52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9191 -
#9190 Szerintem ez egész jó csak hát egy kamionos jákéba......
-
#9189 szeva mindenkinek csak anny lenne a kérdésem hogy valaki nem tud olyan oldalt ahol felniket lehet letölteni? -
#9188 Kacsa mikor tudsz msn-re jönni ? -
#9186 MIlyen oprendszer van a gépen? -
#9185 átalakítottam picit a magnumot, nekem így jobban tetszik, de ezen még fogok alakítani: : DD
-
Gerob #9184 Akkor próbálj meg valami videókártya drivert felrakni vagy valami detonátort vagy valami kölcsön videó kártyával játszani, vagy nem tudom. -
Szabi DEMON #9183 Az a baj hogy én az első szintél nemjutok tovább magyarul nem indul el... Lehet ez is kimarad az életemből. -
Gerob #9182 Próbálj egy olyat, hogy letörlöd az egész játékot a francba és felrakod úgy. Simán az 1.00-as verziót, kipróbálod hogy megy-e, ha igen, akkor feljebb peccseled mondjuk 1.04-ig, ha akarod magyarosítani, ha így megy, akkor magyarosítás, ha így is megy, akkor problem megoldva. Ha pedig valamelyik szintnél nem tudsz továbbjutni, akkor értelemszerűen onnantól nem szabad erőltetni. Jobbat nem tudok sajnos. Próba cseresznye -
MBActros1848 #9181 Rast öccse tesóddal vagy esetleg apuddal biztos jártál osztrákba, tudod ha hegyeshalom felől mész bécsnek van egy nagy betonlatz a pálya fölött. Szerintem biztos tudod hogy miről beszélek. Ott is volt egy rohadt nagy baleset, vagy 2 éve, fater autojável a váltos belecsapodott a két kisteherautoba. Elaludt a kiscsávó, az első ütközéskor felébredt félre rántotta a kormányt a másodikat a fülke fél oldalával kapta el, akkora volt az ütközés hogy a fülke, és a plató eleje hátra ment negyven cm-t. Szerencsére a kiscsávó meguszta annyival a hogy a lába telenem üvegszilánkkal. Valószinüleg ez nem fog érdekelni semmit de ugygondoltam hogy ezt a kisbalesetes sztorít megosztom veletek. -
Gerob #9180 Télleg ott van nagyon, engem a légterelője fogott meg nagyon!!! Meg a fülke is jóó nagyon, a szélvédő fölötti rész a rádiókkal, meg a tachográf korongok a műszerfal közép részén. Viszont ami kicsit lehuzza az az szerintem, hogy a műszerfalat nem kellett volna ennyire összehúzni, így nem lehet annyira jól látni az órákat. A kormány is tükrözi valamennyire a valóságot, hogy kicsit balra van tolva, bár ez még nekem fura csöppöt. De azért úgy jó az egész nah!!!! -
Szabi DEMON #9179 Segítsetek...#9171 -
#9178 Ez mindennapos .. Sajnos :( -
#9177 Ez a merci kegyetlen....:
-
#9176 jah!
Elég durvákat csináltam már! Ilyen vonatokat szállítok,meg ilyenek....
majd rakok képet! -
#9175 Tunung ez a pálya! -
#9174 Fasza! -
#9173 zmodeler 1. mafia verdák, mi? ; ) -
#9172 Nézzétek meg a www.langlovagok.hu oldalt összement két kamion. -
Szabi DEMON #9171 ÁÁÁÁ nem indul el... Kapok egy hibaüzenetet,, aztán még1et vmi RunTime error és a video kártyával van vmi...:( (GeForce 2 MX-em van tudom nem egy jó kártya de elvileg mennie kellene vele) -
#9170 a "*.4ds" file-okat mivel tudom megnyitni? -
#9169 Nagyon durva dologra jöttem rá!
Lehet szerkeszteni a balesetek helyszínét,autókat,repülőt...
a szélmalmokat,a repülőgépet ami száll a levegőben,egyszóval mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon durva! A határállomáshoz pl. beraktam egy ember a kapuba és ott vár amikor áthaladok..... -
#9168 Passz ..
De nekem sincs a játékban. Átirtam a fuvart és megnéztem milyen .. -
#9167 Szeva -
MBActros1848 #9166 Ezt a pótot honnan szedted ? -
#9165 de miylen packban van benne honnan lehet leszedni?választ köszi. -
#9164 Csö RAST öccse! -
#9163 A pót 2x2-es konténer nincs utánna tandem pót ..
A tandem pótot a man sofőrje borította fel .. -
Gerob #9162 Szép ez a Magnum nagyon, de nekem ez nyergesnek tűnik...A tükörben is az látszik, vagy az EU konténer póthoz kapocsoltál fel egy tandem pótot?? -
#9161 A hangsúly a fehér tandem póton van és a Manon ott a háttérben ..
Szépen felborítotte -
#9160 -
#9159 Pedig már volt róla fent kép:
-
#9158 Ismét RaST öccse vagyok mielőtt letámadnátok ..
-
#9157 -
#9156 b*ssza meg! -
#9155 Itt van egy jól látható felni skin akinek kell!
A Mafia game-hez csinálták ezt is!
-
Szabi DEMON #9154 Thx... Na ki kell próbálnom ezt is. Remélem nem fogok csalódni. -
#9153 Van magyarosítás!
Pedal To The Metal Hungary -
#9152 asszem ott van hozzá!
Benne van a pack-ban,nem?
elvileg benne kell lennie...... -
Szabi DEMON #9151 Van hozzá magyarosítás?