52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
szaboka17 #30332 Köszi a segítséget! De a hiba még mindig fennt áll. Állandóan kilép a játék! mit tegyek??? 

Jah és miért nincsenek megn ekem a kamionok? Beraktam őket ugy ahogy a FAQ-ban le van írva, de még sincsenek meg a játékban. -
CseNo #30330 "cheat all" esetén nem kell kereskedőhöz menni, ha új játékot kezdtél "upgrade anywhere" opcióval. Ott kell bekapcsolni ahol a rendőrt. -
Először is telepítsd újra(ha nem javítsatok ki),utánna bele mész az F.A.Q-be és ott 15.pontot meg keresed és el olvasod abba benn van a cheat csalás,ha mindent meg csináltál ami le van írva ott akkor be lépsz a játékba és nyomsz egy 0-át és be írod:cheat all kapsz 600.000$-t lehetsz szabad úszó,és be mész az N betűvel a naplóba,ott tudsz kamont venni.De csak akkor ha be mész a kamionkereskedőhöz,gyárhoz. -
szaboka17 #30328 Sziasztok! Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, de valamiért nem jó. 5 percenként kilép a játék magától. És ez nagyon idegesítő. Probáltam már midnent, elképzelni nem tudom miért csinálja ezt. Frissítettem a videókártyámat, és a kiegészítőket is kivettem. Nem tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak amitől ez megszűnne???
Jah és még egy kérdés, mikor és hol tudok kamionokat vásárolni?
PL raktam be kamionokat. Azokat mikor tudom megvenni? Hol van dealer? Jah és felraktam a TIR-t azt írja Európai kamionok, de nincsenek sehol.
-
Milenne ha szét néznél az F.A.Q.ban MIELÖTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE felirat alatt található -
volfika #30326 Hello mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni hol lehet letölteni DAF CF,potos rábát,kiskerekü pnyvás potkosit /félpot/ és épitöipari felépitményü szerelvényeket.Köszi a segitséget elöre is. -
hzsina #30325 Helló valaki nem tudná megmondani honnan tölthető le a Pttm Magyar utakon?? Hálás lennék érte előre is köszi!!! -
hzsina #30324 Helló Én még kezdő vagyok a témában, esetleg nem tudna valaki megadni néhány honlapot ahonan kamionokat lehet letölteni?? Előre is köszi!!! -
11:18:39 : *** ERROR *** Game data corrupted !
valami fájlba belebarmoltál -
Kössz! -
MBActros1848 #30321 Igazad van kereshetem volna. De ezért ne kövezz meg légyszi :) -
tzsoltika #30320 Valaki ki tudja szedni ebből a log fájlból hogy miért nem indul el a játék? -
asszem 100 rugó kell hozzá, meg 25 csillag, ha jól rémlik -
tzsoltika #30318 mostmár jó, már töltöm -
KISTOMPI #30317 hogy tudok nagyvállalatot csinálni? és mim lessz akkor? -
valami balfék próbál bejelentkezni de sehogy se jön össze, és emiatt az én ip-m is majdnem minden estére blokkolva van, úgy kell a tiltó sort törölni az adatbázisból... add meg az ip-d privátban és megnézem listán van-e -
szép
-
ujra a Müller
-
tzsoltika #30313 Mi baja van a www.sulyokg.hu oldalnak? Nekem nem tölti be :S pedig sűrgősen kellene a TIR Mod -
talán uj interior?? -
KISTOMPI #30311 Sziasztok! Van egy gondom, tud rá valaki megoldást? A szélvédőn nem látok ki.Tiszta sötét. Előre is kösszönöm. -
Hát ezt kérdem én is!Vagy 1520-as? -
tdeejay #30309 Valaki még véletlenül MERCEDES-Benz axor-t nem készített a játékhoz??? -
Az egy dolog, hogy még nem láttál. De az is az, hogy még nem is kerestél. -
MBActros1848 #30307 Csak azért mondtam mert én még nem láttam pótos szerelvényt a Müllernél :D -
tdeejay #30306 Már megvan! köszönöm! -
CseNo barátunkal -
tdeejay #30304 Sziasztok!
Szeretnék hozzájutni a "magyar utakon" kiegészítőhöz!
Nem tudja valaki hogy lehetne megszerezni! Azt tudom hogy 1000ft, de nem tom hogy kivel kell róla beszélni! Segitsetek!!! -
kissebb is, meg az arányok is mások (a felírat kicsit lentebb van az M betűben) -
tdeejay #30302 Köszi! most raktam fel először!
következőre sikerülni fog! -
hát nem mintha most jobb lenne, az a www.sg.hu mi a francnak elé???
-
tdeejay #30300 Qualitrans
Qualitrans 2
Qualitrans 3
Qualitrans 4
talán igy egyszerűbb lesz! bocsi az előzőért! -
tdeejay #30298 Az jó ha a képfeltöltö.hu-n már vagy 10prece tölti fel a képeket???
utánna mit csináljak???
hogyan fog ide felkerülni???
-
nem F10 hanem PRT SC és paintel nyitod megmeg minden de már 2x leírtam ide vaagy a haulin topikba -
www.kepfeltolto.hu -
tdeejay #30295 És a képet hogy tudom lekicsinyíteni hogy 512kb alatt legyen??? -
de az m betü valóban kisebb
-
Hát igen,sok scania-ja van,de van mercije,Iveco Eurostar,és még stralis is. -
itt -
tdeejay #30291 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy képet hogy tudok feltölteni, mert itt a feltöltés menü alatt csak 20kb-ot enged!
valami más megoldás nincs???
elkészítettem életem első skin-jét, és azt szeretném feltenni!
Válaszokat előre is köszi!