52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Hunter of Deer
    Köszi szépen!!
    Megpróbálok valamit ügyeskedni
  • soprano
    elvileg az jó kell,hogy legyen!! de lehet ,hogy én vagyok a hülye...
  • soprano
    kis kék nyilacska felül (asszem)
    keresd meg a Dokuentumok között a 18wosPTTM mappádat és azon belül van a makes/trucks és ott keresd meg azt a kamiont amit meg akarsz műteni
    (először lehet,hogy be kell másolnod a kamionokat ide,ezt úgy lehet megcsinálni,hogy beész a ProgramFiles-be és a 18wosPTTm-be (ahová telepítetted) és ott lesz egy olyan file,hogy "base.scs",ebbe belépsz szépen enterrel és ott meg fogod találni az alap könyvtárakat tele cuccal.Makes/Truck és itt vannak a kamcsik rövidített névvel ellátva,innen bemásolsz egyet vagy amennyit akarsz a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal/makes/truck könyvtárba.És innen tudod majd beimportálni a Zmodeler-be !!!!!!!!!!!!!
    a kamionok könyvtárában van egy olyan mappa,hogy "Share",ezen belül lesz maga a kamion modell file-ja *.psm kiterjesztéssel! EZT kell beimportálni!!!!!!!!!
  • Sanyix
    71.89-es van...
  • kögel
    Hogy kell beimportálni a játékból a kamiont???NAgyon köszönöm
  • kögel
    Megvan nekem is ez a z modeller 2!! Tudnál segíteni hogyan kell használni??
  • soprano
    vannak nálam profibb emberkék,akik megcsinálják
    Ha időm lesz,akkor elkezdek én is valamilyen verdát csinálni,mostanában MAP-ot szerkesztek......
  • soprano
    A kamionokat a Zmodeler2 nevű progival szerkesztjük!!
    De nem csak kamionokat,hanem még a játékban szereplő tereptárgyakat is tudod szerkeszteni.Mondjuk elég macerás...De megéri!!!
    Mailt is szivesen küldenék,csak az a gond,hogy elég hosszadalmas elmagyarázni,hogy mit hogyan kell csinálni,sztem inkább kezd el magadtól,(importálj be egy kamiont a játékból és szerkesztgesd---kis kék nyilacska az import) Zmodeler 2.0.3
  • kögel
    Hol lehet megvenni az eu-modot és mennyiért??
  • kögel
    tudnál csinálni egy R szériás csaniát topline fülkést
  • Hunter of Deer
    köszi szépen!!!
    jah és még annyi hogy a kamionokat milyen progival lehet szerkeszteni??
    és ha valaki tudna dobni egy mailt amiben részletesen le van írva hogy hogyan lehet kamiont és utánfutót szerkeszteni(pl progi + esetleg képek) azt nagyon +köszönném!!!!!!!
  • soprano
    (mellékesen webdesigner is vagyok)
  • soprano
    ja,amúgy nem tudom már ki kérdezte,hogy ért-e valaki a FrontPage-hez és tud feltölteni....hmm,nos én szivesen lennék a tagja a PTTM-nek,csak bővebb infó kéne a dologról! (ha még áll az ajánlat)
  • kögel
    Valaki nemtudja hogy az eu-módot kitől lehet megszerezni???????????
  • soprano
    EU MOD kérdéseket az [email protected] címre küldjétek! by CseNo
  • soprano
    Nem tudom,hogy mi lehet a baja,sztem próbáld ki azt,hogy a videokártyád software-ét frissíted,nekem bevált! vagy ezt,sima Nvidia software(66.93_win2kxp_english.exe)
  • kögel
    Szia!Tudod hogy kitől lehet megszerezni az eu-módot??Soprano
  • soprano
    A mapeditort a játék közben tudod előhívni,de csak akkor ha window screen-ben indítod a játékot,tehát nem full screennel!!!!!
    Először is keresd meg a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal mappát és ezen belül lesz egy config.cfg file,ebben át kell írni a következő sort :
    uset g_console "0" a 0-át írd át 1-re! Ezután indítsd a game-t úgy ahogy írtam(window) és játék közben előhívod a Console-t a 0-val (nem a numerikuson)!!!
    ide beírod hogy --> edit america [enter]
    ezután már szerkesztheted is a mapot.
    nem csak utakat lehet benne szerkeszteni,hanem nagyjából mindent amit a játékban látsz!!
  • kögel
    Akik neked doldoznak kamionok azokat nem kell megcsinálnod!!
    Hány csillagod van ?
  • Sanyix
    Nekem még a játék is lefagy, csak simán, minden ok nélkül. Szépen megáll a kép, először elűnik a szállítmány, az árnyék ottmarad, aztán pár másodperc múlva eltűnik a vontató is, és nem reagál semmire, aztán ctrl-alt-del, és bezárás. Ja és 1.07-es patchel.
  • Hunter of Deer
    Valaki segítsen már légyszi légyszi
  • dany667
    Hol lehet megvenni az EU módot? És mennyiért?
  • rekettyes
    azt meg hogy csinaltad?
    vettem 27 kamiont , de az utolso ketto csak dekkol
    lehet hogy arany csillag fokozat kell hozza?
    az EU modot asszem csak penzert lehet megvenni
    megegy: hogy lehet a kollegak kamionjat megjavitani? vagy maguktol megjavitjak?
  • kögel
    Valaki segítsen már az eu-módot hol lehet letölteni????????????????????????????
    FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Előre is köszi!
  • kögel
    szia!Énnekem már vagy 50 sofőröm van és a többi sofört nekem magától adta a játék!
  • rekettyes
    mit lehet meg utana tenni ha mar vettem 25 kamiont?
    elfogytak a rendelkezesre allo soforok.
  • CB Dávid 18
  • Hunter of Deer
    helló meg tudnád mondani hogy lehet elindítani a mapeditort és azzal csak az utat vagy mást is lehet szerkeszteni?
    jah és ti a kamionokat miben szerkesztitek??
  • soprano
    Látod Kacsa,erre nem gondoltam ,tényleg ablakban kell futtatni,ezt elfelejtettem....köszi!!!!!
    Amúgy nem tudom,hogy honnan és miből van az a kamion,de jó lenne leszedni!
    A 3dartpol oldalán találtam róla egy képet....

3dartpol

és itt a Downloads/Pttm_Other/Showroom mod by hardtruckisthebest(első kamcsi) és a screenshotok közül a második kép volt az....nem tudom sajna,hogy merre található ,vagy mi az,csak megtetszett
  • gumikacsa
    szerintem az a gond, hogy nem fullscren-ben kell indítani a játékot, hanem ablakban, ha térképet akarsz szerkeszteni. Neked is üdv!

A #10883 miből van? Ha le lehet tölteni honnan?
  • soprano
    3Dartpol
  • soprano

• soprano

• soprano
    egy kérdés!
    miért van az hogy ha map-ot akarok szerkeszteni és előhívom az elemek tulajdonságát akkor lefagy az egész!??
    Eddig semmi gubanc nem volt vele,újratelepítettem és így se jó!
    Létezhet hogy az 1.07-es patch a hibás????
    előre is köszi.
    Jah,és üdv Gerobnak,Kacsának és Kesenyinek
  • soprano
    Polish-European Map-Pack

• soprano
  • soprano

• Hapci666
    FiReBoY nem adjuk fel önnáloságunkat
  • RaST
    A feliratot az alábbi helyre kell berakni:

C:\Documents and Settings\Admin\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\makes\trailer\Pót neve\ Share
  • FiReBoY
    Ehh... A PTTM Team miért nem épül be a PTTM Hungary-ba (a későbbi kamionszim.hu-ba)? Heh?