52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8430 nektek is hullámoznak a szmájlik? ez nagyon teccik : D -
#8429 asszem showroomban nincs sofőr. ; ) -
Gerob #8428 Tony milyen képek érdekelnek elsősorban?? Tájképek vagy inkább "életszagúbbak"? Rakodás-szerelés-ilyesmik? -
#8427 aztaaa,nagyon durvára jöttem rá Eightmiles jóvoltából....
A kabin egyik oldala 2 részből tevődik össze,egy külső és egy belső részből...Flippelni kell a külsőt,majd copyzni és ezt szintén flippelni....kész vagyok!!! És így lesz belselye a truck-nak!!! Jééé.
De hol a sofőröm???? -
#8426 Huhh, ez nagyon szép![IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/temp/waving.gif [/IMG] -
#8425 mondjuk kicsit elszúrtam (hol a sofőr belőle?????),de javítom majd...
-
#8424 Na,ezt most csináltam,nemsokára lesz hozzá pót is!
Freightliner Day-Cab Cargo (szerelvény) lesz a neve :-)
-
#8423 anyagot gyüjtök,csak nincs időm e-mailt írni,sorry ezért,de küld el a képeket és felküldöm majd a többi anyaggal együtt!
Nem akarok ilyen félkész oldalt felrakni,majd ha kész van akkor töltöm fel,de jöheeeet!!!! -
Gerob #8422 Tony! A HC-s oldallal mi a helyzet? Szólj ám, aztán küldök képeket szívessen! -
#8421 jó thx.
peace
***thenotic4eva*** -
#8420 nemtom leírni,hogy hogy kell megcsinálni,de szerkesztés közben majd jegyzetelek és leírom holnap ígérem!
Köszi az infót!
-
#8419 ja azt nem írtam oda, hogy ha Copy-zol, akkor az egyiket természetesen meg kell Flip-ezni! -
#8418 ok thx. azt esetleg akkor el tod mondani, hogyan kell kiszedni az írást(nekem mondjuk csak a psp van meg)? -
#8417 hogy ne legyen átlátszó: Modify.../Flip
vagy, hogy mind a két oldala látszódjon, Create.../Copy(de csak kattints, ne húzd semerre az egeret!!!), ha megvan, akkor csak Modify.../Submesh.../Attach.
hogy ne legyen fekete: Surface.../Normals.../Calculate (ezt egyébként jó dolog megcsinálni a Scania-nál is, mert az is rosszul van árnyékolva.) -
#8416 szivesen megcsinálom,csak sajna ez a rohadt idő,állandóan hiányban szenvedek ,de holnap ígérem meglesz,ma már sajna nem tudok vele foglalkozni....De megcsinálom!
-
#8415 húúú tony, ezek nagyon zsír képek, köcce!!!
a paint shop pro-hoz értek vmennyit, de az írást nem tudom kiszedni. azt hogyan kell? psp-ban is meg tudod csinálni?
nademindegy, ha megtod kreálni, és van kedved hozzá, akkor az jó lenne! már átcsináltam egy keréken a gumit, nem olyan lapos, hanem olyan igazi jó. csak még textúra nincs hozzá gyártva, de hát ez is akkor lassan meglesz. mégeccer thx!
ja. peace -
#8414 várjál,ezt nem értem...sikerült áttükröznöm,de fekete lett és a játékban átlátszó és feketés színe van,ez meg miért????? -
#8413 a Zmodban hogy kell a kabin egyik oldalát tükrözni a másikra?
Tehát kész van az egyik oldal és nem akarok csinálni egy másikat,csak egyszerűen csináltam egy másolatot és ezt akarom tükrözni,hogy a másik oldalon is legyen kabinka... -
Gerob #8412 Ez sem egy elhanyagolható szerelvény!! A kerék felnik is ott vannak nagyon!!!
-
Kis Kedvenc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8410 KELL NEKEM!!! -
#8409 Ausztriai remekmű!!!: )) -
#8408 -
#8407 -
#8406 420 Lovas Scania a Kedvencem ez Hűűű de francó -
#8405 Ilyen felniket is ajánlok!! -
#8404 -
#8403 Na?
-
#8402 értesz a Photoshop-hoz?
Ha nem én szivesen megcsinálom a képet,úgy,hogy használható legyen...
(kiveszem az írást,megcsinálom a gumi tetejét,stb.) -
#8401 Hali!!Joképű lesz a müncheni remekmű!!!De a Man TGA belső fülkeelrendezése nem egy leány álom !!Én maradok A magnum mellett ill a volvo ami még csinált fülkét!!A német mérnökök csak teherautot tudnak tervezni,kamiont nem!!!!!!!!!!!Mert hosszutávon egy kényszeredett állapot!volt szerencsém 6 hetet lakni egy TGA xxl-es változatban!!Egy darabig mig uj a dolog szép de ha kiismer az ember akkor tré!!Pl:az ágyat csak egyben lehet felnyitni!volvoéknál darabolt az ágy!!!és még kisebb aproságok ami könnyebbé tenné egy soför életét!! -
#8400 NA ERRE NEM SZÁMÍTOTTÁL,MI?
HÓLÁNC!!!!!!
-
#8399 Ugyan nem pont szemből van,de igazán szpesöl...
-
#8398 Hali!
Na milyenek?
-
#8397 gumikacsa, tudnál fényképezni oldalról vmi jó kamionkereket? csak a textúrázáshoz kellene, mert amilyen képeim vannak, azokról nem lehet rendesen kiszedni.
vagy ha valaki esetleg belökne ide vmilyen képet vagy egy linket, az is jó lenne.
thx
peace
-
Gerob #8396 Annyival egészíteném ki a szélvédőt lejjebb eresztesését, hogy talán így nem szívna be annyi hőt, ha áll a kocsi, bár manapság van már állókílma is, annak ez a dolog meg tuti nem akadály... -
#8395 www.derplaner3.de
sajna nem szimulátor, hanem üzleti menedzserprogi. lásd képek... -
#8394 Ha én változtathatnék ezene a MAN fülkén esetleg annyit csak, hogya a szélvédő kicsit kisebb lehetne, kb az ajtó magasságáig, és akkor oriási fiókok lehetnének ott fenn az ülések felett, mint az xfembe :) -
#8393 Én mindent megadnék egy nagyfülkés autóért :) A szerencse mellettem áll :) Lásd: Daf Xf 530 SuperSpace Fülkével, és nem kis fülkével ;) -
Gerob #8392 Ez a "kis" TGA tetszik nekem nagyon!! Főleg az a kis parabola antenna a fülke előtt a földön, Így azért elviselhető a hosszú várakozás... -
Gerob #8391 Ezek szerint már csinálják!!?? ezzzazzzzz