52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9150 akkor nem tudja valaki hogy amit tony berakot képet a merciröl lévö felnit honnan lehet letölteni? -
#9149 nem is biztos,hogy EDE..... -
#9148 Ezt a truck-ot kéne valahogy belerakni a GAME-be!
A Vice City-ben van ez az EDE,csak nem tudom,hogy a *.TXD és a *.DFF file-okat mivel lehet megnyitni??????
-
#9147 Nekem van képem apám merciéröl csak nem tudom ide fel rakni. -
#9146 oké -
MBActros1848 #9145 Majd keresek egyet, meg egy pár képet amin rajta van doverba a komp meg ilyen kis nyalánkságok. -
#9144 Actros! Nincs képed apád mercijéről? Felrakod ide a fórumba? -
MBActros1848 #9143 Én is láttam már egy pár csodás vasat, de nekem akkor is a faterom, királykék Actrosa jött be a legjobban. -
MBActros1848 #9142 Nincs gond. Probáltad már újra indítani a gépet, és utánna ? -
#9141 felraktam egy képet a netre.és ide akarom beszurni,rá megyek a kép szóra és ott mit kell beirni? -
#9140 -
#9139 bocsi mercedes1848 de nem tudok visszalépni a chatbe -
#9138 melyik gombal lehet screenshot.ot csinálni a game-ben? -
#9137 Ma a városban láttam egy állatszállitó fh12-est ..
Csodálatos volt .. Bár nem übereli a faterom + bátyám dafját .. -
#9136 bár az én mercimen sokkal jobb bulbar van -
#9135 most én is ezzel nyomulok pont a shell festésel de persze csak a magnum után szoktam ezzel menni :) -
#9134 csá dávid!nekem a 4x2 merci jobban bejö mint a dupla difis -
#9133 Csö Magnum! Igen onnan lehet leszedni. -
#9132 ugyanezel megyek most én is a truckstore-ról szedted te is nem?
-
#9131 Csö Actros! -
#9130 Cső RAST öccse.Jó ma mercid! -
MBActros1848 #9129 Szerintem a dupla difis jobban nézne ki egy állat szállító előtt -
#9128 Végülis a hangsúly a lökháritón van .. No meg, hogy van hangja :) :) -
#9127 Íme az actrosom:
-
#9126 Mielőtt lerohanna mindenki elmondom, hogy nem RaST vagyok. Ő fuvarban van .. Az öccse vagyok ..
Ha valaki képet akar felrakni, tegye fel egy ingyen tárhelyre..
http://kep.tar.hu
http://kepeim.hu
Ezek esetleg .. -
#9125 Nem vagy egyedül.én sem tudom. -
#9124 Hmm!!Ami a gépen van fénykép azt hogyan tudom felrakni mutatoba???? Mert én nem vagyok egy szm spiller!!Köszi!! -
#9123 Ez az én autom jelenleg!!(TGA 530) [IMG]D:\Documents and Settings\eva\Asztal[/IMG][IMG]D:\Documents and Settings\eva\Asztal\Tibi[/IMG] -
#9122 na jó! az mi a f*szért van,hogy van egy letöltött trailerem és azon valami átszerkesztek és szeretném,hogy a régi és az új is benne legyen a játékban mindig lefagy ez a szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindent átírtam pedig még a *.tobj és a *.mat-okat is..... -
#9121 a "*.def" kiterjesztésű file-okat mivel lehet szerkeszteni?
mert találtam egy csomót ilyeneket,hogy "buildings" meg "roads"....
-
rinyavas #9120 Sziasztok igaz nem ide tartozik de a Hard Truck Az élet 18 keréken magyar verziójába tudtok pénz kódot? Ha igen akkor miaz, de ha van ezzel a játékkal foglalkozó fórum akkor annak a neve is jó lesz! :)
Köszönöm rinyavas! :) -
#9119 köszi -
CéZé #9118 töltsd fel a képet egy ingyenes tárhelyre és azt linkeld be -
#9117 "törlés" gomb alá kéretik pillantani... -
#9116 Hogy kell képet berakni? -
#9115 Szia mindennkinek akkor valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet leszedni a mercin lévö felniket?köszi =-magnum-= -
#9114 Szevasztok! Szeretnék berakni elmenntett képet ide a forumba,csak aszt nem tudom hogyan kell berakni.Tudna valaki segiteni? elöre is kössz! -
#9113 köszi az infót!
már csak azt nem értem,hogy ahol épp állok az egy (nemtom) milyen cég és hogy ott milyen trailerek fognak megjelenni..
szóval kéne az a beállítás / leírás hogy milyen céghez milyen trailerek jönnek be!?
értem hogy az olaj céghez tankerek jönnek,de egy általam szerkesztett akármilyen trailer milyen kategóriába van sorolva...
Vagy az adott fuvar amit éppen viszek az van Defs/Cargos nevű könyvtárban?
mert akkor értem és át tudom írni!!!!!??????
thx. -
#9112 Ez kurva jól néz ki...
-
#9111 C:\Documents and Settings\XXX\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\defs\cargos.
Kiválasztod mondjuk a tojást (eggs) Az eredeti fuvart kiszeded a játék könyvtárából.
Megnyitod mondjuk a jegyzettömbel:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_eggs@@"
trailer:"dryvan"
variant:"2"
ico: "eggs.mat"
fragile:1
income:2
prestige:25
}
Ezt fogod látni.
Na itt a trailer sort kell áttírni. azt a nevet írod be ami a traillered MAPPÁJÁNAK a neve.
Meg a variantot kell átírni, mivel 1 variáns van belőle, akkor az érték 0 valahogy így:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_eggs@@"
trailer:"csoszallito"
variant:"0"
ico: "eggs.mat"
fragile:1
income:2
prestige:25
}