52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
hát most én erre mit mondjak? -
hehe,zsííír:D -
hát épp ezaz, h foglamam sincs
ugyanúgy "Letöltés", szól, h kész van, csomagolnám ki és semmi..
-
Csináltam a dafhoz új dizájnt.:)
-
megerősítem, jó a file.
egy darab .rar fájlt kell letölteni, amiben van egy darab .doc. mégcsak jelszóval sincs védve.
most akkor mi is a gond? -
Nájsz -
pont annyit h letöltöttem és kicsomagoltam (volna) 
na mind1 -
kössz
-
nemtudom te mit csináltál nekem gond nélkül működik... -
hmm..nekem letölti a tömörítést, de nem csomagolja ki: egyik fájl szerinte sérült, másik problem meg nem talál archívumot... -
ezen az oldalon megtalálod -
légyszi valaki magyarázza már el hogy lehet 1 trailer-nek küldetést írni
.Előre is köszi.
-
FAQ 19. pont. -
tdeejay6 #29817 Sziasztok mindenkinek! egy kis segítség kéne! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék olyan progit letölteni, ami az mp3-at, ogg formátumba konvertálja át??! Előre is köszi! -
dehogynem, talán ha normálisan leírnád amit akarsz még segíteni is tudnánk... -
kokosz #29814 Lenyegtelen hogy irok ,orvendjetek hogy ennyire is tok mert nekem nem a magyar az anyanyelvem!!!!!!!!De bisztos ertheto amit oda irtam.TUDTOK SEGITENNI?
-
írjál már normálisan... -
hejesírás rulz
-
kokosz #29811 Aszt arulja ell nekem valaki ha a nevtablara a DXT-ben mas nevet irok es berakom a kamcsimba miert nem mutassa?Ja es ha kilepek a jatekbol akor miert feketedik el a kepernyo es vsak a kurzor latszik,es nemlehet semit csinalni csak kikapcsolni a gepet.Eszt a problemat lehet orvosolni -
Szép munka!
-
Póttal ..
-
FAQ... -
Császtok!
Dobjatok már egy EU vagy Tir mod letöltési linket plz -
davidragon #29806 Sziasztok! Még új vagyok a játékban, a kérdésem a következő lenne:
Van a játékhoz olyan mod ami javítja a többi (gépi) autó/kamion mesterséges inteligenciáját? Néha nagyon idegesítő szerintem, amúgy a játék nagyon király!
Üdv mindenkinek!
-
Szép, nagyon szép! :) -
-
kokosz #29803 "egészet és az alap gémre teszed fel".Eszt nemrtem!Nem a c/document...stb?Nem oda kell bemasolni a 18 wheels mapaba? -
pzolika978 #29802 Hogy lehet valaki VIP tag? Mert az egy dolog hogy tök kicsibe tudtam csak feltenni a képet de mégcsak nem is sikerült. -
-
pzolika978 #29796 Köszönöm szépen. Egyébként nagyon jó a tir mod, a főcím zene csúcs szuper! Sajnálom hogy az Ifa nincs benne a kamionok listájában.A Polish pachban azzal nyomultam. -
CseNo #29795 Keresem a patch-et, ha megvan szólok -
pzolika978 #29794 Figyu a tir mod csak úgy indul ha uninstallálod az egészet és az alap gémre teszed fel. Nekem legalábbis csak úgy indult el,de folyton kifagy nekem. Csehúrral most értekezem róla. -
pzolika978 #29793 És tudnál segíteni hogy hol vannak ezek a javítások? Vagy a gyári pacheket tegyem fel?Akkor lassul be főleg amikor rádióznak, és ha nagy a forgalom. A rádiót kinyomtam,de a forgalmat nem szívesen húznám le minimumra. Vagy maradjak a polish pachnál? Mégegy dolog. Tudom faqban írtok róla hogy consol edit és lehet pályát építeni,de nekem nem nagyon sikerül.Szeretnék egy valósághübb magyar térképet csinálni. Olyat ahol tényleg csak ott van autópálya ahol a valóságban,és a magyar városok nem amerikai mintára vannak elhelyezve. Vagy esetleg valaki már dolgozik ilyenen? Az elképzelt térképen be lehetne járni magyarországot,szlovákiát, ukrajnát,romániát,szerbiát,horváthországot,szlovéniát ausztriát,németország középső és keleti részét,valamint csehországot,lengyelország déli részét. Ez viszonylag nagy terület,sok várossal és sok variálható fuvarral. A polish pach1.1 kb hasonló területet ölel fel. -
kokosz #29792 Felraktam a TIR modot de most a jatek egyaltalan nemakar elindulni.Aszthiszem maradak a Russ palyanal -
CseNo #29791 Valószínű a Mislen felni miatt lassú. Úgy rémlik hogy csináltam hozzá emiatt patch-et is. De a kifagyásra is van valahol. -
pzolika978 #29790 HELP!!!!!!!!!
Letöltöttem a tir modot! A problem a következő: marha lassú már már élvezhetetlen és mindig kifagy. Mezökövesd után a kamiondealernél. Valakinek ötlet hogy mit tegyek? Az amcsi változattal 1024-es felbontásban játszottam itt a tir modban 800-assal. Van valakinek ötlete? Javításokat nem tettem fel lehet hogy az a hiba? -

-
aztán fuvart kell írnod...::::::::::::::::azt hogy kell a FAQ-ban nem találtam iet -
Bekell másolnod, aztán fuvart kell írnod... :o) -
és ha letöltök egy pótot hogy tudom felvenni vagy egyáltalán megtalálni