52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • eightmiles
    akkor ifa felülnézet kép vki?
  • eightmiles
    ezek egyébként letölthetöek itt, ha vkit érdekel.
    bumperz made by notic4eva néven pislog
  • Faterx
    Anno 1983
  • Faterx
  • RaST
    Kacsa remek az a rába :)
    Próbálok én szerezni képet, apám még 25 évvel ezelőtt ilyennel ment.
    Mostmeg, egy cégnél vagyunk :)
  • eightmiles
    meg egy ilyen tartályos pótot is:
  • eightmiles
    ti itt dumálgattok, émmeg addig csináltam egy jó kis bullbart:

hogy teccik?
  • Gerob
    Tony!

Van MSN-ed vagy DC++-od? Mert sok kép van, amit küldenék, és e-mailban 1 örök élet lenne, mire átküldeném őket.
    Bocsi, ez nem kapcsolódik a PTTM-hez, de olyan Társadalmi célú hirdetés kategória szerűséget képviesl!!!
  • soprano
    kösssz,értem én...
  • soprano
    a busz amúgy jó,meg minden,csak picit arányaiban kicsi a többi járműhöz képest...vagy csak én érzem így?
    De jó hír,hogy szerkeszthető...

van egy kis problémám...A Zmod mostanában elég lassú, i mean, a 3D-s nézetben szaggat...De miért? Könyörgöm eddig semmi baja nem volt,nem állítottam a Graphic Device-on vagy min,úgyhogy nem értem...
    Valaki leírná,hogy mi a standard működő beállítás ilyen tekintetben!!?
  • Gerob
    Mégegyszer: ezekhez IDŐRE van szükség, - itt a válasz Tony!
  • soprano
    én regelt tag vagyok a truckpol-on,de sehol sem találtam demo-t!!
    vagy később várható,vagy mi?
  • Gerob
    EGY NAGY KAMU SZERINTEM
  • FiReBoY
    Én értem az angolt, felsőfokút tanulván. De ez mi a rák lesz?
  • Duddits
    Bakker!

Kacsa! Ha megtaláltad a demot, létszi linket please!
  • Gerob
    A játék fejlesztés alatt áll.

Truck Simulator 2006
    A Forum az új játékról by Chronowerx.

Ez az uccsó passzív szerkezetes mondat, ezt nem lehet normálissan lefordítani!!!
  • FiReBoY
    WtF?

Games under development

Truck Simulator 2006
    The Forum about the new game series by Chronowerx
  • Gerob
    Csá Kacsa! Itt a fordítás, nagyjából erről van szó:

Egy hosszú beszélgetés után a Chronowerx-es Nick Millerrel közlünk néhány nagyszerű hírt a TruckPol Fórum tagjai számára. Ahogy korábbi nyilatkozataimban is mondtam már van néhány jó hírem a Convoyyal kapcsolatban, ami visszatéríti a jó oldal felé a TruckPol Fórumán.

Nick Miller és Patrick Bronsgeest a Chronowerx-től beleegyezett, hogy "kijöjjünk" egy speciális DEMO-val a TruckPol Fórumosai számára. Kérik, hogy a Fórumosok segítsenek a játék elkészítésében, tippekkel, ötletekkel, észrevételekkel. És lesz majd egy publikus DEMO verzió is.

A multi tesztelése akkor indul majd, amikor ez készen áll majd a tesztelésre...Majd közlik a gépigényt, a net kapcsolat sebességét, ilyesmiket.

Mégegyszer: ezekhez IDŐRE van szükség, ezért légyszi ne küldözgessetek leveleket, ez egy nagy lépés lesz a játék előrehaladtában.

Nagyjából erről van szó
  • JackDaniels #8452
    Huhhhh basszus! A Zil is és a busz is q**va jó!! Grat a gyártóknak!
  • Duddits
    De állat!!
    A bus is király.

A Convoy: A Truckpol-on asszem van valami demó a fórumon!!! Meg asszem most folyik a Multyplayer teszt. E-mailba lehet kérdezni.
  • gumikacsa
    LETÖLTÉS (Ai busznak jó lesz :))

• gumikacsa
    Egy kis zil (truckpol forum):
  • gumikacsa
    Kis off (CONVOY ---- nem tudom, mit jelent.):
    After a long talks to Nick Miller of Chronowerx we have shed some great news to you the members of Truckpol Forum.As i said in my earlier posts that i had some very good news about Convoy to bring Convoy and Chronowerx back into the good side of Truckpol Forum.

Nick Miller,and Patrick Bronsgeest as well staff from Chronowerx have agreed to come out with a special demo of Convoy for Truckpol Forum,Details of this demo will be released here in the Convoy Thread,and if that is not good news yet for all of you there is more,Plans are in the works too let Truckpol Forum members help with Chronwerx to test out multiplayer testing of Convoy,As well a public demo version comeing out later on down the road.

Details of multiplayer test will be released as soon as testing is ready to go...I have been told by Nick Miller for the multiplayer you will be asked to post
    your system specifications and, internet connection speed,email address as well any other info to become a multiplayer testor.

Again this will all take TIME so please i ask you don't post any rude remarks this is a BIG step too take with both forums working togther now.
    on
  • gumikacsa
    Sziasztok! Kicsit lemaradtam.
    Remélem hasonlít. Ha valakinek van IGAZI edéről képe, küldje el, mert sokmindent fejből csináltam.
  • Duddits
  • soprano
    VÉGRE!

• soprano
    na szóval képeket még mindig nem tudok beszúrni...bassza+
  • soprano
    Na,ezeket most csináltam! USA-ból kaptam még pár hónapja őket!
    Szép darabok....
    Szerintem....

• eightmiles
    ezt egy képen láttam, célja, hogy jól mutasson...
  • Duddits
    Mi célja? Meg hát a soffor látja az utat? Vagy csak rácsosan?
  • eightmiles
    a francba... mi van ma velem?na itt van rendesen:
  • eightmiles
    tsináltam egy kiegészítőt a szélvédőhöz. szerintetek milyen?
  • eightmiles
    köcce
  • Duddits
    Állatak!
  • eightmiles
  • eightmiles
    hopp...miez?
  • eightmiles
    ez lett belöle, kezdetleges, de a célnak megfelel(remélem ; ))
    ja itt a lényeg a keréken van...
  • eightmiles
    nem tud esetleg vki ifáról felülnézetes képet? rajz jobb is lenne, mint kép.
    vagy vmi piszkos oldalnézetes kamionról? scania, renault, volvo?
    ha vki tud, akkor kösz!
  • soprano
    minden féle érdekel! Majd úgymond témák szerint szétválogatom vagy valami...
    Deee köszi előre is!
  • akela
    Hali!Beraktam egy DHL-es Magnum szerelvényt,fuvart,stb.De mikor megkapom a fuvart,csak a pót van meg.Mit kell csinálnom,hogy a gépesen is legyen konténer????