52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#11553 nagyon jóóó -
#11552 Ez valami német map .. -
Gerob #11551 Nagyon kirááály!!!
Járda, normális fű, szegélyek, útfestés, épülteke....legyen ilyen a következő 18 WoS!!!! -
#11550 -
#11549 Fogadok, hogy ez sem fog müködni ..
-
#11548 Rohadjon meg az egész .. -
#11547 -
#11546 -
#11545 Nem rólad van szó .. -
#11544 Szerintem nem kritizáltalak, csak leírtam, hogy mi van. -
#11543 F*szért van bannolva .. -
#11542 Az új silo pót ..
-
#11541 Héj .. Én egy szóval sem mondtam, hogy az ivecot én készitem.
Scaniaman580 a készitője.. Mit modellezzek én, mikor még a skin készitéshez sem értek ..
Legalább megkaptam a kritikát .. -
#11540 Köszke! -
#11539 Ifa szippantósban -
FiReBoY #11538 Wow! That's freekin' good man! -
#11537 Nem a Rast munkáját fikázza, mert ezt nem Rast készíti, ő csak beszúrja a képet, hogy te is tudd, hogy készül. Mivel már szinte csak az iveko hiányzik a játékból... (na nekem az ifa jobban.... -
#11536 Mindegy már nem kell! Csináltam magamnak, itt a végeredmény:( nekem naon de naon tetszik)
-
mentos-boy #11535 Halihó!
Ezeket le is tudtad szedni valahonnan?
ha a trucpol-ról akkor hogy?:) -
#11534 Végre!!!!! :) -
#11533 Egy darut nem tudna valaki küldeni ami nincs lezárva? (Kamion nélkül) -
#11532 ott, ahol állítod az utak tulajdonságait, van olyan a jobb felső sarokban, hogy No Boundary. az ez melletti kis négyzetet ikszeld be, és nem lesz láthatatlan fal. a másik dolog nemtommévan -
mentos-boy #11531 Halihó!
truckpol.unionvillefd.com-ról cask nekem nem sikerül letöltenem semmit?
ahelyett hogy letöltendő cucc oldala jönne be mindig visszalök a "site news"-hoz! -
Medwyn #11530 Vki tudna nekem pár használható ötlettel szolgálni map editor ügyben?
Egy ideje rágom a gittet, de elég csúnya kudarcok érnek... hiába állítgatom a height-et, hiába látszik jól minden út, meg-megakadnak a kamionok rajta (láthatatlan fal effekt - CoV)... némely épület meg kifagyasztja a gammát...
-
#11529 Gerob szerintem tulságosan kritikus szemmel nézed RAST munkáját...
Ha ő nem kezdi el akkor mikor látod viszont a játékban ezt a kamcsit!
Mert mindenki csak tervezgeti de a RAST fel is tud mutatni valamit...
PL.: 3dartpol is már 8 hónapja csak tervezgeti -
Gerob #11528 Nagyon csecse, báár egy hangyányit a fülke tetején lehetne finomítani, kicsit áramvonalasabbá tenni, de hétszentség, hogy fogom ezt használni!!
Műszerfalról nincs valami hír?? Hogy fog kinézni? Remélem nem valami meglévő szart tesznek be a helyére!!! -
Medwyn #11527 Préz! Én most cseréltem ki a vas legjavát (hogy ne szaggasson ugyanez a gamma), és nekem a proci volt gyenge... ha a videokártya beállításainál nem mész semmire (azt is vedd figyelembe, hogy milyen openGL képességei vannak, mert a pttm ugye azzal megy), akkor csinálj egy 3DMark05 tesztet... az megmondja majd, mi is a probléma...
"Ne ess pánikba!" - Douglas Adams -
#11526 Hi all
Help!
Ezelőtt a Nvidia Geforce 5600 videokártyával
TÖKÉLETESEN ment a játék,de most az
ATI Radeon 9800 pro-val BORZALMASAN
szaggat még 600x800 grafikkal is.
Please HELP!!! -
Medwyn #11525 Hi :)
Ma reggel egy ilyen Stralis robogott el mellettem. Gondoltam belefotózok a műszerfalába, de a piros lámpa közben zöld lett... next time :)
-
#11524 Nemsokára kész ..
-
Gerob #11523 Csecse, csak nem sok kicsit az a poligon szááámm????? -
#11522 Nesze nektek piaszállitó vaze
-
#11521 base/defs/economy.
ha jóltom ez az -
#11520 wow ez király! -
#11519 -
#11518 Pics*ba már .. -
#11517 -
#11516 Ez jó kérdés, de van egy tippem:
Ne ezt akard átírni, hanem keresd meg annak a kamionnak a könyvtárát, ami a játékban kezdőkamion (ha jól emlékszem akkor ez valamelyik Peterbilt), a könyvtáron belül törölj mindent és ide másold be a man könyvtáron belüli cuccait.
Szerintem a játék a könyvtár neve alapján azonosítja a kamiont, abból gondolom, hogy amikor fuvart írtam, akkor is a tréler könyvtárjának neve alapján kellett azt azonosítanom. -
#11515 Nekem volt bajom vele, mert amikor kitöröltem az amcsi kamionokat,( csak Eu-s cuccok voltak benne) és új játékot indítottam, kilépett! Valószinüleg azért mert a kezdő kamiont is kitöröltem. Azt, hogy állítsam be, hogy a kezdő kamionom pl:Man legyen??????? -
#11514 az SG domain bannolva van