52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#10913 Köszi szépen!!
Megpróbálok valamit ügyeskedni -
#10912 elvileg az jó kell,hogy legyen!! de lehet ,hogy én vagyok a hülye... -
#10911 kis kék nyilacska felül (asszem)
keresd meg a Dokuentumok között a 18wosPTTM mappádat és azon belül van a makes/trucks és ott keresd meg azt a kamiont amit meg akarsz műteni
(először lehet,hogy be kell másolnod a kamionokat ide,ezt úgy lehet megcsinálni,hogy beész a ProgramFiles-be és a 18wosPTTm-be (ahová telepítetted) és ott lesz egy olyan file,hogy "base.scs",ebbe belépsz szépen enterrel és ott meg fogod találni az alap könyvtárakat tele cuccal.Makes/Truck és itt vannak a kamcsik rövidített névvel ellátva,innen bemásolsz egyet vagy amennyit akarsz a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal/makes/truck könyvtárba.És innen tudod majd beimportálni a Zmodeler-be !!!!!!!!!!!!!
a kamionok könyvtárában van egy olyan mappa,hogy "Share",ezen belül lesz maga a kamion modell file-ja *.psm kiterjesztéssel! EZT kell beimportálni!!!!!!!!! -
#10910 71.89-es van... -
kögel #10909 Hogy kell beimportálni a játékból a kamiont???NAgyon köszönöm
-
kögel #10908 Megvan nekem is ez a z modeller 2!! Tudnál segíteni hogyan kell használni?? -
#10907 vannak nálam profibb emberkék,akik megcsinálják
Ha időm lesz,akkor elkezdek én is valamilyen verdát csinálni,mostanában MAP-ot szerkesztek...... -
#10906 A kamionokat a Zmodeler2 nevű progival szerkesztjük!!
De nem csak kamionokat,hanem még a játékban szereplő tereptárgyakat is tudod szerkeszteni.Mondjuk elég macerás...De megéri!!!
Mailt is szivesen küldenék,csak az a gond,hogy elég hosszadalmas elmagyarázni,hogy mit hogyan kell csinálni,sztem inkább kezd el magadtól,(importálj be egy kamiont a játékból és szerkesztgesd---kis kék nyilacska az import) Zmodeler 2.0.3
-
kögel #10905 Hol lehet megvenni az eu-modot és mennyiért?? -
kögel #10904 tudnál csinálni egy R szériás csaniát topline fülkést -
#10903 köszi szépen!!!
jah és még annyi hogy a kamionokat milyen progival lehet szerkeszteni??
és ha valaki tudna dobni egy mailt amiben részletesen le van írva hogy hogyan lehet kamiont és utánfutót szerkeszteni(pl progi + esetleg képek) azt nagyon +köszönném!!!!!!! -
#10902 (mellékesen webdesigner is vagyok) -
#10901 ja,amúgy nem tudom már ki kérdezte,hogy ért-e valaki a FrontPage-hez és tud feltölteni....hmm,nos én szivesen lennék a tagja a PTTM-nek,csak bővebb infó kéne a dologról! (ha még áll az ajánlat) -
kögel #10900 Valaki nemtudja hogy az eu-módot kitől lehet megszerezni??????????? -
#10899 EU MOD kérdéseket az [email protected] címre küldjétek! by CseNo -
#10898 Nem tudom,hogy mi lehet a baja,sztem próbáld ki azt,hogy a videokártyád software-ét frissíted,nekem bevált! vagy ezt,sima Nvidia software(66.93_win2kxp_english.exe) -
kögel #10897 Szia!Tudod hogy kitől lehet megszerezni az eu-módot??Soprano -
#10896 A mapeditort a játék közben tudod előhívni,de csak akkor ha window screen-ben indítod a játékot,tehát nem full screennel!!!!!
Először is keresd meg a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal mappát és ezen belül lesz egy config.cfg file,ebben át kell írni a következő sort :
uset g_console "0" a 0-át írd át 1-re! Ezután indítsd a game-t úgy ahogy írtam(window) és játék közben előhívod a Console-t a 0-val (nem a numerikuson)!!!
ide beírod hogy --> edit america [enter]
ezután már szerkesztheted is a mapot.
nem csak utakat lehet benne szerkeszteni,hanem nagyjából mindent amit a játékban látsz!! -
kögel #10895 Akik neked doldoznak kamionok azokat nem kell megcsinálnod!!
Hány csillagod van ? -
#10894 Nekem még a játék is lefagy, csak simán, minden ok nélkül. Szépen megáll a kép, először elűnik a szállítmány, az árnyék ottmarad, aztán pár másodperc múlva eltűnik a vontató is, és nem reagál semmire, aztán ctrl-alt-del, és bezárás. Ja és 1.07-es patchel. -
#10893 Valaki segítsen már légyszi légyszi -
dany667 #10892 Hol lehet megvenni az EU módot? És mennyiért?
-
#10891 azt meg hogy csinaltad?
vettem 27 kamiont , de az utolso ketto csak dekkol
lehet hogy arany csillag fokozat kell hozza?
az EU modot asszem csak penzert lehet megvenni
megegy: hogy lehet a kollegak kamionjat megjavitani? vagy maguktol megjavitjak? -
kögel #10890 Valaki segítsen már az eu-módot hol lehet letölteni????????????????????????????
FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Előre is köszi!
-
kögel #10889 szia!Énnekem már vagy 50 sofőröm van és a többi sofört nekem magától adta a játék!
-
#10888 mit lehet meg utana tenni ha mar vettem 25 kamiont?
elfogytak a rendelkezesre allo soforok. -
#10887 -
#10886 helló meg tudnád mondani hogy lehet elindítani a mapeditort és azzal csak az utat vagy mást is lehet szerkeszteni?
jah és ti a kamionokat miben szerkesztitek?? -
#10885 Látod Kacsa,erre nem gondoltam ,tényleg ablakban kell futtatni,ezt elfelejtettem....köszi!!!!!
Amúgy nem tudom,hogy honnan és miből van az a kamion,de jó lenne leszedni!
A 3dartpol oldalán találtam róla egy képet....
3dartpol
és itt a Downloads/Pttm_Other/Showroom mod by hardtruckisthebest(első kamcsi) és a screenshotok közül a második kép volt az....nem tudom sajna,hogy merre található ,vagy mi az,csak megtetszett -
#10884 szerintem az a gond, hogy nem fullscren-ben kell indítani a játékot, hanem ablakban, ha térképet akarsz szerkeszteni. Neked is üdv!
A #10883 miből van? Ha le lehet tölteni honnan? -
#10883 3Dartpol -
-
-
#10880 egy kérdés!
miért van az hogy ha map-ot akarok szerkeszteni és előhívom az elemek tulajdonságát akkor lefagy az egész!??
Eddig semmi gubanc nem volt vele,újratelepítettem és így se jó!
Létezhet hogy az 1.07-es patch a hibás????
előre is köszi.
Jah,és üdv Gerobnak,Kacsának és Kesenyinek -
#10879 Polish-European Map-Pack
-
#10878 -
-
Hapci666 #10876 FiReBoY nem adjuk fel önnáloságunkat -
#10875 A feliratot az alábbi helyre kell berakni:
C:\Documents and Settings\Admin\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\makes\trailer\Pót neve\ Share -
FiReBoY #10873 Ehh... A PTTM Team miért nem épül be a PTTM Hungary-ba (a későbbi kamionszim.hu-ba)? Heh?