52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • rajmi19921222
    Szevasztok.Valaki tudna abban segíteni hogy letöröltem a start menüből a minden programból és a c-ből a játékot mert állandóan lefgyott de mikor akarhányszor ujra akarom rakni nem azt írja ki hogy install hanem play.Akkor még valahonnan le kell törölnöm?Ja és a sima 18sweels-be lehet zenét rakni?légyszi valakí segítsen.Elöre is köszönöm.
  • LeWyTy
    leo1991:MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINCS IDE!!!OLVASD VÉGIG, ÉS NÉZD MEG A VÁLASZT.
  • MrXL
    Itt találod a pótos RÁBA szerelvényt.
  • Leo 1991
    hol lehet a kamionra egyedi festést csinálni?
  • volfika
    Hello mindenkinek! Az összes itt lévö bejelentkezö segitségét kérném. Keresek potos RÁBA szerelvényt, és DAF CF-et/potos,nyergest.A segitségeteket elöre is köszönöm!
  • LeWyTy
    Pedig veled nagyon szivesen dolgoztam volna.
  • CseNo
    Nekem most van épp elég bajom a sajátommal, bocsi :(
  • LeWyTy
    nemakar valaki segíteni aki tud modellezni?
  • Padlogáz
    Bácsalmást se hagyd ki!!
  • Schwarz
    csináld úgy, hogy ne lógjon ki, kiskunfélegyháza nevét is írd ki rendesen!
  • LeWyTy
    Eddig csak itt tartok.Szóval odébb még a vége.De csinálom ahogy tudom és ahogy van időm.De nyilván ki fog lógni a térkép a képernyőről.
  • CseNo
    Höhö :D Ott az Ikarusom, Gumikacsa megállója és a házak, a fű és az aszfalt textúrám :D
  • LeWyTy
    Bele szeretnék tenni minden várost,nagyobb falukat és településeket is.Szóval mindent ami ezen a térképen ott van.
  • leho94
    lajosmizse benne lesz?
  • ZAZ
    Szép!Csak így tovább!
  • Schwarz
    nagyon baba, Lajosmizsét nem kihagyni! :-) a tervezett utakról beszúrhatnál egy képet (pl. amit a mapeditorban háttérként használsz)
  • LeWyTy
    Még nem tartok csak kb 10%-nál.És most csinálok elősször map-ot.Kérlek neröhögjetek.Bács Kiskun megyét szeretném megcsinálni.Semmien támogatást nem utasítok vissza.
  • Schwarz
    | MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |

meg tanulj meg normálisan fogalmazni!
  • CseNo
    Nem rossz, nem rossz

RE: #30476
    Jól néz ki, tetszik, bár lehet hogy a szpojlert levenném a tetjéről.
  • mairaisz
    hello! valaki tudna nekem segíteni waberer's-es skin ? ha lehet ne kamionra és pótra is kéne köszo
  • daf xf
    Nice gurkhas!
  • gurkhas
  • Tsaba01
    szép
  • VolvoScania
    nekem is alakul a szerelvényem..:
  • KISTOMPI
    Szeretnék egy magyar mapot, tudna valaki segíteni? KÖSZI.
  • leho94
    tess
  • nenus
    Valaki tudna adni 1 linket ahól rynartos skin van?
  • nenus
    Szedd le a tir módot abban van gabonás pót.
  • Bacsa11
    hy valaki aki tud zmod-ot kezelni csinálna gabonás bilencs szerelvényt?
  • tdeejay
    Olvass vissza a fórumban.......
  • chrysler300c
    Honnan lehet letölteni a magyar utakon modot????
  • LeWyTy
    köszi
  • CseNo
    Import -> kamion mappája\share\*.psm
  • LeWyTy
    A ZModeler-el hogy lehet szerkeszteni(átalakítani) már kész kamionokat?
    Vagy elég az is hogy hogy lehet megnyitni,és mit?
  • bajusza
    PTTM-hez már van egy halom cucc (kamion, pótkocsi stb), a Haulin is szépen fejlődik.
  • CseNo
    Erről van szó, Köszönöm.
    Nem én tehetek róla, hogy tényleg ovis színvonalon van a fórum. Én nem szoktam lázítani, kelteni a feszkót.
  • gumikacsa
    nem is hiszem, hogy lesz. Mindenki a haulinhoz fejlesz, sőt, ha megjelenik a következő rész, és lesz lehetőség szerkeszteni, akkor ahhoz.
  • bajusza
    Német mapról nem tudok még.
  • pzolika978
    Sziasztok!
    Kicsit a fórum átment oviba. Véleményem: Az 1000 ft nem eget rengető,én spec ma megyek a postára vele. Azért fizetem be mert tisztelem Cseno munkáját,és így köszönöm meg,hogy elérhetővé teszi számunkra. Lehet,hogy csak borsod megye a játék,de megbízható,és késöbb talán lesz bővítés is. (bár hozzáteszem,hogy jobban örülnék magyar szakasznak a bővítés során) Azoknak akiknek nem tetszik az ezer forint azoknak nem kell vele játszani. Hozzáteszem,hogy a fórum nézettségéhez viszonyítva Csenó bevétele nem lehet több kb.25-30e forintnál. Ha ezt sajnálja valaki 3 hónapi munkára?
  • VolvoScania
    Így igaz...!!