52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
a sofőr nem lát ki!!!
am rohadt szééép!!

grat..
-
őőő...taknyom nyálam egyefolyik...ez kurva szép gép...gratula Atikah... 

-
Az még mindig SUPER ;) -
Orrán, power logo forditva van .. (: -
aztaaa büdös kurva életbe nem mondok rá smemit vp tesó:D -
Kimentem Holland-ba, és kaptam új gépet :)
-
Szép :D -
Üdvözletem, szép estét Mindenkinek!
Tudom-tudom, rég jelenteztem, megvannak az okok is, de ezzel most nem fárasztalak titeket. Mivel a gépem egy erős lökést kapott egy pár hete, s lehetővé vált az ETS komolyabb szintű modolása, ezért azt hiszem a mapomat félbehagyom, erőimet inkább azt ETS-re fordítom. Nem tudom, van-e olyan vállalkozó szellemű egyén, akinek ha elküldöm, talán többet foglalkozik vele, javítgatja, csinálgatja, vagy csak egyszerűen ötletet merít belőle. Ha valaki érez magában annyi vállalkozó szellemet, akkor szóljon!
UI:szépek a kamionok!
KBalázs -
Very very nice!!! 

-
Bischof,MB Actros MPII 1858
Variációk....
-
Nájst lett Sógor... 
-
up:)
-
nem gondoltál arra hogy mikor régen csinálták a modellt akkor még csak olyan sofőr volt?..csinálj jobbat ha nem tetszik.
-

-
egy egszerűen lélegzet elállító............
elált a lélegzetem :D most élesztettek újra! :D -
nyú prójekt:)
-
tessék új pótkocsival kivilágítva :D
és levettem az állóklímát :D
és egy kérdés a sofőrt kivegyem és rakjak bele egy normálisat? -
nem tudom nem én raktam bele a sofőrt ez eredetileg van benne:D! -
szééép!
nem szidás hanem kérdés!?
Akik készítik a kamionokat! azokat nem zavarják hogy belehánytak egy ilyen ocsmány sofört??...vagy ezek a szar ülések!! nagyon elrontják!!!
bár izlések és pofonok....én ets-be mindben kicserélem a sofőrt megha csúnya az ülést aztis!
maga a volvo szép de a belső fülke csúnya....és az állóklímát leveheted télleg!!
amit írtam az kérdés nem szidás... :D:D -
Tsaba01 #41994 sztem nem szép rajta az az állóklíma. -
sztem a klímát vedd le -
Vmi ilyesmit akassz fel a gépedre, h jól lássanak majd az úton... 
-
igen kihalt a topic igy gondoltam dobok egy képet az új gépem-ről a tuning még nincs rajt olyan sok de az állóklíma és a névtábla már kikerült remélem tetszok:D !
-
Tsaba01 #41990 amit te csinálsz az nem modellezés, csak módolás:) -
nenus #41989 Jó figyi!Én még kezdő modellező vagyok!Majd fogok én is úgy csinélni cuccokat mint te!Meg ez még 1 órával ezelőtti verzió!Azóta már sokat csináltam rajta!A spoiler levételnél meg tényleg nem nagy cucc kitörölni!XD -
Szépnek szép, de a felni érdekesen áll ott elöl.
#41987: ja meg egy szívattyú is kéne az oldalára :D -
kurvanagy dolog volt leszedni róla a spoilert. mellesleg a magasítás is undorító, de az öszkép nemolyan rossz, olyan LÉTA-COOP-os xD -
nenus #41986 Ja véleményeket lécci meg h még mit javítsak rajta!Köszi! -
nenus #41985 Tőlem a nap végére 1 kép!Globetrotterből globetrotter xl-re csináltam!MÉG NEM VÉGLEGES MERT VANNAK RAJTA HIBÁK!
-
nenus #41984 Nagyon szép!Tőled nem is láttam még mercit.
#41981:Elég régi modell és tiszta hiba!Sztem inkább a sima megaspace-s actrossal játsz mer ez hibás! -
szép áktrosz! -
Tsaba01 #41982 -
-
ha valakinek van MSN-je vegyenmár fel pls. [email protected] -
http://www.freeweb.hu/kamionszimulator/regioldal.html
igaz hogy régi oldal de egy jó pár cucc van itt is.
császtok!! -
Tsaba01 #41978 tónyó, mindenkinek ezt mondod hogy "olvass vissza", egyszer segíthetnél már te is. Ezt a lgegyszerűbb mondani.
Szal, máté, ha kéri a lemezt akkor unmountold (vedd ki a vírtuális meghajtóból) ha nem jó akkor tedd újra mert néha van egykis bug benne. CRACK nincsen hozzá (tudtommal). -
nincs crack!!!!!!!!!!!!!!!!!! olvass vissza-.-" -
mate001 #41976 szíjasztok kéne nekem egy crack a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal hoh nem tudtok ahonnan le lehet tölteni elöre is köszi:)!!!!! -
-
hali! a zmod 2.1.1-ben hol találhaato az amivel szét tudom kapcsolni a dolgokat?(dettach)