52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • kesenyi
    Bocs, nem néztem meg, hogy mit rejt a cím! (hiba volt)
  • gumikacsa
  • kesenyi

• kesenyi
  • Nyiri
    Kurva jol nez ki.
  • kesenyi
    1.4 pach-t tedd fel! (talán megoldja a problémád)
  • streeter
    Van egy kis problémám. Ma megint megjött a kedvem a játékhoz de valamiért nem teljesen jó a játék. Elkezdek játsznai, megyek 10 percet a játékkal és lefagy tőle az egész gép??? Ez miért van??? Biztos nem azért mert gyenge hozzá a gépem.
  • 0ppika
    Ez a "Pavel (SCS Software)" segít lefordítani németre a gémet. "18 Wheels of Steel Voll aufs Gas" lesz a neve.
  • gumikacsa
    Na mégegyszer:
    Ez mi?:

I have the great information for Germany from Pavel (SCS Software). They are helping to do a translation of 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal into German. The game will be called 18 Wheels of Steel Voll aufs Gas there.
    The second it is the rumours about next game of series of 18 Wheels of Steel. Is it only rumours for now.
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Pee, ezek ezek pont jók.
  • Duddits
    Nem is nagy!

Nekem megvan a progi ahoz a féreghez.
  • Slayerboy
    Nagyobb képeket nem bírtál beszúrni?!
  • Slayerboy
    Keresd meg itt! A Féregnek BLASTER a neve.
  • praksi
    Hepi börszdéj, Gumikacsa!
  • kesenyi
    A javítás az Internet Explorerhez volt,nem az Xp-hez.De én Gamestar olvasó vagyok és az egyik számban benne volt ,hogy nem véd a vírus ellen(vírus neve sasser,de inkább egy féreg),csak antivir progival tudod letörölni ha megferőzte a géped!!
  • streeter
    Nem tudom emlékeztek e rá de régen volt egy olyan virus xp-hez ami 59mp múlva újrainditja a géped. Ehhez volt egy instalos javitas. Enne valaki a nevét vagy egy linket nem tudna adni????
  • kesenyi
  • kesenyi
  • kesenyi
  • kesenyi
  • streeter
    Most reggel 6kor kezdődött egy film a Discovery Channelen a kamionokról. Bemutatták azt hogy hogy tesztelik a kamion különböző részeti mielőtt az gyártásra kerülne. Most éppen kamion versenyek vannak. Az dúrvaamikor a V6-os 450LE-s motorból 1250LE-s motort csinálnak :D
  • gumikacsa
    Ez mi?:

I have the great information for Germany from Pavel (SCS Software). They are helping to do a translation of 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal into German. The game will be called 18 Wheels of Steel Voll aufs Gas there.
    The second it is the rumours about next game of series of 18 Wheels of Steel. Is it only rumours for now.
  • gumikacsa
    Öhh...thx
  • zoszt
    Ha mással nem is, de egy jókívánsággal szolgálhatok: Boldog születésnapot, Gumikacsa!!!
  • ZOLEE22
    Én láttam ilyet egy katalogusban!!! de aszthiszem csak tanulmány járgány.
  • gumikacsa
    http://lkw-infos.net/images/themengalerien/schwertransport/kuebler/teil-1/MB-Actros-4160-Kuebler-Dopkewitsch-300604-2.jpg
  • gumikacsa
    Ez létezik? Ku**a ronda
  • gumikacsa

• kesenyi
  • kesenyi
  • kesenyi
    Zmodeler magyarosításról tudtok???(nem lenne rossz)
  • kesenyi
  • kesenyi
    Ennek a letöltése!!
  • kesenyi
    international
  • kesenyi
  • kesenyi
  • kesenyi
  • kesenyi
    Nekem 8
  • Duddits
    Mert? Vannak benne rövidítők is.