52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
bazze #10151 Az is durva lenne!!!!
Hát ha enyén lenne az EA...... -
Gerob #10150 Nagyváros kellene ipar teleppel, tüzép teleppel, centrummal, ahova nem lehetne behajtani csakúgy vaktába, meg esetleg körforgalmak dobnák még fel a játékot.....
Amúgy van 1 szerintem tök jó ötletem a játékhoz. A kamion, meg pótkocsi fuvar közben koszolódhatna és le kéne őket mnosatni fuvar közben ilyen autópálya széli kamionmosókban. Mondjuk ez legyen benne majd a következő 18 WoS-ban!! Meg a körforgalom, bár az USA-ban nem tudom mennyire vannak ezek elterjedve, mert ugye elvileg USA-ban kamionozunk függetlenül a magyrosítástól. -
vezeték #10149 vagy egy nagyon nagy élethű várost, és kamion helyet busszal kéne menni:D -
bazze #10148 Fiuk lenne pár kérdésem!
A map editor nagyon bonyolult??
Esetleg össze lehetne hozni 1 magyar mapot!
Meg szomszégos országgokkal
1 Elbasszzzottul nagy mapot kőne kreálni -
Gerob #10147 pttm.uw.hu és ott a Letöltések\Egyebek -
#10146 vagyha valamit fell kell rakni hozzá akkor légyszíves egy linket! -
#10145 hééé ez a játék magyarországon van????? -
#10144 szívesen:)
azért csak összejött:D -
bazze #10143 de kihalt a topik istenem...
Amzgy sikerult a fuver!! THX al-age -
bazze #10142 LOL
nem tom de én biztos hogy totálisan kinyirtam a játékot
De NP mert ma a Winfos is felmondta a szolgálatot
Szarakodhatok megint a kamionokkal :) -
#10141 oh,shit, ezt most találtam:
leszedtem a 3dartpol-ról a targoncás trailer-t és abban volt ez a readme file-ban:
"Note!
...
whenever you create a new or add new cargo trailers then you always have to start a new game or else the game will crash whenever such a trailer spawns or you meet a AI-Driver carriing such a trailer"
magyarul ha létrehozott valaki egy új fuvart, akkor új játékot kell kezdeni, mert a játék fagyni fog, ha valamelyik új fuvar kerül elő bármilyen formában, akár valamelyik vállalatnál, akár valamelyik gépi kamionos mögött...:((( -
#10140 valaki ha tudja akkor írja le legyen szives,hogy a Construction Destruction nevű kis markolós játék amit lent olvashattunk horyadam jóvoltából,szóval ez a játék fent van FULL verzióban valahol????
akár fizetős oldalon is!!!!!!plz valaki ha tudja szóljon!
thx. -
#10139 a vállalat ahogy elnézem teljesen rendben van, viszont a fuvarnál az első sorban az extdefs és az idézőjel közé kell egy szóköz:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
igazából sztem ez csak egy apróság, de lehet, hogy számít, valamint itt van még 1 apróság:
a name, trailer, variant, stb... előtt van tabulátor?
ha nincs akkor tegyél mind elé egyet -
Gerob #10138 10_ore_mine.def természetesen -
Gerob #10137 Írom őket!
Fuvar (ez a defs\cargos mappában van benne):
fájl név: homok.def
extdefs"/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name:"homok"
trailer:"dump"
variant:"0"
ico:"!empty.mat"
}
Cég (ez pedig a defs\companies mappában van benne):
Fájl neve: 10_ore_mine
extdefs "/defs/company_base.def"
def company:/company_base {
idx:10
name:"Hexa Kft."
produce:"excavator:1|crane:1|engines:1|mech_parts:1|roll:1|saw:1|turbine:1|silo:1|homok:1"
accept:"ore|coal|iron|pipes|tube|homok"
ico:"umc_ico.mat"
label:"umc.mat"
}
A JÁTÉK NÁLAM MAGYAROSÍTVA VAN!!!! -
#10136 Update:
Kapott a pótkocsi, vámzár zsinórt is ..
-
#10135 ZModeler2-t már szedtem le de azzal nem megy -
#10134 ha jól sejtem a modellek váza a .psm file-okban van
ezeket mivel lehet megnézni/szerkeszteni? -
#10133 egy nap hárpm hozzászólás régebben volt vagy 100is egy nap :( -
#10132 nagyon kihalt már ez a forum is -
#10131 írd be ide mi áll a fuvar file-odban, mi a file neve, és mi áll a vállalat file-odban plíz -
Gerob #10130 Nem a base.scs-ben turkáltam, hanem a magyarosítás már csinált egy olyan mappát, hogy dfes\companies és azon belül voltak ott a cégek, abban írtam át, amit kellett. -
#10129 na ezen elgondolkodtam, hogy magyarosítással mi lehet.
nos ha a vállalatok neve is magyar, akkor a vállalatokat nem a base.scs-ből kell kimásolnod, mivel azok már szerintem ott vannak a C meghajtón a defs\companies mappában.
egyszerűen ott írd át őket -
#10128 honna jöttem rá? - csak turkálgattam a játék file-jaiban:)
viszont ennek a fuvarnak semmi köze a tréler kerekeihez, lehet, hogy más lesz ott a gond... -
#10127 itt van
másoljátok be a szokásos mappába és próbálgassátok -
#10126 hmmm
egy biztos buktatóról tudok, ez pedig az, ha mondjuk betöltesz egy mentett játékot, amiben teszemazt a Zabart's-nál parkolsz és előtte pont ezen vállalat-ot buzeráltad akkor fagy.
most csinálok egy olyan fuvart, ami tuti megy a játékkal, feltöltöm, próbáljátok ki Ti is, légyszi.
ha menni fog, akkor abból kiindulva már lehet módosítgatni. -
bazze #10125 Nah még próbálkozom...:)
Amugy THX a segítséget mindenkinek!! -
Gerob #10124 Van 1 kis problem ezzel a fuvar írással kapcsolatban!
Írtam egy fuvart úgy, ahogy leírtad a word doc.-ban, de nem lett az igazi a dolog. A póthoz kapcsolódó dolgokat jól csináltam meg, az tuti, mert a showroomban látom a pótot, ahozzá írt fuvarral együtt, csak a 2. lépés kicsit nem tiszta még nekem.
Szóval a legfontosabb (szerintem) azaz, hogy nekem magyarosítva van a játék, és ez gondolom befolyásolja valamilyen szinten ezt a fuvar dolgot. Komolyra fordítva a szót a 2. lépésben én a 10-es céget választottam (ore minét, a magyarosításban a neve Hexa Kft. ez csak Eszékben ill. Montereyben található meg), ebbe a fájlba beírtam a beírni valót, de nem jött össze a dolog sajnos, viszont a pótkocsikat elég jól megkavarta ezután (pl.: labdát, gyümölcsöt tudok szállítani a "munkagépes" cégtől). Viszont valahogy mégiscsak sikerült ez a fuvar írás dolog, mert átmentem az Egishez Eszéken belül (mert láttam a fuvarok között egy Érc feliratú szállítmányt) és ott állt a dömper félpót, csakhogy annyi volt a gigszer, hogy az egész pót teljessen piros volt (nem volt valamiért jó a textúra, de viszont a showroomban meg minden frankón látszódik) és az volt még furi, hogy én a Hexa Kft. fájljába írtam be a homok fuvart, ehelyett az Egisnél tudtam felvenni.
Esetleg ha tudsz, meg van kedved hozzá, akkor légyszi segíts!
Szóval kicsit érdekes még ez a dolog.
u.i.: jah és a showroomban a pótkocsinak azt írja fuvarként, hogy: homok,Szén -
Gerob #10123 pttm.uw.hu-ról letöltesz szépen 2 pótkocsit!!
1. Gumikacsa által készített mega pót (ilyen piros függönyponyvás pót, kicsit retkes, 3. a pótkocsik között, fuvar is van hozzá, tojásos pótkocsi, ebből a mega.rar-ból másolj be szépen mindent ahova kell, megéri)
2. Kesenyi által készített dumper pót (1. ugyanezen a listán, látsz a képen a pót mellett egy kék Zsigulit is), ehhez a póthoz nem lesz fuvar, ehhez próbálunk fuvart írni!! -
bazze #10122 nah!
1.a játék kipurcan az előregyártott objektumoknák
2.az új trailer nek nincs kereke! WTF -
bazze #10121 jahhh
Lolvasom még vagy 100X
Amugy te erre honnan jöttél rá? -
#10120 olvasd el mégegyszer a docot;)
!empty.mat az az ikon, az rendben van
homok.def a szállítmány neve -
#10119 én is azzal szállítok homokot:) -
bazze #10118 azt hol lehet letölteni?? -
bazze #10117 Amugy thx a helpet -
bazze #10116 jahh amit mondtál !empty.def az nem jó??
akkor azért... -
Gerob #10115 Kössszi, asszem nekiállok Gumikacsa által készült billencs Schmitz póttal fuvarozgatni mindenféle zúzott anyagot!! -
#10114 bocs makes\trailer mappa -
#10113 nézz körül a makes\truck könyvtárban
az ott levő mappák nevei közül írd be az egyiket a trailer-hez a def file-ban! -
#10112 amit leírtam az csak egy példa volt, az nem fog működni a legtöbb helyen!
arra jó, hogy az alapján meg lehessen csinálni egy fuvart!
sztem nem létező trélert rendeltél hozzá és ez lehet a baj, nálam tök faxán megy, már több saját fuvarom is volt:)