52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7990 Tudna nekem valaki linkelni, egy olyat, hogy honnan tudom letölteni a 80 vagy mennyi új arcot a gamebe ? -
#7989 Ez is nagyon komoly
-
#7988 Mit tud ez a SMARY mod ? -
#7987 Ezt ma csináltam!
Rájöttem a kis kerekek titkára!
Hamarosan letölthető az oldalamról!
-
SMARTY-MODS
mindez letölthető! -
-
EZ ELÉG DURVA!!!!
-
#7983 nekem miért nem működik a crome wheels mód?
Feltelepítem a ptt.uw.hu-ról letöltött file-t és nem műkszik a játékban... -
#7982 nem,csak itt van a közelben....
De télleg jó hely! -
akela #7981 Csá tonny!Gyömrői vagy?Jó hely. -
#7980 hogy lehet kissebb kereket csinálni? -
FiReBoY #7979 Mármint nem segített senki. -
FiReBoY #7978 Nem, én ezt úgy értettem, hogy csak én mulkáltam ki a 0.8.9-ből a 0.9.1-et. -
#7977 Köszi -
#7976 Kösz a tanácsot csak most ez volt meg majd meglesz az is!!!
Azért Köszi -
Gerob #7975 Szívesen, nincs mit. Szólj ha kell még valami!! -
#7974 Na figyu. Sry hogy nem írtam eddig, most is csak suliból gépelek. A textúrázás trükkjeibe csak 6-án tudlak majd beavatni benneteket, mivel csak akkor leszek otthon. Addig is várjatok hehe, 11.30-ig vok itt. -
#7973 "Ebben már csak én, FiReBoY dolgoztam"
hát igen, a szerénység az jó dolog :)
amúgy átmenetileg itt van a 0.8.9-es verzió, de a 0.9.1-es kompaktabb.
Letöltésv0.8.9
-
vonyarc #7972 Kösz: "Technikai okok miatt az állomány átmenetileg nem érhetõ el - köszönjük megértésed."Más ötlet?
-
#7971 Innen. -
vonyarc #7970 A magyar modot honnan lehetne letölteni,mert a kamionszim.atw.hu-ról nemtudom? -
#7969 Na, halad ez lassan. (Nem lesz olyan szép, mint az eredeti, de a parkolóban álló pótkocsiknál szebb.
-
#7968 Sőt egyenesen jobban jársz, ha a HT2 helyett a King Of The Road-ot szerzed meg, ami ugyan az, csakvannak benne kisebb újítások. -
#7967 Kösz Kösz megvan Még 1 szer Köszi!!! -
Gerob #7966 pl innen:
HT2 patch -
#7965 Jójóde honnan????????? -
Gerob #7964 Bocsi, de nem értem a kérésedet pontossan.
Viszont amit tudok hozzá mondani az az, hogy mindenféleképpen töltsd le vagy szerezd meg a játékhoz való kettő patchet (az egyik 17, a másik asszem 1-2 megás lehet). Kijavítja a játék hibáit (pl.: nem lesznek aknák az úton és nem lép ki a játékból csak úgy).
Amúgy ha 1 játékra gondolunk, akkor az általad kipróbálni akart játék azt hiszem olyan 4 éves lehet. De ez nem biztos így van. Nagyjából elsőre ennyi. -
#7963 HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
7955#!!!!!
PLEASE -
#7962 igen,hogy ne kelljen kegyetlenül kidobni az autóból az utcára!
450 állat van már ott akik gazdira várnak,főleg kutyák!
Nem értem az embereket...Hogyan lehetne pénzt szerezni az ilyen és ehhez hasonló otthonok számára?
Az a legdurvább,hogy ŐK azok akik aztán tényleg nem tehetnek semmiről,nem tudnak védekezni a bántalmazások ellen meg ilyenek....ezek engem felemésztenek,úgyhogy csak nagyon ritkán foglalkozom ilyen dolgokkal,mert.... belehalok!
Sorry,ismét.... -
truck driver #7961 ez az otthon árva állatokat fogad be? -
#7960 Gyömrői Árvácskák Állatotthon!
Adód 1%-át küld erre az adószámra!
18680755113
Sorry,tudom,hogy nem idevágó a réma,de közvetlen érint a téma és úgy érzem mindent meg kell tennem!!!!!!! Köszi,minden egyes forintot!
Tony Soprano. -
#7959 az oldalamon lévó cucc nem segít???
Ja,egy kérdés: hogy lehet azt a kib*szott kerekeket kisebbre venni ÚGY,hogy a JÁTÉKBAN is működjön!!!!?????????
a showroom-ban tökéletesen lekicsinyíti,de a game-ban még ráakasztás előtt félig a földbe van,utána meg felugrik az eredeti szintre és az eredeti méretében!!!!!
PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7958 Rájöttem, nem látszik? :) Az még nincs kész, meg még most próbálgatom, hogy működik. -
#7957 Frankó! -
#7956 3dartpol.....
Fuck'd up vazze,én is csináltam ilyet és a nevemet nem említi meg senki....
-
#7955 Na Csá!!!
Tud nekem valaki segíteni mert én most szereztem meg a Hard Truck 2 és nemi Xp-m van és AKAROK vele játszani!!!!!!!! -
#7954 Nézd meg az én oldalamon Kacsa!
Talán az lesz az,de nem biztos....
felraktam egyet! -
#7953 Talán rájöttél???? -
#7952 Jó ez!
-
#7951 Hajrá.