52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • eightmiles
    nektek is hullámoznak a szmájlik? ez nagyon teccik : D
  • eightmiles
    asszem showroomban nincs sofőr. ; )
  • Gerob
    Tony milyen képek érdekelnek elsősorban?? Tájképek vagy inkább "életszagúbbak"? Rakodás-szerelés-ilyesmik?
  • soprano
    aztaaa,nagyon durvára jöttem rá Eightmiles jóvoltából....
    A kabin egyik oldala 2 részből tevődik össze,egy külső és egy belső részből...Flippelni kell a külsőt,majd copyzni és ezt szintén flippelni....kész vagyok!!! És így lesz belselye a truck-nak!!! Jééé.
    De hol a sofőröm????
  • JackDaniels #8426
    Huhh, ez nagyon szép![IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/temp/waving.gif [/IMG]
  • soprano
    mondjuk kicsit elszúrtam (hol a sofőr belőle?????),de javítom majd...
  • soprano
    Na,ezt most csináltam,nemsokára lesz hozzá pót is!

Freightliner Day-Cab Cargo (szerelvény) lesz a neve :-)

• soprano
    anyagot gyüjtök,csak nincs időm e-mailt írni,sorry ezért,de küld el a képeket és felküldöm majd a többi anyaggal együtt!
    Nem akarok ilyen félkész oldalt felrakni,majd ha kész van akkor töltöm fel,de jöheeeet!!!!
  • Gerob
    Tony! A HC-s oldallal mi a helyzet? Szólj ám, aztán küldök képeket szívessen!
  • eightmiles
    jó thx.

peace

***thenotic4eva***
  • soprano
    nemtom leírni,hogy hogy kell megcsinálni,de szerkesztés közben majd jegyzetelek és leírom holnap ígérem!
    Köszi az infót!
  • eightmiles
    ja azt nem írtam oda, hogy ha Copy-zol, akkor az egyiket természetesen meg kell Flip-ezni!
  • eightmiles
    ok thx. azt esetleg akkor el tod mondani, hogyan kell kiszedni az írást(nekem mondjuk csak a psp van meg)?
  • eightmiles
    hogy ne legyen átlátszó: Modify.../Flip
    vagy, hogy mind a két oldala látszódjon, Create.../Copy(de csak kattints, ne húzd semerre az egeret!!!), ha megvan, akkor csak Modify.../Submesh.../Attach.
    hogy ne legyen fekete: Surface.../Normals.../Calculate (ezt egyébként jó dolog megcsinálni a Scania-nál is, mert az is rosszul van árnyékolva.)
  • soprano
    szivesen megcsinálom,csak sajna ez a rohadt idő,állandóan hiányban szenvedek ,de holnap ígérem meglesz,ma már sajna nem tudok vele foglalkozni....De megcsinálom!
  • eightmiles
    húúú tony, ezek nagyon zsír képek, köcce!!!
    a paint shop pro-hoz értek vmennyit, de az írást nem tudom kiszedni. azt hogyan kell? psp-ban is meg tudod csinálni?
    nademindegy, ha megtod kreálni, és van kedved hozzá, akkor az jó lenne! már átcsináltam egy keréken a gumit, nem olyan lapos, hanem olyan igazi jó. csak még textúra nincs hozzá gyártva, de hát ez is akkor lassan meglesz. mégeccer thx!
    ja. peace
  • soprano
    várjál,ezt nem értem...sikerült áttükröznöm,de fekete lett és a játékban átlátszó és feketés színe van,ez meg miért?????
  • soprano
    a Zmodban hogy kell a kabin egyik oldalát tükrözni a másikra?
    Tehát kész van az egyik oldal és nem akarok csinálni egy másikat,csak egyszerűen csináltam egy másolatot és ezt akarom tükrözni,hogy a másik oldalon is legyen kabinka...
  • Gerob
    Ez sem egy elhanyagolható szerelvény!! A kerék felnik is ott vannak nagyon!!!
  • Topliner

Kis Kedvenc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Imrusssss
    KELL NEKEM!!!
  • Topliner
    Ausztriai remekmű!!!: ))
  • Topliner
  • Topliner
  • Imrusssss
    420 Lovas Scania a Kedvencem ez Hűűű de francó
  • Topliner
    Ilyen felniket is ajánlok!!
  • Topliner
  • soprano
    Na?

• soprano
    értesz a Photoshop-hoz?
    Ha nem én szivesen megcsinálom a képet,úgy,hogy használható legyen...
    (kiveszem az írást,megcsinálom a gumi tetejét,stb.)
  • Topliner
    Hali!!Joképű lesz a müncheni remekmű!!!De a Man TGA belső fülkeelrendezése nem egy leány álom !!Én maradok A magnum mellett ill a volvo ami még csinált fülkét!!A német mérnökök csak teherautot tudnak tervezni,kamiont nem!!!!!!!!!!!Mert hosszutávon egy kényszeredett állapot!volt szerencsém 6 hetet lakni egy TGA xxl-es változatban!!Egy darabig mig uj a dolog szép de ha kiismer az ember akkor tré!!Pl:az ágyat csak egyben lehet felnyitni!volvoéknál darabolt az ágy!!!és még kisebb aproságok ami könnyebbé tenné egy soför életét!!
  • soprano
    NA ERRE NEM SZÁMÍTOTTÁL,MI?
    HÓLÁNC!!!!!!

• soprano
    Ugyan nem pont szemből van,de igazán szpesöl...

• soprano
    Hali!
    Na milyenek?

• eightmiles
    gumikacsa, tudnál fényképezni oldalról vmi jó kamionkereket? csak a textúrázáshoz kellene, mert amilyen képeim vannak, azokról nem lehet rendesen kiszedni.

vagy ha valaki esetleg belökne ide vmilyen képet vagy egy linket, az is jó lenne.
    thx
    peace
  • Gerob
    Annyival egészíteném ki a szélvédőt lejjebb eresztesését, hogy talán így nem szívna be annyi hőt, ha áll a kocsi, bár manapság van már állókílma is, annak ez a dolog meg tuti nem akadály...
  • M@TriX
    www.derplaner3.de

sajna nem szimulátor, hanem üzleti menedzserprogi. lásd képek...
  • RaST
    Ha én változtathatnék ezene a MAN fülkén esetleg annyit csak, hogya a szélvédő kicsit kisebb lehetne, kb az ajtó magasságáig, és akkor oriási fiókok lehetnének ott fenn az ülések felett, mint az xfembe :)
  • RaST
    Én mindent megadnék egy nagyfülkés autóért :) A szerencse mellettem áll :) Lásd: Daf Xf 530 SuperSpace Fülkével, és nem kis fülkével ;)
  • Gerob
    Ez a "kis" TGA tetszik nekem nagyon!! Főleg az a kis parabola antenna a fülke előtt a földön, Így azért elviselhető a hosszú várakozás...
  • Gerob
    Ezek szerint már csinálják!!?? ezzzazzzzz