új fórumozók topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
a min. 200 hozzászólás bekerülési limitet már a te képtárba kerülésed után találtuk ki
Punkerwork
:(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
én meg "melózok"

SarahGin
Most éppen üzleti kommunikációt!!

SarahGin
már nem

Punkerwork
amúgy mit tanulsz?

Punkerwork
psszt, még meghallja valaki :)

SarahGin
Nekem még csak 108 üzenetem van és mégis fentvoltam a képtárban :-)

Punkerwork
hát az se rossz :)

SarahGin
Tanulok és bulizom jó sokat. Ezek kimaradtak az életembõl sokáig.

SarahGin
Éppen erre járok...

Punkerwork
merre jártál? nagyon el voltál tünve mostanában.

Punkerwork
<#wave><#puszi>

SarahGin
Jó reggelt!

mét ? <#lama>

bld
angello-t bannolták már?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BEAST
<#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Punkerwork

bld
<#vigyor>hát ez nagyon komoly<#vigyor>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Kit--Kat
ilyen gyorsan??

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

már banolták, np :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bld
én

jajj.... alig bírom megállni hogy most ne szóljak erre valami nagyot..... <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

joe04
csá
ki jáccik itt a gta v.c-vel??????????,
nincs galériád :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bld
jó megnéztem a galériát. Nos, én nm pont erre a korra gondolok:))))

bld
hát figyelj megoldhatjuk de ahhoz h teljesen biztosak elgyünk egy aktot kellene feltenni

Rózsalány
Banyek! nem tuttam hogy van felvételi. amúgy van a galériámban rólam egy kép azon már elev láccik hogy lány vagyok! fúú most mondani kéne valami lányosat... de nem jut eszembe semmi... megbuktam?

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

bld
:DD simán:))

Johnyy
EGY képet tölts fel! De nem egy oat ami alá macro betûvel oda van írva hogy Britni spírsz ;))))))))))DD

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hi

sajnos elég rosz tapasztalataink vannak az "új" holgy fórumozókkal ugy hogy valamien szintû bizonyítás kéne hogy valóban az vagy akinek mondod magad...

elnézést ha evvel meg sértelek de ez szerintem a legkevesebb

Johnyy
SZija! Nemtudom hogy most regidõ, hozászól,ás topicnyitás, vagy miadja mien uj vagy,, érted!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Rózsalány
szijasztok. gondoltam követem Sungamet és én is bleszólok ide. még asszem én is újnak számítok

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

"2004. 06. 26. " azééé ne érezd te magad annyira biztonságban :-DDDD

bld
6:37? te nm szoktál aludni? ezek az újregek már hajnalban idejárnak

Sungame
vagy régi. és "volt"... :)

Sungame
jaja, nem kamu de új. :)

hykao
jah, kamu újreg(ek)... :)
bld
hi na végre egy újreg aki megtalálta a topicot!:))))

Sungame
............

Köszi :)

............

amint elérted a 200 hozzászólást és kitöltötted az adatlapot magadról IDE tehecc fel magadról képet

háj légy üdvözölva ;)

Sungame
.................................................................

Sziasztok!

Új vagyok. Nevem Sungame.

Az önéletrajzomat itt olvashatjátok az apróbetûs részben.

.................................................................

bld

miva? :DD

-the invisible-

BEAST
nah ... megint rendet kell tennem ?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de már nincsenek nagyon új fórumozók.. sajna..

-the invisible-

bld
úgy látszik ebbe a topicba kétnaponta írnak valami...... kár pedig az ötlet teccik

bld
azúton pótolva vagyon az bitang hozzászólás vala