már magyar pálya???
    THX