52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8310 -
#8309 Igen az jó lenne -
#8308 Tényleg létezik ilyen!
-
#8307 rögtön, amint felraktam a képet, gondoltam, hogy sárgának kellett volna lennie, egyböl át is festettem, csak még képet nem pakoltam fel róla. ha kell, rakhatok -
#8306 -
#8305 Jó lett! De sárgán jobb lenne a ponyva
-
Gerob #8304 Egy valamit elárulok. Én nem vagyok sofőr, még csak 19 vagyok, de voltam már 1-2 kanyarban mint utas, meg faterom is utazott már sokszor 1ik kamionos rokonnal. De úgy gondolom, hogy sokat tudok már a szakmáról!! -
#8303 Hát igen. Ha jobban megfigyted volna, ki is van irva egy táblára, mikor szlovákiába akarsz belépni. Sajnos az idézni már nemtudom a kollégát :)
-
#8302 ja akkor még én sem voltam, sajnos -
Gerob #8301 De úgy tudom, h Kutynál lehetett gyorsítani az 5€-ssal vagy 10 márkával az útlevélben -
#8300 Sajnos aki nincs hozzászokva, annak 5 nap tényleg sok .. -
#8299 nemtommár melyik határ volt, de szenvedtem eleget.
5 napot azért, mert nem volt visszafuvar -
#8298 Barátom. Nem kell messzire menni. Szlovák- Cseh határ .. Kuty .. Amig nem volt EU napokat álltak a sorok sajnos. Most, hogy Kutyn átmegy a sor csupán egy útlevél ellenőrzéssel, Rajkán mázsálnak a szemét magyarok .. -
Gerob #8297 Melyik határ? 5 napot mér? -
Gerob #8296 OK, köszi majd ha arra járunk megfogadom tanácsod!
Amúgy ha ennyire figyeled most ezt a fórumot nincs kedved priviben vagy valaholl cseten folytatni?? Ne "zavarjuk" a többieket ilyenekkel, bááár had tanuljanak... -
#8295 mi határon 14 órát álltunk.
egyszer pedig budapesten bitu bandinál(?, nemtom jól van-e írva?) álltunk 5 napot nyáron. -
#8294 Nápolytól 50 km-re van egy kút ott szabad csak megállni. Onnan viszonylag sokáig fel tudsz menni reggeli induláskor -
Gerob #8293 Vigyázni kell nagyon! Minél délebbre megy az ember olaszban annál zsiványabb a vidék. 1szer apuék mosógépeket hoztak Nápoly mellől, kinn a pályán valami nagyon erős lámpa alatt aludtak, hogy ne nagyon "dézsmálják" meg az árut -
#8292 Na, nekem régi uaz mentőről kellene kép, mert már nem emlékszem, hogy néztek ki.
-
#8291 Én nekem volt olyan, hogy Nápolyba volt fuvar majd nem volt visszfuvar egy hétig. Majd kaptam egyet spanyolországba, csütörtöki lerakóra. Majd csak kedden raktak vissza. Ezek ellenére, hogy sokat kellett "feküdni", hosszú fuvar volt :) -
#8290 Mind1. Felvágják sajnos már az összes ponyvást :( -
Gerob #8289 trélerről meg sztem annyit, hogy a normál talán 1 fokkal előnyösebb, én legalábbis így gondolom, igaz a mega sokkal jobban néz ki!!!! -
Gerob #8288 Az tény, h akinek nincs kamionos ismerőse vagy kamionos rokonja a családjában vagy nem érdekli a dolog az nem tud normális képet kialakítani a kamionozásról!! Nem tom mit szólna az illető egy egész napos non-stop vezetésről esetleg megállás nélkül. Vagy több órákat araszolgatni a határokon és utána "kűzdeni" a vámosokkal. Velem már volt olyan, hogy Tarvisio-Rábafüzes 3-3,5 óra volt, utána a határ 6 órába tellett bele.... NO COMMENT!!! -
#8287 Mit jelent az, hogy egyfolytában ? -
#8286 az nem is tudhatja, aki nem él benne egyfolytában? -
#8285 Ezt csak az tudja aki benne él .. -
#8284 eggyel lejjebb, francba... -
#8283 én is tudom, milyen a kamionos life -
#8282 Nemtudom miért hiszed azt, hogy a megatrélerek lesznek előnyben.
Igaz, magasabb, nagyobb raktere van mint a normál nyerges pótkocsinak, de szerintem a soförök nagy része jobban szerette a normál ponyvás pótot, mint a megatrélert. -
#8281 1. Ha nem raknának plombát a szlovének, az nem azt jelenti, hogy csórók.
2. A szlovének jobban állnak mint mi .. Csak még nem jártál ott .. Ha látnád, hogy milyen autópályákat építenek ..
Az a baj, hogy ti csak a játékban tudjátok mi az igazi kamionos élet, nem pedig a valóságban .. -
#8280 hehe, igaz is. európai trailerek vagy kamionok kerekeiröl kéne. -
Gerob #8279 milyen képre gondolsz??? kicsit tág határ az, hogy jó kép
-
#8278 nem tudna vki, hol lehet jó képeket keresni? -
#8277 de azért ugye "összetörhetem" a magnumot? -
Gerob #8276
sztem meg pont hogy nem!!!
jobban állnak, mint mi!!! -
#8275 mert a szlovének még agyilag nincsenek topon ők elhasználják a maradék plombát! -
Gerob #8274 Mi amikor olaszból hoztunk haza árut osztrákon keresztül, akkor nem raktak plombát asszem a kocsira (de ez nem 100%). Viszont ha Szlovénián keresztül kellett jönni, akkor azt határozottan állítom, hogy az olasz-szlovén határ szlovén oldalán rakta rá a fináncok plombát!!!! -
#8273 de nekem ez is tetszik -
#8272 Nem fika csak egyre kifutószériában van!! -
#8271 jóvanna' :) de megértetted, nem?