52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • kesenyi
    Mivel unatkoztam kreáltam egy ileyet: nekem tetszik

• rinyavas
    Hát a pttm egész játék letöltést!! :)
  • kesenyi
    Kell egy DXTBmp nevü progi + egy Adobe Photshop vagy Paint shop pro program
  • kesenyi
    Mit nem találsz?
  • Farkas Péter
    Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni hogy hogyan tudok skin-eket csináln tandem kamionra?Milyen progi kell hozzá?

Pepe
  • rinyavas
    És itt hol a letöltések között nincs vagy csak én nem tallálom!!??????
  • rinyavas
    OK köszi megpródálom
  • Gerob
    Ami van link a pttm.uw.hu-n azt próbáld meg, onnan tuti le lehet kapni, csak nem tom hogy vírussal-e vagy anélkül, nekem onnan van meg.
  • Al Age
    Hmm, furcsa, nekem megy rendesen. Találomra két letöltést indítottam el és mindkettő le is jött.
  • FiReBoY
    De onnan akarok zúzni akkor is hotlink hibát basz.
  • RaST
    A Truckpol Forum File Host nekem sem müködik ..

De a Truckpol-on müködik minden ..

TruckStore pedig behalt :(
    Nincs frissités ..
  • Al Age
    Lehet tölteni onnan, de itt, a fórumon lévő linkekről nem, mivel az oldal tiltja a hotlinket. Ha elmész a Truckpolra, ott megtalálsz mindent és le is jönnek.
  • FiReBoY
    Tud valaki egyáltálán a Truckpol Forum File Host-ról valamit is leszedni? Mer én k**ra nem. És már kezdek ideges lenni. Aki tud az mondja már meg hogy a fatönkbe plz!
  • rinyavas
    Ok köszi csak honnan lehet letölteni Vírus nmélkül????????????????????????????????????????????????????????????????????????:) :)
  • Gerob
    Hali!

Megosztom veletek a "tudományt".

1. tegyél fel valamilyen paccsot (pl.: 1.04 - ha magyarosítani akarsz, akkor maximum ezen verziószámig rakhatod)!!

2. Ezután lehet rakni a magyarosítást, fontos, hogy legyen a Dokumentumok mappádban egy 18 WoS Pedal to the Metal mappa!!!!!!!!!

3. Kamiont-pótot úgy lehet berakni, hogy a kitömörített rar file tartalmát (általában könyvtárak) be kell másolni a Dokumentumok mappában lévő 19 WoS Pedal to the Metal mappa megfelelő mappába (pl.: egy kamiont a Makes\Truck mappába, a pótot meg a Makes\Trailer mappába).
    Viszont ha van még 1-2 dolog a rar-ban, akkor azokat is be kell másolni (ez a pótkocsi esetében fordulhat elő a fuvarral kapcsolatos 1-2 file). Ezeket is egyszerűen be lehet másolni, mert a rarban már abban a könyvtárban vannak benne, amelyikben a Dokumentumokba is be kell rakni őket.

Ha jól dolgoztatok, akkor a játékban megtudjátok nézni, hogy sikerült-e a kamiont berakni. Van egy Kamionok\Trucks nevű menüpont a játlkban az első indításkor (még mielőtt be nem töltitek a játékot). És ott meg lehet nézni az eredményt.

Fontos!! Ha a berakott pótkocsinál a bal felső sarokban egy ilyen kék valamiben 0% felirat van, akkor ahhoz a pótkocsi fuvart kell írni, azzal a póttal a játékban nem fogtok találkozni (sajnos a legtöbb ilyen).

Nagyjából ennyi, sok sikert hozzá!!!
  • F0Rm4T
    hi valakinek működik a taxi? Én felraktam minden patch-et de nem akar elindulni ,mindig kilép amikor kiválasztom...
  • rinyavas
    Ja és nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet a pttm-et egész játékdan letölteni VÍRUS NÉLKÜL!!! :)
  • rinyavas
    Sziasztok

Énis ezt kérdeztem tőlük de semmi!!

Szia Dj Bee18 én ezen az e-mail cíken pródálkoztam: [email protected] :) [email protected]
  • Hunter of Deer
    Hy! Megtudná mondani valaki hogy a pótokat és a kamionokat hova kell betenni???
    Mert én nem naon tudom!
    és patchek közülmelyiket érdemes feltenni??
    Patch telepítés előtt vagy után kell a kamionokat betenn??
    THX
  • DJ Bee18
    És az EU modot hogy lehet megrendelni, vagy letölteni??
  • RaST
    Ki az a hülye aki 2000K-ért letölti vagy 2500K-ért megveszi ?
    Gratulálok mindenkinek aki ezt tette ..
  • FiReBoY
    Árulja már el nekem vki plz, hogy mi a csöcsért nem tok innen egy darab letöltést se lezúzni? Fojton a hotlink hibára keni.
    Valami nálam okosabb ember elárulhatná, hogy mi a teendő.
  • F0Rm4T
    Letöltés
  • whitetruck
    Köszi rinyavas írtam neki remélem megkapja
  • rinyavas
    Szia üdvözöllek

Ha a Témaindítóhoz oda klikkelsz akkor megjelenik gumikacsa adatai és ott van az üzenet küldés, pródáld ki? :)
  • whitetruck
    Sziasztok.Újként üdvözlök minden szálitmányozási cég tulajdonost.Nem tudja valaki,hogy Gumikacsát hol lehet elérni?Már próbáltam az oldalán,de nem sikerűlt.Köszönöm elűre is minden döngetőnek
  • rinyavas
    Na akkor sziasztok holnap jövön!!! :)
  • rinyavas
    Akkor ezt a fórumot pródáld meg http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=szuszoka
  • akyyy
    de az ódalon nem látok róla semmi infotpedig azok a buszok
  • rinyavas
    Szia

Ezt a pttm csapat csinálta és úgy hívják: Eu Mod! :) :)

Fireboy: Vagy nyisd ki a szemed vagy
  • FiReBoY
    Jó, mert egyik képet se látom...
  • akyyy
    hallod rinyavas, hogy tudom megszerezni ezt? meg ez micsoda?:OO
  • rinyavas
    Ez a buszé, de ha arra gondolsz akkor nemtudom!! :)
  • MBActros1848
    Nem is ilyen a merci müszer fala.
  • akyyy
    hogy ez már létezik? komoly?:O
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
    Ha ha, igen azt tudom de utánna?