52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8270 Sajnos idökorlátozotságok miatt irok mafla dolgokat!! -
#8269 Megsugom barátom, hogy a plombát még használják az eu-ban is, csak ha olyan árut visznek .. Gondolok itt házimozira stb.
Viszont mikor még nem voltunk eu tagok minden határon lett 1 plomba rakva a vámzár zsinorra -
#8268 azt tudom. és a kamaz nem 'gagyi'? vagy azé a jövö?
és mi van akkor, ha én ilyet akarok csinálni? -
#8267 Micsoda szakszavak barátom :) Látom van még mit tanulnod :DD -
#8266 De ez a porfajta már gagyi!!merevitett ponyvásoké a jövö -
#8265 miva? az a kötél nem az a kötél, ami keresztül megy ezeken a cuccokon, hanem ami függölegesen van a ponyván(az elején és a hátulján is -
#8264 Ja és még extrába a steyr!!! -
Gerob #8263 meg a TG-A is hiányzik nagyon!!!! vaffankulo!!!! -
Gerob #8262 az a kötél=vámzár zsinórral, annak a végére szokták rányomni a plombát, de ezt már az EU-ban nem használják -
#8261 Sziasztok! Olyan félpotkocsi mint pl 3 tengelyes és az első vagy utolso tengely kormányozhato !!menyiben kivitelezhető?Olasz gyártok csinaltak ilyeneket(viberti, adige,piacenza ,rolfo)!es olasz szekér ??iveco??? lesz mert igencsak hiányzik az eu-s vonalbol! -
#8260 gondoltam csinálok egy részletes trailert, ezért csináltam hozzá ilyen izéket, de így csak a trailer 2.59 mega lett, és még be sem fejeztem(még lett volna egy kábel keresztül ezeken a vmiken, ponyva oldalán egy kötél vagy mi stb.)
itt a kép:
-
#8259 OK megvan:)) THX -
#8258 pontosabban? -
#8257 jólvanna :) -
#8256 A ponyvára gondoltam -
#8255 ENGEDÉLY :)
Semmit nem szoktam lekódolni, direkt, hogy lehessen alakítgatni. (Volt is ebből egy kis gondom a magnum eredeti modelljének a készítőjével...) -
#8254 ja látom, lesett :) -
#8253 nem neked akartam, csak a 'ja' ment oda. mit változtassak rajta? -
#8252 Szerintem még azért van mit változtatni rajt ..
Mihez kellene az engedélye ? -
#8251 Ne nekem mond .. Nem én nem tudtam -
#8250 na, befejeztem, csak kéne gumikacsa engedélye:
-
#8249 akkor miért nem nézted meg? ;) -
#8248 Tudom :):) -
#8247 ja. azt meg tudod nézni a fömenü showroomjában.(trucks/trailers) -
#8246 Azt a fuvar adja .. Attól függ mit szállitasz..
3 féle festése van ha jól emlékszem..
-
Akuma #8245 1.07-es peccs már fent van, tehát valami olyan kellene, ami ezzek kompatibilis -
#8244 OK.
Hogy lehet átfesteni??:))) Vagy honnan szedhető a más színű?? -
#8243 ha ez gumikacsa trailere(3 tengely), akkor ilyennek kell lennie. de van más színben is! -
#8242 Na, máris kellene egy kis help. Mitől lehet ez, hogy ilyen fekete a tanker???
-
#8241 Innen -
#8240 Ezt honann lehetne letölteni??? -
Gerob #8239 Úgy lesz majd, hogy amit összeakarsz tömöríteni cuccot, ott majd a megjelenő ablak bal alsó sarkában lesz egy üres mező olyan nyilacskával a szélén. Oda írd be, hogy 990000 - én így csináltam. Ha magyar a winrarod, akkor ez a mező fölé az lesz írva, hogy Kötetnagyság byte-ban. -
Gerob #8238 Kesenyi! Csináld úgy a tömörítést, hogy pl.: winrarral lehet olyat, hogy meghatározod, hogy mekkora darabba tömörítse össze. Ilyet már csináltam én is, írd be a mérethez, hogy 990 például. És akkor tudod csatolni a freemailnál!! -
#8237 Köszke -
#8236 nyisd ki a dxtbmp-vel a textúrát, 'alpha', 'send alpha to editor', ott átfested, majd 'alpha', 'refresh alpha', és elmented. -
#8235 Azt, hogy csináltátok meg, hogy több kamion közlekedjen az utakon? -
#8234 Hurrá lesz Ifa!! -
#8233 Azt, hogy csináljam?? -
#8232 Ez nagyon komoly -
#8231 Nincs Msn-em. Sajna a freemailem nem engedi elküldeni mert túl nagy a mérete(7.45mega) még becsomagolt állapotban is (1.5mega).