52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • dud271
    nem jó.
    Még tudsz valamit?
  • Tsaba01
    tedd fel az 1.07 es patchot és jó.
  • dud271
    Microsoft Visual C++ Rutime Library

Runtime Error

Program E:/ ProgramFiles/ 18 Wos Pedal to the Metal /prism 3d.exe

This application has requested the Runtime to Terminate it in an unusal way. Please contact the application's support team for more information.

?????????????
  • volfika
    Hello,sziasztok!
    Fel tettem ezt a mapot/dreamlands_map/a kérdésem az lenne,hogy azok a maskarás söföröket ha kiszedem akkor az eredeti söförök nem jelenek meg! ezt hogyan lehetne megoldani,hogy az eredetiek maradjanak és találkozzak velük????????? a segitséget elöre is köszi
  • VolvoScania
    Jah, hát sikerült szépen elbaszni szegényt..:D:D
  • volfika
    mostmár tudom amugy nagyon köszönöm a segitségedet nilyen embereknek ezt az oldalt irányitani mind teja vasolni fogom,hogy te is fent legyél a listán akik közül szavaznánk,hogy ki legyen e oldal irányitoja,házigazdájamégegyszer köszi
  • daf xf
    nájsz
  • Cindas
  • daf xf
    Tom csak ez régi kép:D
  • V43 1105
    Szép (Y) ha lehet egy javaslatom, Wombat kerék csomagjában találsz egykét jóféle kereket ;)
  • Tsaba01
    nájsz.
  • daf xf
  • Tsaba01
    nem jó, nem jól töltöd fel a képet.
    www.cjb.net töltsd fel ide, majd mikor bejön a kép kicsibe katt rá és betölti a nagyot. Majd jobb klikk a képen->Tulajdonságok-> és a Cím(URL) mezőben lévő linket másolod és itt SG-n a Kép Beszúrása pontba beilleszted a linket.
  • volfika
    bocsi el nyomtam
  • volfika
    Daf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • volfika
  • Tsaba01
    XD, én most készülődök a Szegedi Kamionos talira:)
  • danyr
    Cindas ;)
  • Cindas
    szerintem meg karácsony!amúgy nincs sok időm mostanába meló miatt:(de már csak a jövő hét és utána szánsájn:)
  • gabikamionos
    nagyon birom ez a jétékokt de nekem valami hiba van a játékal 1-ora mulva kilép a játék bol segitsetek mi lehet a baj
  • volfika
    ez igy igaz,hogy segitö kész! az tény ha ide belép egy uj felhasználo és kérdezösködik akkor a sokak közül ö az aki segit é nem zavarja el az érdeklödöt mint némelyik meg nem fikázza le a másikat szerintem van olyan mint CSENOde mindenkinek más a véleménye....
  • Bacsa11
    Alakítottam a póton egy picit

• Truck Driver001
    mondom egy.
    és melyikőtök lenne az,aki elvállalná?nekem már mind1..írja be valamelyikőtök h megy a dolog,egyetértek vele,meg a többiek is[gondolom,mert a felsoroltak közül mindegyik megfelelne a feladatra],és mehet az üzenet a moderátoroknak.
  • gepsys
    De ne értsetek félre, a többieknek is meg van a tudása!
  • gepsys
    Hali!
    Én is szavaznék, ha már lehet, és Ts4ba-ra adnám a voksomat, mert ahogy olvasgatom a hsz-ait, meg látom az ő által kreált verdákat, szerintem meg van a tudása hozzá.
    Ja, és segítőkész...
  • daf xf
    thx:) de nekemsincs gyakorlatom benne:D
  • Tsaba01
    köszönöm a voksot. Régóta vagyok én is tag, de ien dologgal még nem foglalkoztam.

Sztem: VolvoScania, Cindas, DaFXF

:)
  • RS
    Ts4ba, ha szavazás van!
  • volfika
    Cindas,@volvoscania,Ts4aba ök legalább sürün látogatják az oldalt és sok idejük van rá mert vágják a játék csinyát binyát szerintem ez az én személyes véleményem
  • Bacsa11
    Cindas
  • AudiQuattro
    Téged kihagytalak :D
  • Contrecast
    marko. majd tedd hozzá hogy én csináltam a skinedet!!!!
  • Contrecast
    Ts4aba
  • Contrecast
    ??
  • V43 1105
    Én nem?
  • volfika
    @volvoscania
  • AudiQuattro
    Akk sztem szűkithetnénk:VolvoScania,Cindas,Tsaba01 re.Mert olyan kellene aki sűrűn nézi a forumot és ért a gamhez.
  • Truck Driver001
    kössz,h rám is tettél voksot;) régóta vagyok sg tag,de életemben nem voltam még házigazda.ergo,nincs gyakorlatom.
    ráadásul időm is 0,mert általában éjjfélre járok haza meló miatt!:(
    egypk akkor most mindenki írjon EGY konkrét nevet,h kit akar.
    @volvoscania.
  • TóNyóóóóóóó
    Jól látom hogy a pót oldalát meg nyújtottad?Amúgy fasza.
  • TóNyóóóóóóó
    Mindent ki hagytál.