52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • akela
    Ha van füst,van por,és keréknyom is./lásd:Gerob 8090/
  • FiReBoY
    Jöhetne egyszer egy eu-s kamionszim is.
  • streeter
    Meg több kamion is lehetne az utakon, mert csak elszórva vannak páran. Meg lehetne szerelvényes és nyerges kamionokat is bőven rakni bele. Ebb pl csak nyerges volt a Hard Truckba meg csak szerelvényes.
    Meg valami kis ötletességet is vihetnének a "telephelyekbe". Én most találtam meg Montereybe asszem egy nagyon ötletes telephelyet. Az a cég ahova a munkagépeket kell vinni ott van egy elkezdett munka és le kell menni egy kis szerpentinen és ott kell lerakni a trailert. Ez nekem nagyon bejött.
  • Gerob
    Ez kegyetlen jóóóóó infóóó!!! Remélem jobb lesz majd mint az eddigiek. Szerintem egy pár építő ötletet tudnánk mondani a készítőknek. Pl.: európai helyszín, mert nekem már uncsi az USA; meg például 1-2 kamion a határon, ha már nincs araszolás...

A Rig'n'roll kb. mikorra várható?
  • Duddits
    Igen? Az állat! Van valami info?
  • gumikacsa
    Ja, a 18WOS 4 is jön az ősszel.
  • Duddits
    Úgy látom az év végénk teli lesz kamionosokkal.
  • soprano
    valaki segítsen!
    Csináltam egy új trailert,beraktam a Cargo könyvtárban lévő luxury szállítmányba a trailerem nevét,de a játékban pirossá válik....
    ez miért van? ha nem írom bele akkor a showroomban tök jó,de ha nem írom be nem találom meg a trailert sehol!!!!!!!!!!!!!!
    így ahol most állok (save) ott van több Luxury-s trailer és ennek helyére írtam be!!!! MIT TEGYEK,A PIROSSÁG ELLEN????
  • gumikacsa
    OFF
    Name: Convoy
    Game or Appl.: Game
    Test: NO
    Engine: Unreal 3.0
    Status: Alpha
    Release Date: 10/11-2005
    ON
  • gercse
    pl
  • streeter
    A fenti banneren kívül tudnátok adni pár oldalt ahol vannak új és jó cuccok??
  • eightmiles
    arról dumál, hogy már 3 éve vár egy játék(?) kiadására, mert minden évben azt mondják, hogy majd jövöre, pl. 2003-ban 2004-et mondanak stb. És már nem is érdekli ez a 'megjelenés' dolog.
  • eightmiles
    más nem kockából csinálja, hanem építi folyamatosan.
    ha hozzá akarsz adni pl. a kockához új háromszögeket(vagy négyszögeket), akkor Create.../Poly.../akármelyik(a különbségeket majd meglátod).

• gercse
  • gercse
    SZép jo reggelt mindenkinek!!Pár elegáns kérdésem lenne?Tandem szerelvényt milyen uton modon lehet beilleszteni!!mert a potkocsikat sikerült beraknom de a gépes hiányzik!Meyer@Meyer(Adolf, Josef) egy német logisztikai multi cég inkább textiles irányzatban Pl a Marian Wien az egyik alárendelt cége!!De csak balkán soföröket alkalmaznak! (román)Esetleg angol stilusú(mankokerekes szerelvényekere nem volt még iény?)Vagy olasz cégek olasz autoval?(cecconi,gandolfo interbartotlo F.lli Galassini-ezek nagyon szép szerelvények!!)Hali!! TGA Fan
  • streeter
    Vannak még itt felénk az alföldön ilyen Meyer & Meyer kamionok valami német szállítócég lehet.
    Frikusz pótot még nem csináltatok??? vagy DHL???
  • Duddits
    Hol is laksz?
  • arty
    én ezt élőben láttam, arrafelé lakom :PP

állandoan tele volt az az utszakasz mellette kurvával :D ma sem más ... csak a kamionok modernebbek ;)
  • gumikacsa
    Valaki segítsen:
    How long am I waiting already, uhm let say 3 years or so, those people can take away your courrage in 1 sec by saying, "release date planned for 2005" yeha another year waiting.... I really hoped that in 2003 they said the game would come out in 2004.. yeah right. In 2004 -----> 2005, what know 2005----> 2006 sorry, guys I'm getting nuts by thinking about the whole "release date" thing.
  • soprano
    jó lesz köszi!!!

miért nem lehet megtörni? akkor más egy sima kockából hogy csinál kerek formákat meg minden????
  • gumikacsa
    Hát, leírni nem egyszerű, de nem is nehéz. Mit szólnál, ha olyan html módszerben megcsinálnám és elküldeném e-mail-ben. A textúrázást.
    Szerintem a vonalat nem lehet megtörni.
  • soprano
    ha viszont egyberakom akkor,hogy kellszétválogatni,bemérni esetleg,hogy az adott terület melyik részre legyen rakva?
    ---> ez is 1 kérdés: Zmodban,hogy lehet új kijelölő pontot beiktatni??????????
    (ugye van 2 pont,közte a fekete vonal és mondjuk középre akarok mégegy piros pöttyöt amit mozgathatok)
  • soprano
    értem...Még annyit mondj meg kérlek,hogy mi a módszered arra,hogy egy képben(*.dds) legyen egy trailer textúrája? Nekem külön elemekhez külön kell csinálnom textúra file-okat (mat,dds...),ezt hogy tudnám úgy megcsinálni,mint Te? pl.: #8085
  • gumikacsa
    Én speciel mindig magamnál hordom a fényképezőmet. Ez a topolinos kamion a múlthéten ált meg egy kútnál. Szerencsére úgy, hogy a fotózáshoz nem volt útba semmi.
  • soprano
    Ezt sikerült letrehoznom....

• Raho
    NEM kell sorrendbe felrakni.
  • streeter
    Patch telepítésnél van sorrend vagy csak toljam fel az 1.07-et?
  • soprano
    Amúgy honnan lehet leszedni iylen ponyvás képeket?
    Olyan kéne ami nagyjából oldalról van fotózva.....
  • Duddits
    Nem rossz.

És a koszos keré se. De azt csak bizonyos utak után kéne, hogy úgy legyen.
  • gumikacsa
    Apró ötlet: A rsz megvilágítás :)
  • soprano
    lehet,hogy én vagyok a hülye,de hogyan tudom beállítani azt,hogy látszódjon a kerék nyoma a homokban és,hogy porozzon is...
  • F0Rm4T
  • Gerob
    Hol jártál ezzel, dagonyában????
  • eightmiles
    koszos kerék?
  • truck driver
    Király lett ez a trailer gumikacsa, nekem ez tetszik szinte a legjobban! Le lehet már tölteni? kell hozzárendelni fuvart a játékban?
  • eightmiles
    az a tréler honnan van? te tsináltad? csak mer kéne az oldala hehe
  • mafiahq
    Merci t honnét lehet letölteni?
  • eightmiles
    nagyon jó!
    kíp ap dö gúd vörk!
  • kesenyi
    Voálá! Ez a mai nap gyümölcse!! A fa textúráján még kellene javítanom de így is szupi!!
  • eightmiles
    ez mikor lesz letölthetö?