52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #8350 Ez nagyon odatesz!! Nagyon zsír! -
#8349 Müködik . Köszi -
#8348 ez milyen?
ja és gumikacsa, elmondanád, hogyan kell megcsinálni, hogy egy textúrát használjon a kamion/trailer? -
#8347 Beállításokban a játéon belül -
#8346 Nekem működik -
#8345 Hol ? -
#8344 asszem át kell állítani a minöséget high-ra -
Gerob #8343 Kesenyi! Én is így csináltam, de nem lett jó. Prism3d fagyás volt, mikor töltötte a játékot. Lehet kell még valamit piszkálni nem? Meg én úgy vettem észre, hogy jó pár fuvarnak a def fájlja nincs ott a defs\cargos mappában. Érdekes nagyon+idegtépő.
Gumikacsa te hogy csináltad meg a TOPOLINOS pótnál a fuvart hozzá? Asszem ott kellett valamit még másolni a def fájlon kívül. -
#8342 Tehát új gamet kezdtem ..
Erről a felniről lenne szó:
Hogy tudom lecserélni olyanra mint a kamazé ? -
#8341 Újraraktam a játékot, és a hozzá tartozó minden cuccot ..
De ez a felni v.hogy váááá -
#8340 Fuvart úgy írj a trailerhez, hogy notpadal megnyitod a defs/cargos mappát ott valamelyik fuvarra rákattintol és az eredeti trailer nevét kitörlöd majd beírod a saját pótod nevét pl:így trailer:"cont_eu_empty" és elmented -
#8339 Igen -
#8338 A faszi feszít atlétában -
#8337 Király! -
#8336 Nagyon vezér
-
#8335 Miután az a felni eltünt ami a pótomon volt, eltünt a kamazról is ..
Most nálam is ilyen .. -
#8334 Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma?
-
#8333 Ne add fel! -
#8332 Tehát nem lehet átmásolni ? -
#8331 Najó nem tudom, mert ez nem úgy működik ahogy én elképzeltem.
Na mind1 :) -
#8330 Akkor segíts nekem egy picit .. Mert a játékban viszont nem jelenik meg .. Hanem 1 tiszta ratyi felni lesz az autókon -
#8329 de lehet teljesen új alufelnit is csinálni ;) -
#8328 Hát sajnálom. -
#8327 Könnyedén lehet bármi alá alufelnit csinálni. Csak a Scania Concet kamion kereket át kell másolni a többi helyére.
Jah annak a kamionnak nálam ilyen lila mégyzetek vannak ha felkapcsolom a lámpát és elölről nézem. -
#8326 Bocsi, a nagy képért .. -
#8325 Alufelnis pótkocsi ..
-
#8324 Nem mondtam ilyet, hogy aki nem sofőr az nem lát bele a dolgokba.
De sok ember sajnos el van tévedve itt a fórumon. -
#8323 Ez a végleges amit átküldtél ? -
#8322 nekem barcas, töltöm i sle.
amugy nicns a játékhoz tényleges barkasz, ifa, meg ilyenek?:DDDDD -
#8321 nekem elegem van ebből a sok szarságból...álladóan piros a tetves pót amit csináltam bassza meg!!!!! Egy új könyvtárat nyitottam,új trailer néven és mindent átírtam,hogy ne nyafogjon nekem....fuvart megpróbáltam írni,de az se ment,szerintem én vagyok már a hülye tisztára,hogy ilyen szarságokkal pazarlom az időmet!
Köszi minden segítséget és bíztatást!
Az oldalamat megszüntetem,úgysem fog hiányozni senkinek!
Viszlát legyetek jók!
Üdv.Tony Soprano. -
Gerob #8320 Egyfenét Barkas ez. Ez ammit a képen lácc, az egy UAZ - szovjet katonai terepjáró volt!!! -
#8319 mijez barkasz?:D -
#8318 jól néz ki ! -
#8317 Na, remélem hasonlít:
-
#8316 Nem is csoda -
#8315 ezen a képen rajta vannak azok az oldal'kapcsok' is, de így már rángat a játék, mivel 163863(!) poligonból áll össz az egész. -
#8314 -
#8313 Így az igazi! -
#8312 egyfolytában azt jelenti, hogy kamionsoför-e vagy sem. aki nem az, az nem is ismerheti? -
#8311 páff!: