52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Nagyon szép, gratulálok!! -
CseNo #30371 -
Tehát én 
-
Egy picit hiányos, dehát ez van =) -
vagy én vagyok ennyire hülye de nem találom!!a térképről egy kép kéne csak! -
na nemrossz ötlet:D -
CseNo #30366 Most tervezem, hogy bővítem egy határátkelővel Bánrévén, így már lehet majd nemzetközizni is :) -
CseNo #30365 Az weboldalam fórumán (kamionszimulator) a HUN Map témában ha lejjebb tekersz van pár darab :) -
szia CseNo a térképről tudnál képet adni? érdekel ne vagy légyszí vegyél fel msn-re!!!
msn:[email protected] (más ne vegyen fel úgyis tiltom) -
sztem meg vissza se jöjjön
-
Plata, jobb lenne ha újra regelnél, és visszatérnél normálisabb modorral... Szerintem.. -
CseNo #30361 Jah. Majd ha letettél valamit az asztalra, akkor beszólhatsz nyugodtan. -
igen:D -
Plata #30359 Zavar?
-
CseNo #30358 Akkor meg ne járjon a szád! -
Plata #30357 A map-ot nem én csináltam,csupán kaptam.És nagyon jó,nekem nagyon tetszik.Térképet tulaj engedélye nélkül nem adhatom tovább. -
te nagyon nagy ész..hajrá csinálj egy jobbat azt ingyen adjad és persze minden sajátlegyen 
-
klupyka #30355 Valaki tudna leírást adni a térképszerkesztőhöz?? Előre is köszi!!! -
CseNo #30354 Ha a pénz miatt csináltam volna, akkor 2 hét alatt összebarmoltam volna és kész. Kíváncsi lennék hogy a "te magyar mapodon" mennyi új modell van... Azokat is elloptad más térképekről. Amúgy meg tartsd meg a saját véleményed, nem is láttad még, nem kell kritizálni! Ha olyan híres a térképed, mond miért nem osztottad még meg eddig velünk? Örömmel játszanék rajta én is. 

-
CseNo #30353 Lehet neked nem ér... És kit érdekelsz? Hidd el, hogy azon játszok! Eredetileg magamnak csináltam (privát) de mivel sokan kérték, kiadtam. De nem ingyen. Kell a pénz, mert fizetős az egyetem (105 000 forint egy félév), rossz a motorom. Ezért lehet megvenni. Fogadni mernék hogy TE az alap játékért sem fizettél egy garast sem... Van warez, mi? Láma... -
tdeejay #30352 Nem értek veled egyet! Én most adtam fel a pénzt kb. 1órája! De nem a pénz miatt, hanem mert kiváncsi vagyok a játékra! CseNo nem hiszem hogy azért szenvedett ennyi időt a játék elkészitésével hogy 1000ft-okon, szarakodjon, hanem mert talán szüksége van a pénzre! Nem mindenki tudja zsebből kifizetni az EGYETEMET!!!!! Szerintem.... HA én is ebben a helyzetben lennék, tuti ugyanezt csinálnám! Aki kiváncsi rá, az gondolom megveszi, aki nem az pedig nem, de aki meg fikázza, hogy ennyibe-és annyiba kerül, az meg játszon azzal amivel akar!
Remélem nem sértettem meg senkit, csak az igazat irtam! -
Plata #30351 Én elhiszem hogy sok munka volt vele,de 1000 forintot akkor sem ér,inkább játszok a mostani magyar map-ommal.Max egy 100-ast adnék érte,de te szerintem nem azért csináltad hogy játsz rajta hanem inkább a pénz miatt. 
-
-
Mer szerinted az olyan egyszerű.. hát tanuld meg a fogásokat, aztán csinálj mapot.. kiváncsi lennék, hogy mennyit kéne rá várni..!! -
CseNo #30348 Én is nagyon várom már
Remélem nem fog kifagyni sehol.
-
bajusza #30347 Neked és Hungaro-nak is igaza van. Sok idő kamiont és térképet készíteni, de ha megtanulja az ember a fogásokat, rájön a dolog lényegére.
Egyébként skint készítettem már az Ikarus C56-os buszra, csak teljesen egyszínű lett. Körös Volános skin lett volna, de nem lett az. -
Ez így van meletted állok CseNo!!Valóban nagyon nehéz mappot szerkeszteni,és nem 10perces munka!
#30342:Szerintem ne is próbálkozz mert nem fogsz sikerrel járni egy egész magyar mappot meg csinálni!De te tudod kiváncsian várjuk. -
CseNo #30345 Hát hajrá. Azt hiszitek 10 perc alatt kész egy nagy térkép, meg 5 perc egy új kamion. El vagytok tévedve öcsém... -
CseNo #30344 "meglévő map-ból" Abból könnyű... Én az egészet magam csináltam. 3 hónap kemény munka, nagyon sok egyedi modell (köszönet Gumikacsának a nyárfáért, falusi házakért, telefonfülkéért), a maradék meg gyári. Nagyon nagy szükségem van a pénzre, mert az egyetem fizetős, és pocsékul állok anyagilag, ezért nem adom ingyen ha már dolgoztam vele rengeteget. -
A kamionos képeimet miért kell törölni?Tudom hogy meg van hozzá a megfelelő topik de akkor a #30314-es hsz-et miért nem törölted,és a #30301-eset!!
-
bajusza #30342 Valaki ha nagyon megtanulja kezelni a pályaszerkesztőt, az nagyon jó magyar mapot tud csinálni, ráadásul teljesen ingyen.
Orosz és lengyel map mellett van török map is, csak törölték a linkjét.
Jómagam majd próbálkozok egy meglévő map-ból készíteni egy magyar térképet. -
KISTOMPI #30341 az új skin -
KISTOMPI #30340 az skin most csináltam : -
CseNo #30339 Ja, amúgy csak EGYEDÜL csináltam a térképet! Bocsi! -
CseNo #30338 Szerintem ezt már mindenki tudja, nem kell beharangozni... Sokat rohadtam a gép előtt, hogy megcsináljam azt a térképet. Nem nagy durr, én el vagyok rajta. Akinek nem kell ennyiért, az nyomja csak a lengyel meg az orosz térképeket.. -
bajusza #30337 Megtudtam pár infót CseNo és mások által fejlesztett mapról.
Az pályát csak úgy lehet letölteni, ha rózaszín csekken befizetünk 1000 Ft-ot CseNo-nak. Ezután kapunk egy jelszót a letöltéshez.
Szerintem elég hülyeség pénzt kérni ingyen dolgokért. -
stenTHEfamous #30336 Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN -
CseNo #30335 Már régen játszottam vele, de úgy emlékszem lehet. Ogg formátumban kell bemásolni a C:\..\18 WoS Across America\music mappába. -
rajmi19921222 #30334 Szevasztok.Lenne 1 kérdésem.Lehet az Across Anericába zenét betenni? -
a dokumentumok/18 wos pedal to the metal mappából töröld ki a config.cfg fájlt. Nálam ennél a hibánál ez segített