új fórumozók topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
tetû szpemmer

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
gumi-ban? 😊

majd nyitunk ha kicsit jobban kiismerunk! 😛

-the invisible-

Ték, htx 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

SarahGin
Nme kell köszi :-)
Abból is csak a baj lenne.... :-)

*fanklubt 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nyissak neked fenklubt ? nekem már vaaaaaN ! 😄

SarahGin
Sajnálo de ne tudjátok meg, hogy feldühít, hogy ahányszor bekapcsolom a gépet mindig van itt valami csipkelõdéd velem.
Szóval sorry.

Punkerwork
általános eszmecserék/moderátor topic, de tényleg ne kérd!

sehogy. ne kérjed.

SarahGin
Hol kell kérni, hogy kérni, hogy bezárják ezt a topicot?

BEAST
hmm most hogy olvasom , majdnem énis félreértettem ... a huje 😛 miatt lehet

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hmm ... lehet nem volt érthetõ ...

téleg ... nem ... tehát nem mazo jellem ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
(legfeljebb szado, mert a mazo az magadra vonatkozik... Latin.)

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
hát aki oviban kisfiukatvert ... téleg nem épp mazo jellem 😛

Kata
Nah, mindegy. Én ebbõl a topikból kiszálltam... További jó csevegést itt! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
én sosem szítom a vitákat ... csak beszállok és megprobálom a "gyengébbet" segíteni ... aztán a végére már én kezdtem a flémet 😄DDDD

Bíszt a lovagiasság mintája

csak #42-tol latom, meg azt, hogy te voltal a topiknyito... pont a flem eleje nincs meg.. kar..

-the invisible-

Kata
Rám pont nem ez a jellemzõ. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

teis :-DDDD

Kata
Biztos te szítod saját magad ellen. Mazohista vagy. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
de jo nektek volt "mélyvíz" én miota ittvagyok sztem flémen kivül nem sokan szoltak hozzám 😄DDDDDD

Kata
Nekem is sokminden nem esett jól, mikor újonc voltam, de mindenki nagy ívben le***ta. 😊
Én nem akartam se sérteni, se megbántani, véleményt nyilvánítottam és kész. Ha ezen bárki besértõdik, az a privát problémája.

[/cserf][/fülünyúl]

Nesze neked méjvíz ezvolt amikor én kezdtem... 😛PP

ugyan..

BEAST
nah megint jön az "ujregvagy" szöveg 😛

ok nem szoltam

sztem kicsit hirtelen lett bedobva a melyvizbe a topiknyito 😊)

-the invisible-

nem kell mindent túl reagálni...

Hirtelen felndulás a modik meg nem zárják be ezt a topigot !!!

#219, 221

az egy dolog h nem szanta sertesnek, de biztos nem esett jol Sarahginnek, foleg mivel uj forumozorol van szo...

es inkabb nem folytatom mert csak magam ellen hangolnek mindenkit

-the invisible-

BEAST
hát én nagyon sok feleslegesen irt üzit látok itt ...

ezt mozs fölösen irtad mivel senkit nem sértett meg és mive nem is szánta sértésnek...

mindenki nyitott mar olyan topikot ami nem mukodott...
en is velemenyezhetnek sok topikot, de nem teszem, mert aki oda irogat annak biztosan jelent valamit...
ugyhogy legyszives ne serts meg kezdo forumozokat ertelmetlenul...

-the invisible-

BEAST
ha vmi bántot irtam volna bocsánatot kérek ... vagy 1 verést

miaz hogy nem jott ide ujreg?
csomo ujreg szpemmelt ide

-the invisible-

I.C.ram
Jóvanna ne haragudj 😞 Te amazon 😄
neeröltesd mer már ovis kora óta nem vert kisfíúkat 😛PPP

nem szkander.. meg lett mondva hogy birkózás....

Kata
És? Azért miért kéne felkötnöm az alsónemût? Szkanderversenyünk lesz, vagy mi?
Az elsõ mondattal igazán tudhatnád, mire gondoltam, mert te is ott voltál. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Lol Kata. Én nem akartam utalni semmi ellentétre 😄 Most jöttem meg nem rég nyaralásból, aztán mostl átom elöször SarahGint.

Csak arra akartam utálni, hogy már két modell lyányka is van itt 😊

Az elsõ mondtatot nem tudom mire vélni, mire gondoltál? 😄
BEAST
hmmm senki sem szidott 😄 de a birkozást még meggondolnám a helyedben 😛 iszap nem szükséges 😄DDD

MUtass rá 😛PP

ki sídot ???

szal itt inkább a tapira kell majd rámenni, tudod olyan mintha véletlenül odanyulnál, stbstb.. 😄

ezt csak imitálni kell zsal.....

Kata
Nem. 😊 Utoljára csak a fiúkat vertem oviban, meg alsó tagozatban, azóta nem aggresszívkodok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
és ha szépen kérünk se fogsz birkózni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ugyan már, amikor én idejöttem, dettó megkaptam ezt. Ugye IC ram?...
Amúgy meg eleve elvetélt ötlet ez a topik, mivel senki más újonc nem jött ide bemutatkozni. A Fórumozók fényképei topik tökéletesen megfelel a bemutatkozásra, az eddig újoncok is mind odataláltak kapásból, még SarahGin is. Szal ennyi.
Látom, sokan kerekítettek sztorit a dolognak, és már mindenféle ellentét ki van találva, pedig semmi bajom a topiknyitóval, mindösszesen véleményt nyilvánítottam a topikkal kapcsolatban, ahogy mondani szoktátok: véleményt pedig lehet nyilvánítani. 😊 Amúgy meg nem csak nekem volt ez a véleményem, kicsit szidjátok azokat is, ne csak engem. 😛
Iszapbirkózni meg nem fogok ilyen höjeség miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Lol Kata asszem fel kell kötni a gatyót 😄
nagoyn remélem