52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Boree #33962 nem csúnya az csak meg ps-ezték,mostanában ez a divat már itt a fórumon is!általában azért csinálják ezt,hogy ne látszódjanak az apró hibák,ezen a képen azonban kárvolt elvégezni,mert szerintem itt nemnagyon van hiba!!király a kamion,és a trailer se utolsó!gratula -
A kamion
de mért ilyen csúnya a kép????
-
-
ez az új premium saját vagy valahonnan le lehet tölteni ?
-
Ezek 1szerű Polish pack kerekek. -
a euromodpttm egy weblap de már megszünt sajna azóta nem találkoztam ezzekel a felnikkel -
Boree #33956 jajj,ákos nem vettem észre,hogy írtál,érdekel a kerék,vegyél fel msn-re ha van : [email protected]!!ja és nem kérem a forumtagokat hogy fikázzanak a cím miatt:D:D egyszer már megtették:D:Dköszi.boccsi:):) -
Boree #33955 és az a pttm mod megtalálható még valahol?ha tudsz konkrét lelőhelyet,akkor mondj már légyszi!ha pedig nem,akkor elkezdek kutatni:D:D
de Viktor,nekedis jók a kerekeid itt a daf alatt,tetszenek azokis:) -
több van igen ill még tuningolom is tegnap kezdem el rendbe rakni szov azért néz ki most így.
#33951 a kereket a euromodpttmről töltöttem le anno. -
akkor valószínó h több cucc van a kamionond ugyanabból pl 2nél több pár sárvédő stb
Zmodban nézd meg -
akos #33952 Szia. Nekem vannak ahhoz hasonló kerekek.Nézz vissza a fórumban a 33907-es üzenethez és ott megláthatod. Ha kell szivesen átküldöm. -
Boree #33951 RolD!honnan szerváztad a premium kerekeit?ha nem privát(gondolom nem)akkor elárulhatnád a lelőhelyüket^^ -
HeHe köcce xD -
Nagyon jó:D -
Ha már te is tettél fel akkor én is teszek xD 
Nem sok újdonság van rajta...
-
Jó lett 

-
egy kis skin tőlem:D
-
De most megnéztem volt benne egy beírási hibám de ugyn ilyen és mindegyiknél van skin de csak az első 10et fogadja el. de köszi a segítséget -
azért piros mert valszeg nincs hozzá rendelve skin.. -
ebben a dafba kéne segíteni
-
Hellosrácok uj rendszerem van a gépen és elveszett az öszes linkem tudnátok adni párat najami kurva jot??!! -
Úristen :| -
CseNo #33940 Én pl. azért mert moddoltam még régebben 1-2 Scania modellt. Meg másfajtát is. -
#33928 PLEASE valaki -
-
bajusza #33934 very good -
Tsaba01 #33933 helyesbítek: a PTTM ben. -
Tsaba01 #33932 Igazad van, sajnos itt is megmutatkozik a gyűlölet a magyarok ellen. Habár nállam felvan véve MSN n 3-4 Dutch os és észrevételem szerint nem úgy kezelnek... vagyis tisztelet a kivételnek...
-
pirosasz #33931 hello mindenkinek. láttam egy man tgx-et kérdezném hogy elkészült már? ha igen akkor letölthető valahonnan? han nem tölthetősehonnan akkor megkérném a készitőt hogy legyenszives elküldeni nekem a cimem [email protected] -
kéne egy kis segítség. egy 105ös dafot alakítottam át betexturázom megnézem a játékba kilép a baseba a texturák számát leveszem 10 a kocsit látom a showroomba. Mi lehet a baj h nem fogat el több textúrát? -
Hagyd, minden hiába Luder és a többi már csak ekkora parasztok maradnak, nem rég kértem volna egy kis segitséget erre elküldött a pibe' de azért MSN Cime, kivan irva aláirásba hogy azon lehessen segitséget kérni , és az is vicces hogy ti a SEMMIÉRT vagytok BlackListen ..
-
milyen mappot tudtok ajánlani nekem a PTTM-hez?
Amúgy a truckerfanon ez mit jelent a regisztrációnál?:
"UserID des Werbers?
Wenn du von einem Mitglied unserer Seite geworben wurdest, gib bitte hier seine UserID ein."
-
CseNo #33927 Az egyik sk oldalon csak .sk végződésű e-mail címmel lehet regisztrálni... Ennyi. És ők sem különbbek mint mi. -
Igy van,sztem a a download truckerfan forumra is azért nem lehet regelni. -
ki nem sz@rj@ le... Nehogy már angolul kezdjünk itt irkálni neki... húzzon vissza a német fórumra, ott is bojkottálnak minket, Magyarokat
A legjobb az volt, amikor feltettem a schwarzmüller rolóponyvást, és a linket törölték, mert .hu-s volt. Mikor rákérdeztem, azt mondták, minden .hu-s linket törölnek, ha meg akarom osztani, töltsem fel valamelyik német kamszimes oldalra…. Hát elküldtem a jó édesanyjába…
-
nem érti meg mert nem magyar... -
bajusza #33923 nagyon gyönyörű! -
Tsaba01 #33922 nice m8
-

-
gurkhas #33920