52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • volfika
    Az uj vontatóm nagyon segitökész
  • volfika
    mit tudom én nem foglalkoztam vele!!
  • kakt
    igen észrevettem és bocs!
  • RS
    Nem neked ment!
  • kakt
    Ok.Megpróbálom :)
  • kakt
    Sztem a képminőség rossz mert telóval vettem fel!
  • RS
    Mik azok a szines részecskék a kamionon?
  • Cindas
    lehet videókártya a baj ,frissítsd
  • Cindas
    jó hogynem egy egész filmet forgattál róla...
  • kakt
    Letöltöttem innen az NRG-s et daemon toolsal felrakatm asztal ikonnal indítom és a következő a bajom most.: olyan 4-5 másodpercnél figyeljéttek mikor fordulok ki mintha egy pillanatra megállnék vagy akadozna olyan 10mp ként csinálja ezt a játék!ez sz,gép probléma?? köszi!
    itt a videó.: Avi.: Avi
    MP4: MP4
  • kakt
    onnan nem mert 1-2 kb al jön de probákozom addig is innen oszt lessz vmi!és kössz!
  • Cindas
    ez van akkro szedd le torrenről.
  • TóNyóóóóóóó
    ott van nagy piros betűkel nem tom látod-e vakegér
  • kakt
    nem NRG fájl nem innen szdtem le mert ami a FAQ ba van az nekem 5mega után befejezi a letöltést!
  • Yossi
    a T.I.R modot le lehet még valahonnét szedni? nekem egy 2006-os verzió van, de azzal nem indul a játék.
    sulyok oldalán meg már nincs fent.
  • Cindas
    me a fasznak azt a szar csomagoltat szedted le,levan írva a FAQ-ba mormális hogy mit kell csinálnod bazmeg olvasd már el.
  • TóNyóóóóóóó
    NRG nem érted???????????? NRG ott van #37610
  • kakt
    de nem iso vagy vmi ien sima exe,akkor mit tegyek be a telepítő exe-t vagy mi? :) iennel még nem volt dolgom :D
  • TóNyóóóóóóó
    hát igen használhatná a VÁLASZ ERRE gombot
  • Cindas
    mer lehet hogy bekéne tenni a virtuális meghajtóba a pttmnek a képét neem?+ a kurva válasz gombot használd már
  • kakt
    Insert 18 Wos Pedal Tho The Metal CD vagy mit ír ki és van quit meg retry
  • TóNyóóóóóóó
    szerintem senki se fog neked kamiont küldözgetni lehet keresni...
  • kakt
    Leszedtem innen.: http://www.18-wos.gportal.hu/gindex.php?pg=27137944 a jáékot.kibontottam felraktam a gépre és van egy Crack 18 wos nevű mappa abból az összes cuccot oda kell másolni ahová telepítette a játékot nem??de igy is kér cd-t :S más link??vagy vki elküldeni?vagy mivan ienkor? :)
  • Cindas
    nemtom te mit akarsz krekkelgetni csak simán felkell tenni a játékot és kész...
  • TóNyóóóóóóó
    crack nem is kell hozzá
  • TóNyóóóóóóó
    Mijen crack mappából ember???
  • kakt
    vagy csak a prism 3dt cseréljem le a crack mappából?
  • Cindas
    áááh megin mi van itt a fórumon
  • gyurka666
    szevasztok .én még uj srác vagyok ezen az oldalon és azt szeretném megkérdezni hogy nem e tudna valaki küldeni kamoinokat ,pótkocsikat .ha lenne valaki ennnyire szives hozzám hogy küldene akkor itt az msn cimem:[email protected]öre is köszönöm
  • kakt
    meg van hozzá vmi beta pacth
  • kakt
    sziasztok megint..leszedtem a játékot zip. ben amit kaptam linket onnan de olyan bajom van hogy.: a crack mappából mindent árakok a telepített mapábba és mégis cd-t kér!
  • kakt
    wááá köszi!!!:)
  • Contrecast
    én meg elkúrtam a pót skint amennyire csak lehetett!

• volfika
    Viszem a töltösodert a 4-es metrohoz!!
  • Contrecast
    18 WoS PttM Full.ZIP
    Ez zip fájl. nem kell kiírni cd-re!
  • kakt
    ok de 5megánál megáll a letöltés és azt írja ki hogy késsz közbe nem is!vki nemtudja elküldeni? :) ja és köszi
  • Cindas
    nem kő hozzá crack,az nrg fájlt meg beolvasod vagy Daemon Tools-al vagy Alcohol-al vagy PowerIso-val...
  • volfika
    Még annyit,hogy a DEFS-CAMPAINE-nél jo ha /accept és a producenél/érdemes beirni az áru nevét?????
  • kakt
    Bocs egy kisseb offért :)
    de a mielött kérdeznél kattints ide oldalon van2 letöltés én simával töltöm és az vmi nrg fájl!ezt mivel tom megnyitni???és cracket honnan tok? :) más kel még hogy müködjön??köszi és bocs az offért!sziasztok
  • Cindas
    megpihentem