52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Hát, én vennék is csakhát 20000-ért kicsit drága.. XDD -
Nagyon királyul megcsináltad!GRAT!Főleg az a jó benne hogy tisztára magyar mert ott vannak azon a redőrbácsik is!
-

-
Asszem én is adok el skineket xDD 20ezer xD -
volfika #28585 Én meg szeretném vni,vagy letölteni.Biztos,hogy jobb lesz! 
-
Nyugodtan bennehagyhatod, akkor is, ha fizetős lesz. -
CseNo #28583 Kb. 1500 HUF lenne :S
Valószínű hogy lesz egy BETA vagy valami DEMO.
Megvenni pedig CD-n, utánvéttel lehet majd (ha fizetős lesz)
De lehet lesz letöltős is. Nem kell törölni semmit :), teljesen jogtiszta. Valószínű hogy kiveszem azt a pár darab modellt is, amit Gumikacsa készített. Nagyon tetszenek, de ha fizetős lesz, nem akarom bennehagyni. A többi cucc mind saját gyártmány, konvertálás. -
hmm értem.Kb. menyiért adnád?
Hogy kell majd megvenni? :)
De ugye majd egy Bétát kiadsz ingyen??Aki meg akarja az megveszi :P
Másik kérdésem: ha megveszem és letöltöm(ha letöltős lesz) akkor ugye nem olyan lesz hogy 24 órán belül lekell szednem vagy nem írhatom ki CD-re. -
CseNo #28581 Még nincs kész, eddig kb. 48 óra.
RE:#28578
Nekem a Polish Pack nem indult el, nem tudom mik voltak benne. 1-2 modellt néztem meg belőle. Egyébként az ötlet onnan jött, hogy a hekusok mindig ezt csinálják a szomszéd falu határában :D -
0Georg0 #28579 Ezt a mapot meddig tartott megcsinálni ? -
bajusza #28578 Csehúr mapja piszokjó lesz. Nekem elsőre hasonlít a Polish Pack-ra egy-két részletben (pl. az ellenőrzés az út mellett). -
0Georg0 #28577 Hali !
Bírom a játékot, kár hogy nincs benne multy.
Magyarázzátok már el légyszi, hogy mi az a TIR mód -
Horváth trans #28576 amugy nagyon kemény a pálya grat -
Okok ;) -
CseNo #28574 Nem adom el külföldinek. -
CseNo #28573 Amúgy meg mire jó a fekete lista? :D Én nem a külföldieknek csinálgattam a cuccokat. Meg azt nem tudom, hogy mire verik magukat, amikor egyetlen egy modellt sem adnak ki a publikumnak. Akkor mi értelme az egésznek? Régebben sokat alakítgattam át, valahogy el kellett kezdeni. Ma már máshol tartok. Szerintem ők sem úgy kezdték, hogy a legelső modell 9999999999999999 polygonból állt. Meg amúgy is, a németek mindig is lenézték a magyarokat. A weboldalra sem lehet egy szavuk sem, mert ki van írva a készítő neve, még a módosítóé is. Pedig az én TurboStar-om rengeteg oldalon (orosz, japán, stb.) oldalon a nevem nélkül van fent. Mégsem háborgok, és nem háborúzok velük. Meg a Rábáért sem reklamáltam (ami tulajdonképpen nem csak az én munkám, ugye Kacsa) tehát ők se csináljanak semmilyen listát, mert én is megtehetném... Ezek már szánalmasak. -
legalább több pénze lesz CseNo-nak:) -
És ha a külföldiek veszik meg? -
CseNo #28570 Lesz@rom. Ebben a térképben egy roh@dt német meg külföldi modell sem lesz. Csak eredeti, vagy saját meg ha Gumikacsa megengeded, akkor a nyárfa, telófülke, és a házak. Nem érdekelnek különösebben a friccek, a Rábát is ellopták, láttam az egyik fórumon a feltört modellt, amint éppen átalakult MAN típussá. Én meg nem törtem fel lezárt modellt. Talán egyet, azt sem átalakítás céljából. Szóval ennyit luder barátunkról.
RE: #28564 Lehet hogy nem lesz ingyenes a térkép. Hangsúlyozom, nem a modelleket kell megfizetni, hanem a munkámat. Meg azért is akarom pénzért adni, hogy ne kerüljön külföldiek kezébe. -
de jó nekem :D
LUDER... inkább nemírok rá semmit -
A németek csináltak egy feketalistát a fórumukon, hogy ki kinek a modelljét alakította át engedély nélkül... köztük van Cseno is, meg Kesenyei is. Persze, LUDER arról megfeletkezett, hogy ő is az engedélyem nélkül alakította át a magnumot, meg a schmitz félpótot, a gyíkarc -
akkor se nagyon értem :D :D
Pénzért adná a pályát.......hmmmm.Kb. Volt már ilyen? -
Nem..
Pénzért adná a pályát.. -
xDDDDDDDDDD -
Béta Verzóit nemtudsz addig kiadni? :)
Hogy érted hogy anyagilag levagy égve?Pénz kell hogy kiadd? :O
-
CseNo #28563 Ha hibátlan lesz, ki lesz adva. Csak még azt nem tudom, hogy ingyenes lesz-e, mert most nagyon le vagyok égve anyagilag :S -
Szia!
Nagyon cool!Ezt majd ki fogod adni?
Mert nekem nagyon tetszik.:) -
Magyar MAP???? o.O Ha ez kész lesz, én újra elkezdek játszani a PTTM-el az fix :D -
CseNo #28560 Csak magyarosan 
-
Csak unalombol csináltam kb 4 perc volt az egész, tudom hogy nem jó.
-
Illik hozzá a pót
.. A logó betütipusa pedig csak egy sima 'Arial Black' ..
-
Fercam. -
zetró #28556 Sziasztok nekem is fen van a 18 wheels of steel pedal to the metal de kurva jo igaz hogy még csak 20 ezrem van de még szálitgatok
-
csak a kamion! -
Valszeg... :) -
Ez akart lenni ? 
-
Horváth trans #28552 jó lett istenostora -
-
Nah nem semmi, akkor MSN-en elkezdhetjük a Ricö-s csapatot?:D -
Király!