52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8030 Tehát, kapok újabb linket ? -
#8029 Nekem lejött most is! Használj letöltő progit -
#8028 Defs mappán belül a drivers mappába bemásolod -
#8027 Rossz a link .. Ha rákattintok, bejön még 1× a fórum .. -
#8026 Kössz :)
Ha letöltöm mit kell vele csinálni ? -
#8025 Nekem nem rakott bele új sofőröket, hanem az alap sofőröket rakta be kétszer a játékba
Sofőrök -
#8024 Ez is király! Szerezz ré Révész Trans-os skint az nagyon tutin néz ki -
#8023 Naon jóóóóó! -
#8022 Fasza! -
-
#8020 Szép kis szerelvény:
-
#8019 Aranyos
-
#8018 Valaki !
#7990 !!!
-
#8017 Szerintem ezek a Chronowerx-es arcok csak szívatják a jónépet. Most ezzel áltak elő a CONVOY mellett (elég nehezen hihető, hogy 1 db képecske sem került ki tőlük):http://www.chronowerx.org/trucksim2006/ -
#8016 Ja, meg ez is van. Még szerzek némi alapanyagot, hogy ne csak 1 féle festése legyen, aztán bedobom a közösbe:
-
#8015 A magnumon dolgozgattam kicsikét:
-
DOWNLOAD!!! -
#8013 basszameg....sorry,nem csináltam sortörést.... -
DOWNLOAD!!! -
#8011 Ááááá nagyon sajnálom, hogy nem megy ez a game nállam, mert egy csomó jobbnál jobb kamion és pót van. -
Gerob #8010 Kösz Tony!
Majd kipróbálom
-
#8009 felelősséget nem vállalok az esetleges károkért!
(én így csináltam).
-
#8008 valahogy lehet fuvart adni a trailerekhez...
asszem valami defs/cargos mappában,ott ha megnyitsz egyet (pl.F4-el) akkor benne lesz,hogy az adott cég cuccát melyik trailer viszi.
Namost ahol állsz (a mentésedben),nézz körül,hogy milyen trailer-ek vannak...(pl.Computers,Coffee...stb.) és a megfelelő cég *.def file-jában írd át a trailer-ed pontos nevét amit húzni akarsz...
legalábbis a könyvtárának a nevét
-
Gerob #8007 Skacok! Egy kis HELP-et légyszike!
Azt hogy lehet, hogy a tandemos Magnummal huzzak tandem pótot is??? Hol lehet a pótot felvenni? Azt is úgy rakja ki, mint a többit a felrakókra? Mondjuk én még tandem póttal nem találkoztam, de jól tettem be a játékba, mert a Showroomban látszik a dolog. -
#8006 Sajna ebben nem tudok segíteni -
#8005 -
#8004 Hali!
Ez a Magnumos kép,ilyen aláállós lesz majd a konténerfelvétel,vagy mi?
Úgy néz ki...
1 kérdés: hogy a herébe tudok a kerekekre krómot rani?
Amit felraktam ilyen crome-mods azzal nem műkszik... lásd #7987 ,ilyen szimpla a felni,nem jó! plz help!
Ja és még annyi,hogy miként csinálhatok egy kis hatást a Scwarzmüller trailer-emhez,mert így elég matt!!!!!?
HELP PLZ!!!!!!!!! -
#8003 Ez segít textúrázni????
Re: texturing new truck
« Reply #1 on: Feb 3rd, 2005, 11:04pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Looking good, well done.
Well the easiest way is to make a few singel colour, you know one for the body colour, one for the black parts etc. and just asign them to the parts in the !desc.def in the base folder. But I dont like that way cuz then you can´t make cool paint jobs on it.
So the way I use is to make a skinfile with the side, front, bumper and etc. on it and then mapp the parts/faces on the skin. That way you can make all kinds of cool paints with stripes or what ever insted of only able to change the plain colour.
I could maybe help you or do it for you if you want, just send me pm.
Atego -
#8002 -
#8001 -
#8000 Textúrázni akarok!! ( kicsit türelmetlen vagyok ) -
#7999 Nem rosszak!
-
#7998 Good work -
#7997 Kösz. -
#7996 Innen -
#7995 És honnét? -
#7994 Na még 1× ..
-
#7993 És ezt a pótkocsit lehet letölteni hozzá:
-
#7992 Ez király! -
#7991 vALAKI ADJA MÁR MEG NEKEM A stronghold crusader NEK A KULCSÁT VAGYIS A SZÁMÁT