52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • MBActros1848
    Raho tudom volt egypár nézet eltérésünk régen, de tetszik amit most csinálsz mégegyszer gratulálni szeretnék! Valamint ha nem nagygond neked akkor nem készitenél nekem egy skint, ha szépen megkérlek.

Ez volt édesapám gépe és szeretném ha készítenél egy ilyen skint. De csak ha nem gond neked. A felírat kicsit elmosodott, de akokbe egy másik képetamint tisztánlátszodik.

A fülketetején a cég fevét kéne felrakni a pótra meg a gépes elejére.
    Mégegyszer megszeretném köszönni ha megcsinálnád.
  • MBActros1848
    Gyönyörü lett cementes skin gratula hozzá !
  • Duddits
    Engem is kihagytál... Amúgy jó!
  • kögel
  • CB Dávid 18
    köszi de Január 26-án volt a szülinapom nem tudom hogy miért gondolta aszt a Raho hogy máma van.
  • Al Age
    Persze, szerintem nyugodtan tedd be.
  • f2d
    Köszönöm szépen az infót.
    Ha elkészülök a kamonjaimmal a képeket betehetem a fórumba?
  • RaST
    El is felejtettem mutatni a Wabererses Merci névtábláit:
    (PTTM TEAM tagjainak nevei. Sajnos nem mindenki fért rá, ezért elnézést kérek)

• Al Age
    Amikor DXTBmp-be betöltesz egy olyan file-t amelyiken van alpha channel, azoknál a progi jobb felső sarkában fog megjelenni az alpha channel. Azt éppúgy tudod exportálni/importálni képszerkesztőprogiba/ból, mint ahogy az alap textúrát.
    Az alap textúrát az alatta levő gombokkal exportálod/importálod, az alpha channel-t pedig a job felső sarokban levő kép alattiakkal.
  • RaST
    Kösz. Sajnos régi actrosom nincs, ezen mégiscsak jobban néz ki ..
    A pótkocsira meg csináltam egyedi betütipusú feliratot ..

Örülök, hogy tetszik.
    De köszönd meg Raho-nak, ő kérte születésnapod alkalmából ..
    Még 1× Boldog Szülinapot
  • Gerob
    Rast ez marha állat lett!!!
  • Gerob
    foggalmam sincs, én az ilyen dolgokhoz nem értek.
  • f2d
    légyszi!
    Valaki adjon egy rövid választ a 11165-re.
  • CB Dávid 18
    jó hogy tetszik szuper. Ügyes vagy!!!!
  • CB Dávid 18
    oké köszi
  • RaST
    Remélem tetszik .. Mostmár tolhatod apád gépével
  • RaST
    Majd le ..
  • CB Dávid 18
    le lehet tölteni?
  • CB Dávid 18
    persze fateromé!!! köszi király
  • RaST
    Remélem felismeri valaki ..
    Akinek csináltam ..
  • RaST
  • RaST
  • RaST
  • Gerob
    Nem rátok gondoltam (Gumikacsa, Fireboy), csak titeket hoztalak fel példának, amikor kamion-pót skin készítésről, egyéb "optikai tuningról" beszéltem.

Szerintem tudják azok a személyek, akikre a véleményem vonatkozik.
  • Gerob
    Csá!

A játékot be tudod tölteni ismét, ha új kamionokat-pótokat raktál be!! Az lehet, hogy nem jó helyre tetted be a dolgokat (nem a Dokumentumok\PTTM\makes\truck v. trailer mappába).
    Ha viszont felraksz v.milyen patchot (elsősorba magyarosítást) akkor több mint valószínű, hogy új játékot kell kezdened!!
  • Gerob
    Hát Kacsa, ha Te így gondolod...de én tartom magam ahhoz, hogy legalább mondják azt, hogy légyszíves!
  • RaST
    Én úgy gondolom, hogy Gerob nem az oldal készitőire gondolt ..
    Sőt .. Több mint valószinü
  • gumikacsa
    "Úgyhogy ha nem tudtok rendessen hozzászolni a topichoz, akkor lécci húzzatok el a pttm.uw.hu-ra, ott van elég emeberke, aki hozzátok hasonló"

Ez azért erős. Ezt személyes sértésnek veszem.... (meg szerintem FireBoy is...)
  • f2d
    Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell az elkészített
    textúrák alfa értékét módosítani.

Előre is köszi.
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18

Szevasztok!!
  • RaST
    Én úgy érzem, hogy jogos a felháborodásom. Napi 8-9 privit kapok. Ilyen stílusban: "KÜLDJ MÁR ÁT PÓTOKAT MEG KAMIONOKAT! DE JÓ SOKAT! " .. Meg ilyen apróságok. Ad1. Megvannak az oldalak, töltsétek le onnan.. Ad2. Kocc a pttm.uw.hu-ra ott minden le van írva részletesen .. TÖBB PRIVIT ILYEN STLIUSBAN NE IRJON SENKI, MERT AZ AGYAMRA MEGY
  • mentos-boy
    Halihó!
    Az imént néztem meg a "műveiteket", már ami a kamionparkot illeti, a többi még letöltés alatt áll!
    Nahátszóval elismerésem a készítőknek!
    Az első néhány darabnál, el sem hittem a csodákat!
    Nem tudom hogy tudtok ilyen profi munkát végezni, de mivel sajna én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak annyit mondhatok, hajrá fiúk a jövőben is!

egy kérdésem lenne, mégpedig hogy az alap játék mentéseit be lehet-e tölteni miután bepakoltam az új járgányokat?
    csak mert nekem most elsőre nem sikerült, szóval ne is nagyon próbálkozzak ilyennel, vagy van valami trükkje ennek?

Jónéhány hozzászólással lejjebb olvastam hogy tereptárgyakat kerestek, bocsi de nem emléxem meikőtök kérte, de mindegy is a lényeg, hogy nem biztos hogy használható, de egy ötlet: pár éve a Trainz nevű vonatos játékban volt terepépítő editor, és abban elég sok tereptárgy foglalt helyet. autók, házak, villanypóznák. Szóval lehet hogy érdemes lenne megnézni.
    Azonkívül pedig a fent említett játéknak van 2004-es 2.része is abban lehet hogy már a textúrák is szebbek!
    Meg van mind a két játék, csak nem tudom garantálni hogy meg tudom nézni nektek hogy ki lehet-e szedni mindkettőből, vagy valamelyikből a tárgyakat, lévén hogy nem igen értek az ilyesmi bütyköléshez!

Bocsi hogy ilyen sokat írtam, és mégegyszer gratula mindenkinek a remekművekért!
  • Gerob
    Idefigyeljetek Lámák!!!!!!!!

Nálatok, az hogy légyszíves, bocs, hogy zavarlak a hülyeségeimmel, ne haragudj, hogy élek kifejezések nem léteznek a szótáraitokban??????

Amikor valamelyikőnk (Tony, Rast, Kesenyi, Gumikacsa) készít esetleg egy kamcsit v. skint, akkor ha érdekel minket a dolog, akkor megkérjük a készítőt, hogy legyen szíves, ha ő is úgy akarja, akkor ossza meg velünk a "művét", meg hasonlók, és nem úgí mondjuk ezt mintha parancsra v. feladatként csinlta volna az illető a dolgot!!

Úgyhogy ha nem tudtok rendessen hozzászolni a topichoz, akkor lécci húzzatok el a pttm.uw.hu-ra, ott van elég emeberke, aki hozzátok hasonló és szívessen felkarol titeket pttm ügyben, vagy pedig tanuljatok meg rendessen fórumozni, és előtte elolvasni 1-2 dolgot a korábbi fórumhozzászólásokról!!!!!!!!!!!!!!4

• kesenyi
  • Tomi000019
    Kössz Rast rendes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RaST
    FIGYELJ !

KIB*SZOTTUL UNOM MÁR A SOK HÜLYE KÉRDÉST ..

B*SSZA MEG A SOK LÁMA A K*RVA ANNYÁT ..

.. LEGALÁBB MEGMONDOM A MAGAMÉT .. MÉG HA BANT IS KAPOK
  • Tomi000019
    Cső Rast!!!!!
    Honnan van neked a #10777 kép ??
    Megvan a játékban is??
    Ha meg akkor küld át vagy mond meg hogy honnan töltötted le.
    KÖSSSSSSSSSZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RaST
    Igen, van letöltése ..

Nálam