52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
én meg le is töröltem 
na de csak azéé, mert hel ykellet, meg amugy is format c: volt :P :D. majd felteszem ha lessz fordítás, addig nézegetem szép képeket -
nekem még eddig nem szállt el szerkesztett térképen (kopp-kopp :-)), nekem az AA csinálta ezt, az viszont már 1 kereszteződéssel se bírt el :-(
-
hát még ha én raknám össze se tudnám mivel nincs nálam semmi anyag :-)
ha esetleg olvastad volna a fórumot kb az elmúlt 1 hónapban akkor tudnád, hogy Fireboy építi össze az egészet, én csak a szöveget csináltam meg 1-2 dolgot, meg majd tákolok 1 térképet :-)
-
Milyen kieg?? Ez egy mod!
Akyyy ne kérdezz ilyet!! Olvass vissza! Fireboy írta mi a szitú!
Már én se nagyon játszok. Sőt! Hétvége óta nem játszok vele mert ez a szar prism3d mindig kilép. De majd azért játszok mert hát képet is kell mutatnom a betett kamionról. :-) -
Egy rakás szar ez a prism3d, állandóan kilép. Igy kár szarakodni a térképpel...
-
skacok, ez a kieg. mikor jelenik meg? :P
baró lesz! -
Rendben van, de a magyarodítást össze tudod fűzni, és kidobod? -
hát hi! :-))
itt vok Debrecenben, kaptam laptopot, meg van GPRS internet :-)))
az én pályám fejlsztése csak hétvégén fog menni, mert ezen a gányon el sem indul a pttm :-((
egyébként nagy baj az, ha a térkép egy kis darabja nem láccik a nótbúkban a részletes útvonaltérképnél??
kicsit nagyrasikerült :-) kiraktam a városokat faszán az editorban, a térképen meg jól kilóg, pl Kassa abszolót a monitorom fölött van :-)))
képet ne is kérjetek, majd hétvégén :-)) -
sziasztok!
ne hari, hogy igy belekontárkodok a beszélgetésbe, de láma
vagyok. egy olyan kérdésem lenne, (illetve vélemény), hogy az 18 wheels of steel across america nem volt sokkal élethűbb? (leszámítva az alvást)..meg a fékezés is könnyebb volt..meg sokkal lassabban, komótosabban fordult a kamion, nem volt ilyen kis virgonc..van ezekre vmi patch?
-
Toya #4900 Hol is lakom...várjunk csak :D -
Frankó. A lila a vasút? -
-
aha, melyik? és eddig melyik városok vanak meg? -
Az Alföld. -
Király!!!
-
FiReBoY #4894 Melyik országrész készül most? -
Tök frankó. Nascar kanyart hogy venne? :-) -
Az AI azé még szebben veszi a kanyarokat...

-
jahs és lejjeb írta valaki a kritikákat a játékhoz! Azt is hozzá akarom csatolni hogy nem úgy volt hogy majd benzinkúthoz is lehet majd szállítani? Mert ez is hiányzik. Vagy ez a Rig'n.Roll-ba lesz? -
Töröld a játékot a Programok telepítése és törléséből a vezérlőpúltból, miután törölte töröld az egész C:\Dokumentumok\neved\18 WoS Pedal to the Metal könyvtárat. Elvileg jónak kell lennie. Amúgy ha felteszel valamit akkor miért a beállításoknál keresed?? amúgy a beállításokat a config.cgf fájlban vannak de semmi köze a feltelepített cuccokhoz. Amúgy meg nekem is kifagy a kék lámpával is meg egy sok más cuccal is ezt csinálja. -
akela #4889 Nem tudja véletlenül valaki,hogy a dokumentumok mappán kivül hová pakolja még a beállitásokat?
felraktam egy pár modot lökháritó,lámpa,meg ilyenek,és most folyton megfagy,meg prism 3d.És hiába törlöm le a játékot is,meg a dokumentumokat is benne maradnak az előzőleg feltelepitett cuccokat.Igy meg nem lehet normálisan játszani.Meg olyanokat csinál,hogy miután betöltöttem a mentést,elindul ugyan,de külömböző szines foltok jelennek meg mindenhol.Aztán jól megfagy a rohadék. -
De lehet! :-)
Na majd valamikor adok képet a betett kamionról csak most lefoglal a Toca RD2. :-) -
:) ez is jó lett igy tovább -
Ez a vonat (Ilyen lett, szarból nem lehet várat építeni....)

-
Nem busz. Bz motorvonat, de elég gagyi -
Nyomvájúkat, meg a kátyúkat se felejtsétek ki...legalább textúrákban! -
Majd később! De adok! Ne féljél! :-) -
bussz, jee -
-
KÉPET. -
Ja a az 1.04-el nekem is elindult az 1.06 a ludas -
De full új kamiont tettem be. Igaz az egyik az a Peterbilt 351 egy tuningolt változata. De full új. Az alsó az baró. A fölső kettőt nem tiltö be teljesen. -
Pl. ezek is új gépek, de csak apróbb átalakítások vannak...:

-
Nem hiszem.
Új kamiont én is raktam be, de azt mind a meglevő kamionok összegyúrásával hozták létre. Ha lehetne, akkor már lenne egy rakás európai kamion, meg rengeteg ojjektum, pályát szerkeszteni. -
FiReBoY #4875 Lesz ne aggódj jövő héten... :) -
Hát akkor nem lesz egy darabig magyarosítás... 

Amúgy miért mondjátok hogy nem lehet új kamiont betenni?? Én tegnap 2-t is beraktam. -
akela #4873 Aha....akkor tulajdonképpen legyen elég az 1,04 béta.Hogy ezek mennyire mocskok elrontják szegény magyar kamionosok játékát.Mindenesetre köszi. -
FiReBoY #4872 Megszopattak a készítők, mert a local.def fileba raktuk eddig a változók definiálásait és ezt pedig úgy letiltották, hogy oda ne lehessen, csak local_base.def-ből olvassa a szöveget, ami pedig kódolva van. Szóval ha a local.def-be rakjuk a szöveget, akkor nem indula játék. Megpróbáltam a fordított szöveget egy local_base.def-be menteni, de így sem szerette, mert nem tudom a pontos tartalmát a local_base.def-nek, vagyis hogy hogyan kezdődik a script. -
ha ilyen szép magyarítással pedig nem is lehet megunni -
zoszt #4870 Nem kiegészítő, megy az sorozat előző tagjai nélkül is. Ez is meg lehet unni, csak nem érdemes addig, amíg ki nem jön a Rig'n'Roll.