52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
akela #8150 Ha van füst,van por,és keréknyom is./lásd:Gerob 8090/ -
FiReBoY #8149 Jöhetne egyszer egy eu-s kamionszim is. -
#8148 Meg több kamion is lehetne az utakon, mert csak elszórva vannak páran. Meg lehetne szerelvényes és nyerges kamionokat is bőven rakni bele. Ebb pl csak nyerges volt a Hard Truckba meg csak szerelvényes.
Meg valami kis ötletességet is vihetnének a "telephelyekbe". Én most találtam meg Montereybe asszem egy nagyon ötletes telephelyet. Az a cég ahova a munkagépeket kell vinni ott van egy elkezdett munka és le kell menni egy kis szerpentinen és ott kell lerakni a trailert. Ez nekem nagyon bejött. -
Gerob #8147 Ez kegyetlen jóóóóó infóóó!!! Remélem jobb lesz majd mint az eddigiek. Szerintem egy pár építő ötletet tudnánk mondani a készítőknek. Pl.: európai helyszín, mert nekem már uncsi az USA; meg például 1-2 kamion a határon, ha már nincs araszolás...
A Rig'n'roll kb. mikorra várható? -
#8146 Igen? Az állat! Van valami info? -
#8145 Ja, a 18WOS 4 is jön az ősszel. -
#8144 Úgy látom az év végénk teli lesz kamionosokkal. -
#8143 valaki segítsen!
Csináltam egy új trailert,beraktam a Cargo könyvtárban lévő luxury szállítmányba a trailerem nevét,de a játékban pirossá válik....
ez miért van? ha nem írom bele akkor a showroomban tök jó,de ha nem írom be nem találom meg a trailert sehol!!!!!!!!!!!!!!
így ahol most állok (save) ott van több Luxury-s trailer és ennek helyére írtam be!!!! MIT TEGYEK,A PIROSSÁG ELLEN???? -
#8142 OFF
Name: Convoy
Game or Appl.: Game
Test: NO
Engine: Unreal 3.0
Status: Alpha
Release Date: 10/11-2005
ON -
#8141 pl -
#8140 A fenti banneren kívül tudnátok adni pár oldalt ahol vannak új és jó cuccok?? -
#8139 arról dumál, hogy már 3 éve vár egy játék(?) kiadására, mert minden évben azt mondják, hogy majd jövöre, pl. 2003-ban 2004-et mondanak stb. És már nem is érdekli ez a 'megjelenés' dolog. -
#8138 más nem kockából csinálja, hanem építi folyamatosan.
ha hozzá akarsz adni pl. a kockához új háromszögeket(vagy négyszögeket), akkor Create.../Poly.../akármelyik(a különbségeket majd meglátod).
-
#8137 -
#8136 SZép jo reggelt mindenkinek!!Pár elegáns kérdésem lenne?Tandem szerelvényt milyen uton modon lehet beilleszteni!!mert a potkocsikat sikerült beraknom de a gépes hiányzik!Meyer@Meyer(Adolf, Josef) egy német logisztikai multi cég inkább textiles irányzatban Pl a Marian Wien az egyik alárendelt cége!!De csak balkán soföröket alkalmaznak! (román)Esetleg angol stilusú(mankokerekes szerelvényekere nem volt még iény?)Vagy olasz cégek olasz autoval?(cecconi,gandolfo interbartotlo F.lli Galassini-ezek nagyon szép szerelvények!!)Hali!! TGA Fan -
#8135 Vannak még itt felénk az alföldön ilyen Meyer & Meyer kamionok valami német szállítócég lehet.
Frikusz pótot még nem csináltatok??? vagy DHL??? -
#8134 Hol is laksz? -
#8133 én ezt élőben láttam, arrafelé lakom :PP
állandoan tele volt az az utszakasz mellette kurvával :D ma sem más ... csak a kamionok modernebbek ;) -
#8132 Valaki segítsen:
How long am I waiting already, uhm let say 3 years or so, those people can take away your courrage in 1 sec by saying, "release date planned for 2005" yeha another year waiting.... I really hoped that in 2003 they said the game would come out in 2004.. yeah right. In 2004 -----> 2005, what know 2005----> 2006 sorry, guys I'm getting nuts by thinking about the whole "release date" thing.
-
#8131 jó lesz köszi!!!
miért nem lehet megtörni? akkor más egy sima kockából hogy csinál kerek formákat meg minden???? -
#8130 Hát, leírni nem egyszerű, de nem is nehéz. Mit szólnál, ha olyan html módszerben megcsinálnám és elküldeném e-mail-ben. A textúrázást.
Szerintem a vonalat nem lehet megtörni. -
#8129 ha viszont egyberakom akkor,hogy kellszétválogatni,bemérni esetleg,hogy az adott terület melyik részre legyen rakva?
---> ez is 1 kérdés: Zmodban,hogy lehet új kijelölő pontot beiktatni??????????
(ugye van 2 pont,közte a fekete vonal és mondjuk középre akarok mégegy piros pöttyöt amit mozgathatok) -
#8128 értem...Még annyit mondj meg kérlek,hogy mi a módszered arra,hogy egy képben(*.dds) legyen egy trailer textúrája? Nekem külön elemekhez külön kell csinálnom textúra file-okat (mat,dds...),ezt hogy tudnám úgy megcsinálni,mint Te? pl.: #8085 -
#8127 Én speciel mindig magamnál hordom a fényképezőmet. Ez a topolinos kamion a múlthéten ált meg egy kútnál. Szerencsére úgy, hogy a fotózáshoz nem volt útba semmi. -
#8126 Ezt sikerült letrehoznom....
-
#8125 NEM kell sorrendbe felrakni. -
#8124 Patch telepítésnél van sorrend vagy csak toljam fel az 1.07-et?
-
#8123 Amúgy honnan lehet leszedni iylen ponyvás képeket?
Olyan kéne ami nagyjából oldalról van fotózva.....
-
#8122 Nem rossz.
És a koszos keré se. De azt csak bizonyos utak után kéne, hogy úgy legyen. -
#8121 Apró ötlet: A rsz megvilágítás :)
-
#8120 lehet,hogy én vagyok a hülye,de hogyan tudom beállítani azt,hogy látszódjon a kerék nyoma a homokban és,hogy porozzon is... -
#8119 -
Gerob #8118 Hol jártál ezzel, dagonyában???? -
#8117 koszos kerék?
-
truck driver #8116 Király lett ez a trailer gumikacsa, nekem ez tetszik szinte a legjobban! Le lehet már tölteni? kell hozzárendelni fuvart a játékban? -
#8115 az a tréler honnan van? te tsináltad? csak mer kéne az oldala hehe -
#8114 Merci t honnét lehet letölteni? -
#8113 nagyon jó!
kíp ap dö gúd vörk! -
#8112 Voálá! Ez a mai nap gyümölcse!! A fa textúráján még kellene javítanom de így is szupi!!
-
#8111 ez mikor lesz letölthetö?