52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8190 Nem rossz. -
#8189 http://pttm.uw.hu/downs/mega.zip
Kis hazai :)
-
#8188 Hali Létezik de ehez nem ilyen mélybölcsös trailer kell valami komoyabb vontatmány kell mert ez még látványnak is unalmas! -
#8187 Ilyen nem is létezik... Vagy igen? -
#8186 Remélem nektek is tetszik ez a "kis" 5 difis SCANIA -
#8185 -
#8184 Megcsináltam,hogy az utakon is legyenek kamionok (több mint amennyi most van),beraktam a Magnumot,de azt már végképp nem tudom textúrázni...Működik faszán (csak a kis pickup kamionnak a kerekeivel).... -
#8183 én álltam sorban 14 órát és hiányolom. na akkor mi van? -
#8182 Bocs de ha álltál volna már sorban nem hiányolnád... -
Gerob #8181 Egyetértek!!
Nagyon tré így a határ, semmi "életszaga" nincs a dolognak. Bár az EU-n belül manapság meg sem kell a Schengen-i egyezmény miatt. De akkor is (ez a gém nem az UE-ban játszódik :(((). A határ az legyen határ!!!! -
#8180 ja kesenyi megkaptam az oldalfalat, nagyon jó, thx!
ezt te csináltad? -
#8179 Honnan tudom majd ezt leszedni ? -
#8178 az nagyon jó lenne. erre már én is gondoltam. meg kéne kérdezni vmi külföldi nagy moddert, nem? -
#8177 Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a játékban a határátkelő helyeken kígyózó sorokban álljanak kamionok?? -
#8176 Nekem sincs hangja -
Gerob #8175 Szevasztok!
Nektek sincs motorhangja a Merci Actrosnak??? Csak alapjáraton "muzsikál" a gép. Nagyon fura ez így a szémomra.
Megkérhetnék vlakit, hogy akinek meg van csinálva úgy egy .def fájlja, hogya tandemozni tud a Magnummal, az küldje el nekem? Leírom a mailom, ide várom a 'delikvenseket".
Kacsa! A truckpolon meg arról beszél a Moderátor, hogy megkér mindenkit, hogy "viselkedjen" rendessen, tisztességessen, ne bántsák a Cronowexeseket azért, mert például nem raktak fel képeket a játékból, és hogy toleráljuk a másikat. Ez a lényeg!!
-
#8174 A truckpol fórumon nyitottak CONVOY témát.
Az első egy moderátori hozzászólás, nem tudom mit jelent, de hátha tudnak valamit:
I would like too make one thing clear let us all keep a open mind.That means when info is posted about Convoy DONOT post rude replies.That means all Truckpol,and Chronowerx members WILL respect each other.
RULES WILL BE ENFORCED IN THIS THREAD!
Let us all keep Truckpol Forum clean.
Please respect Chronowerx wishes if they wish not show pics....etc....
I know we have had some problems in the past and hopefully we can respect each othe,and work things out.
Keep in mind The MOD Team on the Truckpol Forum do have the right to,Edit,Delete,or Move Topics if they get out of hand. -
#8173 De fejlődnek a gyerekek.... A 10.rész már nagyon ott lesz -
Traubi #8172 Nem tetszett a játék, mert nagyon lassú, és elunom magam mire megcsinálok valamit! Az ötlet penge, csak a kivitelezés pocsék. -
#8171 Jah igen úgy már más a helyzet.
És hogy lehet berakni őket azok helyett.
Tényleg ti játszotok is a gamme-el vagy már csak kamionokat csináltok??? -
#8170 Elejtettem, hogy ősszel jön a 4. rész. Ez csak spekuláció, de arra alapoztam, hogy eddig mindig megjelent ősszel a következő rész. Az meg hogy lesz 4. rész, tuti, mert a készítők nyilatkozták, hogy a következő részben tervbe van a multi mód. -
truck driver #8169 hogyan? -
#8168 Nem codálkozom. Ezek úgy vannak, hogy beraktam őket ai car-nak. -
#8167 Hát én alig találkozok kamionokkal. Néha-néha jön 1-2 de egyszerre 1-nél többet sose láttam. -
#8166 Van itt kamion bőven. Itt az enyémen kívül 3 másik van:
-
Garfield #8165 Engine: Unreal 3.0
Ennek masszív kamuszaga van.
Eddig ugyanis még csak fejlesztési fázisban levő Unreal Engine 3-ról lehetett hallani és biztos vagyok benne, hogy nem egy kamionszimulátorban fog debütálni az új engine. -
#8164 plz valaki #8143 !!!!!!!!! -
truck driver #8163 hogyan kell újra bekapcsolni azt a "szürke ablakot" amin el lehet végezni pár beállítást a játék indítása alőtt? -
#8162 Ezt is a csehek fogják csinálni???? -
#8161 Ez is jó! -
#8160 Teccik! -
#8159 Ja még annyi, hogy a póttal eggyütt menjen vagy csak a plató? -
#8158 Itt egy csomó tökjó kamion meg pót van. -
#8157 az jó lesz köcce!
mail: [email protected] -
#8156 e-mailem: [email protected]
thx. -
#8155 Üdv!
Tervezem egy HungaroRetro oldal létrehozását,amelyben a Hungarocamion és a '80-as évek kamion kultusza lenne a fő irányvonal!Megpróbálnék egy kicsit mindenkit akit érdekel ez a téma "visszavinni" abba a korszakba amikor még lepukkant verdákkal de boldogan szakították át a "vasfüggönyvt" és hozták be a "luxuscikkeket" az országba ezek a bátor kamionos "lovagok"!!!!!!!!!
Egyszóval kérek mindenkit akinek van kép,video,szöveges anyag (a képeket jobban díjjaznám ) az küdje el az e-mail címemre és felrakom az oldalra!!!!!!!!!!!
Speciel engem főleg a Hungarocamion gyártelepe és fuvarjairól származó képek (anyagok) érdekelnének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm! -
#8154 http://truckstore.bulls-world.net -
Gerob #8153 Csáó!
Asszem legalább ezüst csillag, vagyis 50 pont. -
#8152 Majd elküldöm -
chriss21 #8151 Ahoy!
Mennyi prestige pontot kell elérni ahhoz,hogy vállalati főnök legyek?