52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Készül a MAN TGA
-
csináltam még egy ilyet, de erre még jönnek kis rácsok is majd:
-
Ezek viszont hogykerülnek 4-en 1 képre?
-
#8494-re nem tud valaki valami okosat???
-
csak ahoz előbb fel kell tenni a netre. -
Ezeket a remek cuccokat feltölthetnétek a pttm.uw.hu-ra! -
Adjak egy ftp-t, ahova felteszed, és le lehet tölteni?
Mert engem is érdekelne... -
Ez rohadt jó! -
készül egy MAN:
-
biztos, hogy annak a dds filenak az alpháját fested át, amelyiket a cucc használja? ; ) -

-
Sehonnan, mert nincs honlapom -
Ilyeneket honnan lehet leszedni???? plz 

-
-
milyen króm? nem tudsz vmilyen képet mutatni? -
Az utolsót én is szeretném megtudni -
Huhh, ezek nagyon szépek! Le lehet majd szedni őket valahonnan?
Azt áruljátok el lécci, hogyan lehet berakni autót, buszt, kamiont a játékba, hogy több legyen az utakon belőlük??? -
-
-
Nagyon jól néz ki!
-
Levettem tök feketére de még midníg olyan erős! Akkor lenne jó ha olyan normál színe lenne. Az nem lehet, hogy azért ilyen mert króm van a dologban és ha igen, hogy változtassam meg, hogy ne legyen króm? -
-
ezt a hülye színt nemtom megoldani, de ha az alpháját tökre feketére veszed, akkor nem fog vakítani. -
A billencs pótomnál amikor a napfény olyan szögben éri, akkor elkezd foszforeszkálni ilyen gagyi színekben. A dxtbmp-ben megváltoztattam azt az alpha valamit ahogy Milez mondta, de még mindíg túl erősen verődik vissza a fény olyan színten, hogy az már szinte vakít! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen hülye színe és ne verődjön vissza a fény olyan erősen?
(igaz itt nem a billencs van, de itt is ugyanaz a problémám)
[IMG] http://www.sg.hu/galeria/10979526191108147593.JPG[/IMG] -
csinálsz egy lapot Create.../Surface.../Grid-del (kis négyzetben, hogy mennyi sorból álljon), majd Vertex nézet, Create.../Poly.../vmelyik, és ha mozgatni akarod, akkor Modify.../Move. -
Ez is fasza lesz! -
Állat!! -
Pöpec -
Jó lett! -
Fasza!!!! -
Soha ne mond, hogy soha!
-
Eightmiles,áruld már el,hogy miből tudsz létrehozni ilyen formákat??? Nagyon állat,tökre irigyellek,mert télleg szép lesz és én soha nem fogom tudni megcsinálni az ilyeneket...
-
Dc-m van és az Independencen szoktam lenni...Passzívon vagyok,úgyhogy ha te is az vagy akkor nem fog menni a letöltés,de próba cseresznye! -
Ja, gyanítottam, hogy a 2.0-val is lehet, csak nem tudtam hogy kell (még most sem tudom). Denekm így jó. 1.07 nem szokott hibátokozni magának.
Egyébként nagyon szép dolgokat készítesz.
Ja, és válasz a privire: A german road1-et az Across Americahoz készítették, de nem lett stabil, úgyhogy nem tették közzé. -
Hogyan lehet ai-nak betenni? Csak be kell másolni a mappába és ennyi? -
ja az egytextúrás? már rájöttem, hogy nem kell átküldeni zmod 1.07-be, mert meg lehet csinálni a zmod2ben is.
egyébként nagyon jó lett a busz! talán majd én is megcsinálom(már ha megtudom)
most csináltam nagyon frankó kereket, majd késöbb mutatok képet is. -
Lesz mér itt minden, IFA, RÁBA, KAMAZ, ZIL... Nagyon ott lessz...
Én a buszt betettem ai busznak, lecseréltem a nagyon amerikai iskolabuszt:
-
Kösz -
De állat! -
eddig itt tartok: