52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Thx de ezt már régen megcsináltam.:) -
FAQba benne van de nemhiszem hogy megtalálod a FAQ-t tess :
26. Én kamiont nem tudok csinálni. Az lehetséges hogy csak a színét én csinálom meg? (ráfesteném szívesen a nevem, vagy egész cég festését megcsinálnám)
Igen, lehetséges hogy te is megcsináld saját egyedi skinedet, mégpedig a következő képpen:
A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.
Ha ezt a változatot túl bonyolultnak találjátok, akkor töltsétek le az Adobe Photosop programot, amihez dds formátumok megnyitására alkalmas pluginnal alapból megnyithatjátok a dds fájlokat. -
aha szerintamis!!
Lécci mondjátok már meg hogy,hogy lehet skint csinálni pótra! -
Tsaba01 #33456 jó lett:) -
...
-
Boree #33454 fasza ez a norway map,köszi :) -
Tudtok valahonnan Scania Topline-ra állóklímát? -
www.3dartpol.da.ru -
A traktor kerekeinek lelőhelyét elárulod?:) -
A kromnak nem muszáj csillogni függ h milyet rak rá a fekete részek meg burák. és sztem mindegy milyen autóbol szedi a lápmát a végeredmény a lényeg -
9306 #33449 azt a scaniás tálcát kicsit furcsálom ott a szélvédőbe:D de amugy jó -
Tsaba01 #33448
-
A fekete elemeknek csillogniuk kellene,nem?Azok chrom-os ok és a graf le van véve...A lámpákat a volvorol szedted le, a kürtöt bármelyikről.. -
ha nekem írtad akkor akkor azt válaszolom nem olyan csak a kép torzít -
Az a piros szín...
Amúgy jó! -
Tsaba01 #33444 szép, csak az a fényszóró elrondítja
-
ezen miis van alakítva??-.-' -
Helló!Nagyon jó Kamionok!Most én jövök:
-
Ez a norway map nagyon jó meg a scania is szép lett -
-
alakul..
[IMG][/IMG]
-
-
Képek nincsenek?Vlki csinálhatna párat,hogy milyen a pálya. -
Hátulján 1 kis átalakítás és máris kész a Lamberet.:D -
Tsaba01 #33435 nekem megvan, csak átalakítva lesz. -
Hali!
Ez a pót nincs meg vkinek? V mműködő linket nem tud adni?
-
Még nincs kész...
-
Köszi!
-
Tsaba01 #33431 ez. -
Tsaba01 ez az nem? -
Norway mapp v0.32 -
De az öszes topikot nézd meg!!!Nemlehet belehalni,énis innen szedtem az 100. -
Itt nincs semmiféle letöltés! -
itttalán,de nézd végig az öszes topik öszes oldalát énis ugy találtam rá. -
Adok direkt linket,de nem jo helyen nézed.(amugy elég béna sztem. -
Tsaba01 #33422 nem hiszem, hogy oldalról le lehet tölteni -
Már kipróbáltam de selelyt!
A benzinkút is lebeg!
Egyenlőre és a Norvég map-ot akarom megszerezni! -
Tsaba01 #33420 nem nagy szám a map, a Lengyel map jobb -
Beregisztráltam a fórumra, megtaláltam azt hogy Maps, de ott csak szöveg van! -
Most itt lámulsz?Menyél szépen visza a haulin topikba ott folytasd...

[/IMG]