52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7950 Már nem is érdekel,hogyan kell textezni.
-
#7949 Néhány ember van, de nem sok értelme van, mert állnak 1helyben. -
#7948 Valaki említett angol nyelvű textúra tutorialt a zmod2.0-hoz. Ha valaki tudja, hol találom meg, szóljon!!!! -
Hapci666 #7947 Sziasztok A 3 KAMIONSZIMULÁTOR oldal kapott közössen egy chat szobát gyorsabb infócsere érdekébe a szoba alapitói közül pár név Gumikacsa, FiReBoY, Danny_L minden őrült kamion szinulátor játékost szivessen látunk web cim: www.extremchat.hu IRC cim: irc.extremchat.hu és keressétek a #kamionszim szobát -
Hapci666 #7946 a nemsokára megjelenö játékba már minden meglesz amit ebböl hiányolsz :-D -
DF14tomcat #7945 Lenne egy talán építő jellegű kritikám!
Mi lenne, ha a pótok és kamionok helyett embereket és életet készítenétek a játékhoz?
Csak pár napja játszom, de ez egy nagy csalódás! Nincs élet a játékban: a városokban nincs járókelő, nincs zebra csak autók vannak. Ha a Mafia-ban sikerült várost készíteni, akkor itt miért nincs? Minden autó ugyan olyan szinű. Nem a méret a lényeg, de akkor is a Mafia-ban csak azért taxiztam, mert tetszett a városi forgalom, itt meg szellem-városok vannak...
-
#7944 A ku*** életbe szo*** itt ezzel a ro**** 3D sza***l, de nem tudok rájönni, hogyan kell textúrázni.... 8mérföld is szivat... francba. -
#7943 -
#7942 Ezeket csináltam, az útszéli pótkocsik helyett. Sajnos textúrázni nem tudok, úgyhogy addig ez is marad talomba.
-
Danny L #7941 Szeva mindenki! Közérdekű info:
A kamionszimulátor oldalak közössen kaptak egy chat szobát 1-2 ismertebb név a szoba alapitoi közül FiReBoY és jómagam mindenkit szivessen látunk.
www.extremchat.hu irc.extremchat.hu és a #kamionszim szoba -
Gerob #7940 Biztos valami nagyon zúzós dolgon dolgoznak a többiek. Valami extra-brutál kamion festés v. valami hiper-szuper légpárnás csodán, esetleg valami 3-4 félpótos nyerges szerelvényen. Vagy mindenkinek más dolga akadt, nem tudnak írni a Fórumba. Pl.: tanulnak, dolgoznak, elutaztak v. neeeem tudom. -
#7939 Nagy itt a pangás srácok!
Mi történt? LOL -
DF14tomcat #7938 Igen olvastam, és ezét írtam, hogy valaki küldje el, vagy linkelje olyan akinél lehet tölteni!!!!
Talán el kéne olvasni!
-
#7937 Mérnem ezzel kezdted, köszi! -
#7936 Jah! Igaz. Mondjuk csak ezt kellett volna megkeresned...
user name-The Weeping Field serial number 19591009-4148-20030810 -
#7935 Te akkor hülye vagy, hogy már fáj, nem érted meg ha "elfogyott" a 10 lehetőséged, többet nem lehet vele!! -
#7934 de izé, én beirtam itt a forumon belül hogy magyarositás(alul) és nézegetve hszeket volt egy nagy link,és lejött,zsir -
#7933 Csak olvasni kellenne:
Technikai okok miatt az állomány átmenetileg nem érhetõ el - köszönjük megértésed. -
DF14tomcat #7932 Segítsetek!
Le szerettem volna tölteni a magyarítást, de sem Gumikacsa, sem Fireboy oldaláról nem lehet!
Valaki belinkelné vagy elküldené ide: [email protected] -
#7931 Jujjjj! Akkor kétszer csinálod meg. Öcsém! Nagy dolog. -
#7930 De milyen szív dobog bennük! -
#7929 Az sajna nem jó, mert kb 10 szám után többet nem enged átalakítani! -
truck driver #7928 tök feeling-es lehet a sivatagban robogni egy ekkora géppel...
-
#7927 OGG Converter. -
#7926 Ez biztos kamu! -
truck driver #7925 na ez aztán a hosszú road train... ennyi kocsit még egy mozdony is alig bírna elhúzni...
-
#7924 Hadjuk. -
#7923 A pttm-hez nem tudtok ingyenes ogg konvert progit.. ami átalakítja .mp3-at .ogg -re (és korlátlan, tehát ingyenes)
Valaki tudna ilyet mondani? -
#7922 ember!
Segíthetsz annak aki szeretne készíteni ilyet,de ne ekkora képekkel!!!!
LINKELJ!!!!!!!!!!!
amúgy jók... -
szemlits #7921 Nem akar valaki tűzoltót csinálni?
Ha valaki bevállalja szivesen segítek képekkel!
További képek: képek -
#7920 Igen? Akor miért van 2 gép, 2 egér, 2 billentyű?? -
#7919 [hatalmas]eightmiles légyszííííííí áruld el, hogy textúrázol!!!!!!! -
rgida666 #7918 Bárcsak a játékot láttam volna, de azért ez sem rossz! -
#7917 Ja bocs, azt hittem a Convoy című játékra gondoltál :) Bocsi, akkor biztos igazad van :) -
rgida666 #7916 Én másik filmről nem tudok, amibe gumikacsa szerepelne. (Rajta van a borítón.) -
#7915 Milyen címmel? -
bazze #7914 Fiuk lenne 1 kérdésem!!!
Nagyon fontos!
Hogy lehet új topicot nyitni? -
#7913 Balu! Úgy hiányoztak ezek a kérdések :). Warezről torrentről hallottál már? Bárhol meg tudod találni, ha annyira érdekelne. -
#7912 Biztos az a Convoy, mert az még állítólag meg sem jelent, DVD-re meg 35 Euro-t írtak, szóval biztos nem 999 Ft -
bazze #7911 Gumikacsa!!!!Van már magyar pálya???
THX