52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • RaST
    A holland Harry Wos egyik MAN-ja:

• RaST
    Íme. MAN TGA
  • RaST
    Adnál egy linket ?
  • Topliner
    Rákerestem a "játékra" ez erősen a stratégiai irányvonalat célozza meg!Bár lehet hogy tévedek!!élményre nem biztos hogy visszaadja a kamionos poziciot!:)
  • Topliner
    Sziasztok!! vissza olvastam néhány hozzászolást és volt egy pár emberke akinek hiányzik a MAN TGA és az IVECO ez a téma engem is érdekelne !van olyan a környéken aki profeszionálisan texturázik illetve készit traktorokat!!Véleményezéseteket előreis köszi!!
  • RaST
    Egy újjabb kamion szimulátor ?!

• Duddits
    Az állat!
  • eightmiles
    ha saját zenét akartok a fömenüben hallani, akkor csináljatok ogg filet, nevezzétek át Main Menu Theme -re, és rakjátok be a Music folderbe.

és azt tudtátok, hogy többféle kerék is lehet a játékban, pl. egy koszos kerék és egy tiszta kerék?

ennyit akartam. peace
  • eightmiles
    de kihalt ez a hely...

ezt a kamaz 'share/sounds folderjébe kell tudtommal berakni.
  • eightmiles
    ha más kamera távolságot akartok, akkor írjátok be a csít menübe, hogy- g_set_fov ** -a csillagok helyébe egy számot(50 az alapértelmezett).
    közelebbihez kisebb (30 az nagyon jó sztem), távolabbihoz értelemszerüen nagyobb számot, mint 50.
    ***ez mindegyik kamerállásra igaz!!!***
  • ILLNeo
    Kacsa! Mostanában nem frissíted az oldalad...
  • ILLNeo
    Honnan tudnám megszerezni a hard truck 2 játékot (Nem a KOTR-t). Kinek van meg, és hogyan juthatnék hozzá...?
    10.04 over....

• gumikacsa
    Arról majd csak a nyár vége felé lesz valami. Csak annyi biztos, hogy lesz.
  • JackDaniels #8377
    Hálás köszönetem a fordításért!:)
  • RaST
    Ha letöltötöm a 3Dartpolról a kamaz hangját, hova kell bemásolnom ?
  • eightmiles
    "*hogy meghallgathasd a hangokat, wav file-t is rakott hozzá

*telepítéshez csak csomagold ki és másold be a dokumentumok mappába

*ha vissza akarod állítani az eredetire, akkor a nevezd át a következöket:

\makes\truck\share: jakebrake_1-default.ogg --> jakebrake_1.ogg
    \sounds\environment: radar-default.ogg --> radar.ogg
    \sounds\ui: pager-default.ogg --> pager.ogg

ez visszarakja az eredeti hangokat
  • Duddits
    Nem hiszem. Lehet, hogy csak összel.
  • Shodan
    A Rig'n'roll most februárba fog kijönni?
  • JackDaniels #8372
    Valaki lefordítaná ezt. Nem akarok hülyeséget csinálnia gammában, mer most minden műxik rendesen benne:)) Ezt viszont kipróbálnám, csak nem vagyok egy angolnyelv professzor.:))

"*To preview the sounds first, I included them in wav format.

*To install, just extract the Zip file to your 'My Documents' Directory.

*If you want go back to defaults, delete them and rename the following:

In \makes\truck\share: jakebrake_1-default.ogg --> jakebrake_1.ogg
    In \sounds\environment: radar-default.ogg --> radar.ogg
    In \sounds\ui: pager-default.ogg --> pager.ogg

This will restore the default sounds.

UFDFireman"

• ILLNeo
    Nem tud senki bővebbet erről a 18WOS 4 dologról, mert neten nem találtam róla semmit, de majd még nézelődőm
  • Gerob
    Mi az gyerekek?? Nagyon nagy a csend!!

Tony mizujs a tervezett oldaladdal?? A kamion gyártást meg ne add fel!!!!!
  • eightmiles
    kösz, majd kipróbálom. a zmod1-ben egyébként tudtam, hogyan kell textúrázni.
  • Duddits
    Ez egy teljesen új része.
  • akela
    Ne add fel Tonny!Ez egy olyan fórum,ahol csak akkor válaszolnak,segitenek,ha éppen a másiknak is hasonló gondjuk van-tisztelet a kivételnek-én már megszoktam.Bár én más cipőben járok,mert én nem tudok pl.texturázni stb.Úgyhogy én csak a már közzé tett holmikat tudom alkalmazni.Mostanában meg nem is nagyon van időm,épp csak három naponta elolvasom a hozzászólásokat.Az oldalad meg jó,pl.én pár oldallal koábban pont ilyen tandem szerelvényt hányoltam,úgyhogy örültem is neki rendesen elhiheted.Apropó,kérdés:Találtam más oldalakon szerelvényeket pl.DHL-est meg mást is amihez fuvar volt irva.Azóta,hogy beraktam őket szokásos prism3d hiba,stb.Most jön a kérdésem.Lehet az a hiba oka,hogy a magyaritás a csak a meglévő dolgokkal müködik?
  • REALITAS
    A képekböl itélve jó kis játék. Nekem a Hard Truck 18 Wheels of Steel van meg.

Ez a kiegészitő játék vagy egy teljesen új?
  • gumikacsa
    Köszi.

A textúrázást a következő képpen csinálom:
    Vegyük mondjuk az uazt, Ami állt fekete részekből, krómból, a fülkebelsőből, az ülésekből, lámpák indexek, és maga a kaszni.
    A Zmod2.0-val megnyitom, és a kasznit szétszedem:jobb-, baloldal, hátfal, homlokfal, tető. A fekete és króm részekkel nem foglalkoztam, ezek úgyis egyszinűek.
    Exportálom a szétszedett cuccot, de nem psm-ben, hanem oldz3d fájlban. Ezt aztán megnyitom a zmod1.07-tel, és azzal textúrázok a következő módon:
    Kiválasztok egy elemet, mondjuk az elsőfalat. A felső kis kockák közül kijelölöm a 3.at (Faces), majd rákatt a kiválasztott elemre. Majd Select/Quard, (vagy amelyik kijelölő éppen kell) és kijelöljük ami nekünk kell. Ez alatt a menüsor alatt van 3 gomb, a középsőt benyomjuk(sel) Majd ismét a menüsorban:Surface.../Mapping.../Assign UV.
    A 4 nézet közül az egyiket át kell tenni UV Mapper nézetbe. Ha jól csináltuk, ott kell lennie a kilyelölt dolognak.
    A textúrának szánt képet töltsük be:
    Material Editor(E betűt megnyomva is előugrik)
    A primary texture melletti kis négyzetbe pipa, majd load map - add.. kiválasztjuk a textúrát és ok. Ja, a load mapp gomb mellett lévő apply as: mix with color legyen. Ha megvan, ok. Ha ott a textura, és a kijelölt cucc is, megszüntetünk minden kijelölést, Select.../None és katt abba az ablakba, ahol előbb kijelöltünk, és engedjük fel a sel gombot. A kis kockákat váltsuk át objects-re, és innentől ugyanúgy alakíthatjuk az UV Mapperben a kijelölt dolgot mint minden mást.
    Ha sikerült a textúrázás, akkor mentés máskét, majd megnyitás zmod2-vel. Én össze szoktam attack-olni mindent, majd megnyitom az eredeti psm-et, majd kitörlök minden alkatrészt, kivéve a zöld köröket(csak amiket textúráztunk). Belemásolom a textúrázott cuccot, export psm-be, és kész. A textúrát megcsinálom dds-nek, mellé ugye a tobj és mat file, végül a base.desc-ben átírom, hogy az elem mit használjon.
    Remélem, nagyjából érthető.
  • gumikacsa
    Én sem.
    Remélem, azért, mert frissítik az oldalt.
  • Gerob
    Szevasztok! Nem tudtok valami friss infót a Rig'n'roll-ról?? Mikor jelenik meg kábé? Nem tudom megnyitni sem az angol, sem az orosz hivatalos oldalt.
  • eightmiles
    megvolt!

te pedig most elmondhatnád, hogyan kell azt megcsinálni, hogy egy textúrát használjon a verda.
  • eightmiles
    meglesz!
  • gumikacsa
    Nem. Írd már be neki, hogy ismersz, és amit én készítek, kedvére alakíthatja, és nagyon várom a german road II-őt! Kösz.
  • kesenyi
    Hogy kell megcsinálni azt, hogy több kamion legyen az utakon?
  • gumikacsa
    Ha csinálsz egy jó hátulnézeti képet, és egy teljes oldalnézetit, akkor a megára rá lehet tenni.
  • kesenyi
    Frankó
  • eightmiles
    gumikacsa, tudtad, hogy a truckpol-on engedély kéne luder-nek töled?
  • RaST
    Köszi a priviket :) De a hibára nem jövök rá :(
  • akela
    Nekem akkor lett jó,amikor a játék főkönyvtárában is(ott meg van minden fuvar)át irtam a kivánt pót nevét.
  • F0Rm4T
    Tiszta Underground
  • RaST
    Ha megkérhetek valakit, legyenszives küldeni egy privit, mert kicsit sz*akszik, kiváncsi vagyok mi lehet a gond .. Elég 1 betüt irni a privibe .. THX
  • RaST
    Jó lenne egy újabb HORVÁTH-os szerelvény ..