52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Tsaba01
    nem tom, én nem a versenyért tettem fel csak úgy...
  • garam93
    Már megint egy verseny!Hát, akkor csak hajrá!!!
  • Dragooons
    Hát szerintem a video beállitásoknál van baj!De lehet a játékot rosz helyröl töltötted le !
  • RaST
    Most egy standard fehér mitől szép ?
  • V43 1105
    Kezdem is...

• Tsaba01
    hát megcsinálnám... csak az a gond hogy ezt nem tudom mert már próbáltam és nem jött össze mert a fülke alap színű még a rászerkesztett szkinekkel se jó:)
  • allock #28900
    ha versenyezni akartok akkor most kéne a csicsásabbnál-csicsásabb kamionoknak jönnie sztem :D
    persze nem vmi alap festéssel
  • Boconadi
    A skinverseny is olyan hihetetlenül jó volt.
  • Tsaba01
    Akkor pörögjön a topic:)

• leho94
    én egyikbe sem indulok..
    csak király kamcsikat akarok nézegetni
  • daf xf
    Legalább pörögne a topic és nem a sok értetlenkedés menne..
  • gumikacsa
    mi a bánatnak akartok annyira versenyezni??? Aztán meg lesz 1 db versenyző???
  • leho94
    egy ötlet:D :
    rendezünk most egy ilyen Skin versenyt..aztán pontozás alapján a legjobbak jutnak be a kamionszépségversenybe..
    persze csak egy hülye ötlet
  • daf xf
    mind2ő...
  • V43 1105
    Mire gondolsz, festés, vagy pedig 3D modell?
  • bl0kiM
    hééé nem fogjátok elhinni de sikerült.. de van egy kis bibi, folyton vibrál a képernyő ill. világoskék és fekete háromszögek, négyszögek sokszögek jelenek meg és gyakran semmit sem lehet látni a pályából...de végülis már műxik a gém..szóval 1000 millió hála és köszönet mindenkinek, de ha valaki segítene megoldani még ezt az aprócska kis problémát annak nagyon hálás lennék!!!
    előre is köszi!
  • Dragooons
    Deamon Tools vagy Alchol 120%-k is jó csinálsz egy virtuális meghajtot és utánna belerakod ai iso vagyg msd vagy stb file formátumot de amugy ha nem olyan akkor fel se ismeri egyik se a többit már elinditja magátol a crackelést meg gondolom tudod !
  • bl0kiM
    aham, ezt a daemon tools-os cuccot részletezhetnéd egy picit...:D
    odáig jutottam h 'Select a neww image file' Device0: [F] No media < ide kell betenni azt amit az uTorrent kicsomagolt?! DE hogyan??

• daf xf
    MItszolnátok egy kamionszépségversenyhez?
    Persze ha a kedves házigazda is beleeggyezik.
  • Tsaba01
    kira:)
  • daf xf
    Átvétel után..
  • RaST
    @Attila56: Sok a felesleges, idióta szöveg ..
  • allock #28884
    összekevered a skineseket a modelerekkel
  • Boconadi
    Te nem tudsz olvasni? :O
  • daf xf
    MItkötekedsz?
  • V43 1105
    Daemon Tools...
  • bl0kiM
    ööÖÖöö..nem, nem tudom... és azt sem tudom, hogy mien modban töltötte le... :D
    de nagyra értékelném ha még egy csöppet segítenél :) lécci-lécci-lécciii
  • Dragooons
    Nem kell meg várni,hogy feltöltse!A kicsomagolás pedig attól függ,hogy milyen modban töltötted le pl iso,mds stb,de általában ha jó helyröl töltöd akkor isoban tölti kell hozzá egy progi és kész azt gondolom tudod,hogy milyen progi kell hozzá
  • bl0kiM
    plz help! ha a uTorrent kicsomagolta a fájlt amit letöltöttem a GyIK szerint akkor még azt is meg kell várnom mig fel is tölti?
    vagy hogyan tudom elindítani magát a gémet?? már nagyon ki vagyok éhezve :)
    thx a lot
  • Attila56
    széééép
  • V43 1105
    Tesztelés közben...
  • Attila56
    jó,jó elhiszem...csak tudod manapság vanak oylanok akik azt hiszik hogy nagyok mert olyan pótot linkelnek be amiket mások készitenek és azzal dicsekednek hogy ők csinálták....de mivel bízok bennetek,ezért elhiszem hogy ő csinálta :)
  • Attila56
    őőő majd megnézem holnap...és ha van akkor megszerzem neked....vagyis belinkelem :)
  • V43 1105
    Pedig tényleg Ő készítette, amiért nagy gratulációmat küldöm neki!
  • VolvoScania
    miért lenne olyan? ugy van beáálítva, hogy a sárhányó és a kerék között több hely legyen, mer a bogi be volt állítva eddig, de kivettem! Highlineba is van R420asod? mer nekem abba is!
  • Attila56
    de nekem már eléggé régen megvan az R420-as Scania.Ha akarod megmutatom :)
    Méghozzá kettő verziója van...van az 1.1-es,és egy sima R420-s.Meg van egy R470-es is.De nem akarok vitatkozni.Csak mondtam...Mellesleg oylan lenne mintha a levegőbe lenne a pótod :D :D :D :D
  • VolvoScania
    nem teljesen saját, de a billencsét full magam csináltam!! az alvázat azt nem.. amúgy az R420-at is de hagyjuk...
  • Attila56
    öhm....a Scania egy német oldalról lehet letölteni :D
    A bill.-t meg simerem....vagy egy tök ugyanilyen....Dump néven meg Drump néven,meg stb....variációja van...de elhiszem hogy a tied :D
  • VolvoScania
    Scania R420 meg saját bill..
  • V43 1105
    F2-es gomb..