52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
bazze #10191 és hol lehet letölteni?? -
Gerob #10190 Vazz ez egy új map a játékhoz. Egy olyan srác csinálta, aki pennylvaniában lakik és a lakhelyét rakta be ebbe a mapba. csak az a gigszer, hogy 52 mega a mérete. Rizsázik róla, hogy miért olyan nagy a mérete a fájlnak, mert tartalmaz mindent, kivéve a kamcsikat. A kamionokat nekün kell berakni a mappába majd.
A térképet egy exe fájl tartalmazza, ami nem írja felül a telepítés során a PTTM mappánkat.
Tartalma: - 20 város és falu
- közel 40 különböző élethű cég
- meglévő és új fuvarok is vannak benne
- több mint 40 (de lehet hogy 50) valóság tükrözö kamion skin
Lesznek még frissítések a jövőben,egyenlőre még csak 2 trailer sknit csináltam meg.
Remélem, hogy tetszeni fog majd a map, és légyszi küldjetek majd róla véleményt!!
Valami ilyesmiről lenne szó, az idők (jelen, jövő) kicsit nem tiszta már számomra ebben a késői időpontban. -
bazze #10189 lol -
#10188 Tuti nagyon .. -
-
#10186 Annyi baja legyen! Legalább jól szemügyre lehet venni -
#10185 Hát ez?
my map based on my home area of eastern central pennsylvania is now up for download at http://truckpol.unionvillefd.com/ beware though that it's a very large download, 52MB.
the reason this map is so much larger than others is because this is nearly a complete My Documents folder. the only things that are not included are the truck, wheels, and sounds folders. these you will have to copy from your current My Documents folderand paste into the new PA folder. after you do that, all you'll have to do to play whichever of your maps you want to play is rename the proper My Documents folder. (that probly sounds confusing, even though it's very simple)
the download is in .exe format. just install it into your My Documents folder (do not overwrite your current pttm folder).
map details:
20 towns and villages with traders
nearly 40 different real life companies, in their real life locations (or at least close)
customized cargos + new cargos to fit with the companies
over 40 (maybe over 50, i haven't counted) real life trailer skins. you won't see any of the original box truck skins in this.
+ more customizations
there will be updates for this map in the future. i've already done two new trailer skins (Hume's and JBHunt) and edited a few of the cargos. these will be included in the first update. don't know when that will be though.
i hope that any of you who play this map enjoy it. i'd love to hear your feedback on it, good or bad. -
FiReBoY #10184 Kicsit nagyok lettek a képek.
De egyébként k@$ jól néz ki. -
#10183 Ez nagyon fasza!!!!!!!
-
#10182 -
#10181 -
#10180 jó, csak nekem ez a rig'n'roll map nemteccik. ja és ne egy féle verdát rakj rá! -
#10179 nagyon durca
a felni is -
#10178 -
#10177 -
#10176 Ezzel ma lettem kész! Véleményeket várok
-
#10175 Hehehehe!
Kitiltották RenaulthMagnum-ot! -
FiReBoY #10174 Nem bírok írni.
Az első az az "azt" akart lenni. -
FiReBoY #10173 Ne várjátok annyira az erre az évre sztem... -
#10172 A RNR-ban is lesz remélem magyarosítás.. Úgy tuti lesz ..
Eu kamionokkal/ pótokkal .. -
vezeték #10171 nemsoká itt lesz az,.. ott abban már lesz élet...meg graf......csak nekem attól fája fejem...hogy túlságosan futurisztikus lesz : \ -
Gerob #10170 Szerintem arra ne nagyon várj.....
Majd a Rig'n'roll jóóó lesz jóóó lesz, csak az meg 2005 harmadik vagy negyedik negyedévében fog csak megjelenni. -
bazze #10169 valahol olvastam valami Convoy rol az nekem teccet igy hallásra
Csak csinálják is meg emit megigérnek -
bazze #10168 nagyon igazad van csak én azt nem értem miert nem tudja a játékot készítő cég ezt megvalósítani?
Lehet hogy több pénz, idő, de nagyobb siker!
Nem hiszem hogy ők nincsenek tisztában a mi igényeinkel...
-
Gerob #10167 Üdvözöllek Laci!!
Egyet értek veled az ötletben a játékfejlesztéssel kapcsolatban, de szerintem arról ne is nagyon álmodozzunk, hogy a pttm-ben megjelennek ezek a dolgok majd, mert a prism3d tuti nem bírná ki szerintem. Reménykedjünk, hogy a készítőknek lesz annyi eszük, hogy olvassák a játékról szóló fórumokat és kicsit elgondolkodnak ezen a dolgokon és a következő 18 WoS-t már az aláb leírtakhoz közelítő dolgokkal látják el!!!!!!
-
#10166 -
#10165 Ez jó kérdés ..
Bár én osztom bátyám véleményét .. -
#10164 Csá Lac!
Már rég le van töltve .. Bár nekem úgy tünik, hogy kicsit meg van dőlve a pótkocsi jobbra .. -
#10163 Ez mind szép csak eszt ki csinálja meg. -
#10162 Szerintem legfőbbképpen a városokba kéne életet vinni.
Helyijárat buszokkal, villamosokkal, trolibuszokkal. És persze járókelőkkel. Út szélén álló kamionokkal. Aztán a forgalomirányitó készülékeket kéne megcifrázni úgy, hogy ne fél óráig legyen piros, és ne csak 3 autó tudjon átmenni a zöldön. Aztán a felrakó, és lerakó helyeket is lehetne némileg élethüisíteni. Targoncák, dolgozó emberek, várakozó kamionok. De ezt már az előttem hozzászólók is említették. Aztán utánna a főútvonalakra is lehetne vinni életet. Kevés kamion jár sajnos, néha- néha jön 1 szembe. Az lenne a jó, ha az autópáyán végig, folytonos sorban haladnának a kamionok, mint pl németországban, hamburg felé. Rengeteg kamionnal élvezetetesebb lenne a játék.
Persze ez csak az én szubjektiv véleményem.
Üdv. RAST..
Németből ..
Öcsémnek üzenem, hogy ezt az EURO LEASING-es pótkocsit töltse le .. -
vezeték #10161 gumikacsa, egy képet betehetnél -
bazze #10160 akkor csinálhatna valaki 1 rendes normális magyar mapot!
Nagyon nem teccik hogy Debrecent lehagyták a magyarosított maprol -
#10159 meg a Renault Premium is érdekelne, ha az végülis elkészült -
#10158 ha valakinek megvan a Hyundai kamion, akkor szóljon plíz, a Gumikacsa oldalán levő link már nem működik:( -
#10157 használni igen ;) -
bazze #10156 Nah akkor a kérdés!
Tudja valaki használni azt a retkes map editort? -
Gerob #10155 Vazz ilyen kegyetlen hegyekre felmászni, aztán onnan meg ereszkedni lefele, meg sebességet megfelezni, vassszzaakkúúúúú -
bazze #10154 :D
Én szivesen mászkálnék Lengyelországban Meg Romániában...
Jujjj megkéne csinálni.... -
Gerob #10153 Akkor én szerintem állandóan Lisszabon-Moszkva fuvarokat vinnék....
Meg olyan helyekre mennék, ahova kompozni kell, Angli, Skandinávia....
De tudod hogy kéne megcsinálni????
A '80-as éveket kéne belefoglalni a szimbe, járni a Közel-Keletre is... -
bazze #10152 CSinálhatnának már 1 Európait is...