52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • garam93
    Nagyon szép, gratulálok!!
  • CseNo
  • hungaro
    Tehát én
  • V43 1105

Egy picit hiányos, dehát ez van =)
  • hungaro
    vagy én vagyok ennyire hülye de nem találom!!a térképről egy kép kéne csak!
  • leho94
    na nemrossz ötlet:D
  • CseNo
    Most tervezem, hogy bővítem egy határátkelővel Bánrévén, így már lehet majd nemzetközizni is :)
  • CseNo
    Az weboldalam fórumán (kamionszimulator) a HUN Map témában ha lejjebb tekersz van pár darab :)
  • hungaro
    szia CseNo a térképről tudnál képet adni? érdekel ne vagy légyszí vegyél fel msn-re!!!

msn:[email protected] (más ne vegyen fel úgyis tiltom)
  • leho94
    sztem meg vissza se jöjjön
  • V43 1105
    Plata, jobb lenne ha újra regelnél, és visszatérnél normálisabb modorral... Szerintem..
  • CseNo
    Jah. Majd ha letettél valamit az asztalra, akkor beszólhatsz nyugodtan.
  • leho94
    igen:D
  • Plata
    Zavar?
  • CseNo
    Akkor meg ne járjon a szád!
  • Plata
    A map-ot nem én csináltam,csupán kaptam.És nagyon jó,nekem nagyon tetszik.Térképet tulaj engedélye nélkül nem adhatom tovább.
  • leho94
    te nagyon nagy ész..hajrá csinálj egy jobbat azt ingyen adjad és persze minden sajátlegyen
  • klupyka
    Valaki tudna leírást adni a térképszerkesztőhöz?? Előre is köszi!!!
  • CseNo
    Ha a pénz miatt csináltam volna, akkor 2 hét alatt összebarmoltam volna és kész. Kíváncsi lennék hogy a "te magyar mapodon" mennyi új modell van... Azokat is elloptad más térképekről. Amúgy meg tartsd meg a saját véleményed, nem is láttad még, nem kell kritizálni! Ha olyan híres a térképed, mond miért nem osztottad még meg eddig velünk? Örömmel játszanék rajta én is.
  • CseNo
    Lehet neked nem ér... És kit érdekelsz? Hidd el, hogy azon játszok! Eredetileg magamnak csináltam (privát) de mivel sokan kérték, kiadtam. De nem ingyen. Kell a pénz, mert fizetős az egyetem (105 000 forint egy félév), rossz a motorom. Ezért lehet megvenni. Fogadni mernék hogy TE az alap játékért sem fizettél egy garast sem... Van warez, mi? Láma...
  • tdeejay
    Nem értek veled egyet! Én most adtam fel a pénzt kb. 1órája! De nem a pénz miatt, hanem mert kiváncsi vagyok a játékra! CseNo nem hiszem hogy azért szenvedett ennyi időt a játék elkészitésével hogy 1000ft-okon, szarakodjon, hanem mert talán szüksége van a pénzre! Nem mindenki tudja zsebből kifizetni az EGYETEMET!!!!! Szerintem.... HA én is ebben a helyzetben lennék, tuti ugyanezt csinálnám! Aki kiváncsi rá, az gondolom megveszi, aki nem az pedig nem, de aki meg fikázza, hogy ennyibe-és annyiba kerül, az meg játszon azzal amivel akar!
    Remélem nem sértettem meg senkit, csak az igazat irtam!
  • Plata
    Én elhiszem hogy sok munka volt vele,de 1000 forintot akkor sem ér,inkább játszok a mostani magyar map-ommal.Max egy 100-ast adnék érte,de te szerintem nem azért csináltad hogy játsz rajta hanem inkább a pénz miatt.
  • Schwarz
  • VolvoScania
    Mer szerinted az olyan egyszerű.. hát tanuld meg a fogásokat, aztán csinálj mapot.. kiváncsi lennék, hogy mennyit kéne rá várni..!!
  • CseNo
    Én is nagyon várom már Remélem nem fog kifagyni sehol.
  • bajusza
    Neked és Hungaro-nak is igaza van. Sok idő kamiont és térképet készíteni, de ha megtanulja az ember a fogásokat, rájön a dolog lényegére.

Egyébként skint készítettem már az Ikarus C56-os buszra, csak teljesen egyszínű lett. Körös Volános skin lett volna, de nem lett az.
  • hungaro
    Ez így van meletted állok CseNo!!Valóban nagyon nehéz mappot szerkeszteni,és nem 10perces munka!
    #30342:Szerintem ne is próbálkozz mert nem fogsz sikerrel járni egy egész magyar mappot meg csinálni!De te tudod kiváncsian várjuk.
  • CseNo
    Hát hajrá. Azt hiszitek 10 perc alatt kész egy nagy térkép, meg 5 perc egy új kamion. El vagytok tévedve öcsém...
  • CseNo
    "meglévő map-ból" Abból könnyű... Én az egészet magam csináltam. 3 hónap kemény munka, nagyon sok egyedi modell (köszönet Gumikacsának a nyárfáért, falusi házakért, telefonfülkéért), a maradék meg gyári. Nagyon nagy szükségem van a pénzre, mert az egyetem fizetős, és pocsékul állok anyagilag, ezért nem adom ingyen ha már dolgoztam vele rengeteget.
  • hungaro
    A kamionos képeimet miért kell törölni?Tudom hogy meg van hozzá a megfelelő topik de akkor a #30314-es hsz-et miért nem törölted,és a #30301-eset!!
  • bajusza
    Valaki ha nagyon megtanulja kezelni a pályaszerkesztőt, az nagyon jó magyar mapot tud csinálni, ráadásul teljesen ingyen.

Orosz és lengyel map mellett van török map is, csak törölték a linkjét.

Jómagam majd próbálkozok egy meglévő map-ból készíteni egy magyar térképet.
  • KISTOMPI
    az új skin
  • KISTOMPI
    az skin most csináltam :
  • CseNo
    Ja, amúgy csak EGYEDÜL csináltam a térképet! Bocsi!
  • CseNo
    Szerintem ezt már mindenki tudja, nem kell beharangozni... Sokat rohadtam a gép előtt, hogy megcsináljam azt a térképet. Nem nagy durr, én el vagyok rajta. Akinek nem kell ennyiért, az nyomja csak a lengyel meg az orosz térképeket..
  • bajusza
    Megtudtam pár infót CseNo és mások által fejlesztett mapról.

Az pályát csak úgy lehet letölteni, ha rózaszín csekken befizetünk 1000 Ft-ot CseNo-nak. Ezután kapunk egy jelszót a letöltéshez.

Szerintem elég hülyeség pénzt kérni ingyen dolgokért.
  • stenTHEfamous
    Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
    http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN
  • CseNo
    Már régen játszottam vele, de úgy emlékszem lehet. Ogg formátumban kell bemásolni a C:\..\18 WoS Across America\music mappába.
  • rajmi19921222
    Szevasztok.Lenne 1 kérdésem.Lehet az Across Anericába zenét betenni?
  • gumikacsa
    a dokumentumok/18 wos pedal to the metal mappából töröld ki a config.cfg fájlt. Nálam ennél a hibánál ez segített