52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#8550 Ezt, hogy csinálta? -
Gerob #8549 Kérjük meg ezt a srácot, hogy csináljon egy teljesen magyar helyszínt a pttm-nek!!! Jó ötlet nem? -
Gerob #8548 Nagyon ott van a kép!!! -
#8547 Ja, a legjobb kép:
-
#8546 Ez nagyon állat! -
#8545 Van egy srác, aki készített egy rnr-es térképet a játékhoz.
Megint csinált valamit:
-
#8544 Sziasztok!Találtam pár kedvencet!! -
#8543 THX. Egy próbát megér.:)) -
#8542 ja és írjátok be a cheat menübe, hogy g_set_fov 30 ,
majd ha kipróbáltátok, akkor g_set_fov 100. az '5-ös' kameranézetben sasoljátok. nagyon jó kis cucc : ) -
#8541 ha vkinek rángatást okozott volna a játékban az elöbbi bullbar (sokan írták külföldi fórumon is), akkor itt egy kép a 'low-poly' bullbar-omról, hamarosan le lehet tölteni:
-
#8540 de tudsz rakni a játékba,például úgy,hogy megkeresed a program files-ban a 18wospttm könyvtárat amiben van egy base.css file vagy mi és abba belépsz,megkeresed az "ai" nevű könyvtárat és átmásolod ugyan abba az elérésbe ahonnan kiszedted,csak most a dokumentumok közt lévő 18wospttm könyvtárba.Ezután kiválasztassz egy közúti autót berakod a Zmodba (Import-kék nyilacska felül) és rámentesz egy új verdát...
én így csináltam legalább is! A károkért felelősséget NEM vállalok!
-
#8539 Zmodeler2 -
#8538 a Zmod2-höz már van egy 2.22-es vagy milyen patch is amivel nem fagy le olyan sűrűn! -
#8537 Akkor új gépeket nem tudok a gammába rakni ai-nak? Tehát amik csak úgy közlekednek az úton?? -
#8536 hogy több legyen belölük az utakon, azon csak az opciók 'trffic density'-jén kell állítanod. -
#8535 zmodeler 2.?.?.? nemtommennyi. le lehet tölteni asszem a www.zmodeler.com-on. -
#8534 Én még mindig a #8494-re szeretnék választ kapni. Valaki szánhatna rám néhány szót. -
#8533 Lenne egy ici pici kérdésem! EZT MILYEN PROGIVAL CSINÁLJÁTOK??? Valami 3d szerkesztővel az tudom! Melyiket ajánlanátok, ja és hogy melyek azok a fájlok amiket át kell írni! -
#8532 letölthetö pontosan itt.
Bullbar made by notic4eva.rar néven van -
#8531 akkor asszem én is beteg lennék :DDD -
#8530 a lopkodás az elég nagy gond, nem is mernék menni vele ilyenekkel, mert még leszúrnának, de a tisztán tartás nem lenne gond, asszem. -
#8529 Aki ebben éli az életét, annak természetesen saját izlése szerint kell "felöltöztetni" az autót :) -
#8528 hát úgy nem, de ha én mennék benne sehol senki úton, akkor nagyon tetszene! -
Gerob #8527 Én láttam Irunban 1-2 ilyen kocsit, mikor éjjel ott álltunk, nagyon gyönyörűek voltak, de ez már szerintem egy betegség, ha valaki ennyire diszíti a fülkét, meg a kocsit. -
Gerob #8526 Az ilyennel baszki csak kiállításra érdemes járkálni. Fuvarozni nem igazán előnyös vele, mert csak lelopkodnának róla mindent (vagy nem), meg állandóan tisztán tartani....lehetetlen szinte.
De ettől függetlenül nagyon csece!!! -
#8525 Én feleslegesnek tartom a sok "csicsa-micsát" az autón. Nekem 3 rendszám van kinnt az szélvédőnél és néhány plüss. Bőven elég . -
#8524 Állat -
#8523 Nem hiszem, hogy nagyon örülnél neki egy 2 sávos úton úgy, hogy a világítás fullon van és szembe találkozol vele -
#8522 na ezt sasoljátok. megcsináltam, lett 2.7mega. de jól néz ki, nem? -
#8521 nekem tetszene : D -
#8520 Valóságban elég zavaró lehet -
#8519 Ilyennel megyek a játékban ;) -
#8518 Mint egy karácsonyfa
-
#8517 Mindegy, már elküldtem -
#8516 Ide küldhetem?
[email protected]
-
#8515 Végre -
#8514 Nekem bejön -
#8513 nem hiszem, hogy kamu, sztem trailerekre rakták rá. -
#8512 Biztos kamu! -
#8511 jujj,bocsi a rossz elhelyezésért....