206
Hellforces
  • Qwerty4
    Ez egy fosnak tűnik.Lehet, hogy hagynám még egy kicsit, de ott az elején már úgy eltévedtem a sötétben. :s
  • ütőképes
    Elakadtam!!!Egy medence szélén állok valami indián építmény belsejében hiába megyek körbe körbe hiába megyek be a medencébe aminek a közepén van egy négyszög alakú építmény akkor sem találok semmit noha azt gyanítom h.valami kallantyút kéne keresnem amivel ki tudom nyitni a nem mesze lévő rácsot.Segítsetek!
  • ütőképes
    Végre sikerült elsem hiszem!!!!
  • ütőképes
    Kösz h.válaszoltál,a probléma csak az h.noha tudom h.a háztetőn kéne tovább menni egyszerűen nem tudok fel jutni,csak annak a kis épületnek a tetejére bal kézre a pálya végén,oda is csak úgy sikerült h.a pálya elejéröl oda rugdostam egy karton dobozt,arról fel ugrottam egy a fal tövében lévő fa ládára,arról pedig a kis ház tetejére de onnan feljebb már egyszerűen nem megy.Tehát szerintem nem a kis házra kéne fel másznom,annál is inkább mert nem találkoztam még olyan játékkal amiben dobozokat rugdosva vagy terelgetve a pálya egyik felétől a másikig kell tovább menni tehát a gondom továbbra is az h.fogalmam sincs hogy pontosan hogy jutok fel a tetőre ha ebben tudnál segíteni meg köszönném!
  • lalakov
    Vagy 2 éve játszottam vele, így elnézést,ha rosszat mondanék. A bal oldalon, a végén, fel kell menni az épület tetejére, fenn visszább jönni és egy vezetéken átsétálni a szemben lévő épületre(közben még fognak lőni Rád).
  • ütőképes
    Szevasztok! SEGÍTSÉG! Nem tudom h.valaki játszik-e még ezzel a játékkal ha igen segítsetek mert kurvára elakadtam annál a résznél amikor egy bár előtt állok,fel vettem egy bazi nagy magnót,és ki lőttem mindenkit,van itt egy kamion is de egyszerűen fogalmam sincs h.merre tovább vagy mit kell csinálni!
  • Hellsing47
    egy hónapos késéssel válaszlok :D

NEM...és ne is vedd meg mert iszonyat gagyi :DDD

amugy meg TÉK...
    (csoda hogy megérte a 200hszt)
  • titike
    Elnézést, hogy ide írok de érdeklődők nem e tudja valaki, hohy hol lehetne megvásárolni a Hellforces játékot, mert én nem találom sehol sem.Vagy ha valaki esetleg eladná az is érdekel de csak eredeti játék kell.
    választ előre is köszi.
  • meril
    Hello! Fordíókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!
  • meril
    Nah látom nem sokan örülnek neki!:D de azért megcsináljuk!
  • meril
    Hello! Készül a magyarosítás! Pár nap és készen van! Tudom hogy későn de most jutottunk el idáig!
  • Hellsing47
    facom..télleg nem tudja senki hogy mit kell csinálni ott a pokolban???
    foylton visszarak ugyanoda :(
    itt nem akarom abahagyni...
  • Laci1818
    Huh:)
    quake 1-es időket idéz a faszi hangja (aú-aúúú :DDD) meg az ellenfelek viselkedése...:DDD
  • 6600GT
    ok! már rég vittem,de végig énsem tuttam!
  • Hellsing47
    ja..az utolso 2 ugyanaz :D xDDD
  • Hellsing47

tessék itt van 3 :D
  • 6600GT
    hy ! ha egy képet mutatnál akor lehet belöném
  • Hellsing47
    nah azért felteszem a kérdést hátha jáccik még vki ezzel a szerencsétlenséggel.. xD
    a pokolban mi a halált kell csinálni??folyton visszabax egy-egy megadott helyre...már kibaszottul unom a gémet...de itt a vége felé meg nem szeretném feladni..szal vki help plííz :DDD
  • milszab
    Magyarítást nem tudtok a játékhoz?
  • vasco
    Kössz mindenkinek
    Igazából csak a lift kódját nem találtam sehol, utánna már nem volt gond.
  • lalakov
    Igen ez tényleg egy kapu, amin később át kell menned, de előbb be kell kapcsolni.(Ez a része biztos, de a többi... sorry, egyre több esik ki.)
    - Menjél visszafelé (már nem tudom pontosan meddig), de kellett lennie egy pontnak, ahol két felé mehettél és akkor Te ezt választottad. Most a másikat kéne.
    - Ahol ez a halálfejes fegyver volt, nem volt a környéken egy lift(a kódja 789)?
    - Máshonnan nem fordultál vissza azért mert úgy gondoltad, hogy arra nem lehet továbbmenni? (Egy légcsavar folyamatosan bekapcsol, ha rálépsz előtte a padlóra és folyamatosan visszafúj.)
  • vasco
    Lehett, hogy az elöző képek nem sikerültek úgyhogy felrakom mégegyszer
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/051105/9813845982.jpg
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/051105/5407908571.jpg
    Mégegyszer kössz.
  • vasco

Előre is kössz mindenkinek.
  • lalakov
    (Csak találgatok, hogy hol lehetsz.)A főnök szobájába be tudsz menni újra? Ott a fal színe piros/sárga? Ha igen akkor a falon, ahol sötétebb szín van, ott van egy titkos átjáró, csak menj oda és menj neki, mintha ajtó lenne.
  • lalakov
    Képet tudnál feltenni? A "csillagkapu" sárga színű?
  • vasco
    Helló mindenkinek!
    Renélem tud valaki segíteni nekem.
    Ott akadtam el a játékban ahol szintrő szintre kell menni, és most egy olyan szinten vagyok ahol egy csillagkapuhoz hasonló valami van, mellette meg rengeteg ember lombikban. Van egy főnök is aki külön szobában van de nem enged vele mégegyszer beszélni.:(
    Köszi!
    Kezdtem feladni :)
  • lalakov
    Nyugi, már nincs sok hátra.
    Gondoltam, hogy ott elakadsz:)). Én is vagy negyed órát elpöcsöltem vele.
    1.Ne ugorj le.(Ebből kiindulva fenn vagy.)
    2.Ha ott állsz, ahol be kéne szállni a liftbe, akkor veled szemben a bal oldalon van egy létra(ezt egyébként, csak a vízbe leugorva vettem én is észre).
    3.Ne mász le a létrán, mert a lift elindul és meghalsz.
    4.Megoldás: Ugorj a létrára és rögtön ugorj tovább balra (a korláton át) vissza a talajra. A lift el fog indulni és ezentúl folyamatosan járni fog magától föl-le.
    Lassan ott tartok hogy beleszarok az egész játékba!
    Szóval.Lementem a piros ajtókon.
    Aztán ilyen nyitott lifttel felmenetem egy kanyart.
    Lépcsőn tovább a következőhöz,aztn megint fel.
    Most van egy szoba ahol a lift fent van.
    ha beugrok a lift jáatba akkor egy vizzel teli szobában vagyok.
    A lift csak akkor indul el.
    Ott mit kell csinálni?
  • lalakov
    Vége.

Azért benézek, amíg be nem fejezitek és segítek:).
  • lalakov
    Tipp: A pokolban a sniperrel gyilkoljatok, van hely rá. A rakétát csak gyűjtsétek, mert újra szükség lesz rá a köv.pályán.
  • lalakov
    Basszus, ez a pokol szivatós + azt hittem ez a vége és mégmindig nics.
    Kösz a tippet!
  • lalakov
    Jó hosszúra sikeredett. Én már megszoktam, hogy minden játékkal szívok:) Bár eddig nem volt gond, de a végén mindig bajban vagyok.
    Spórolj a rakétával, mert én az előbb vagy 30-at előttem.

Köszi!
    Remélem már nincs sok hátra,mert ennyit még nem szívtam játékkal :)
  • lalakov
    (Fura, nekem az a garázsajtó csak visszafelé robbant ki.) Szóval, a hangárszerűségben megtaláltad a kártyát, ami levisz a börtönhöz, ezzel Te el is mentél oda. Most a börtönben vagy. Abban az épületben az egyik szobában kell lennie egy másik kártyának, amivel liftet tudsz aktiválni. Menj vissza arra a részre, ahol a pálya eleje van " kimászatm valami szelőző nyíláson", ide! Jösz visszafelé, átjösz a szögesdrótnál, fordulj jobbra és menj a falig, onnan már látnod kell az ajtót, amin be kell menned, ki kell nyírnod mindenkit és az utolsó szobában van a lift.
    Arra a részre aaszem úgy jutottam,hogy kimászatm valami szelőző nyíláson.
    Aztán valahol kirobban az ajtó,de ott csak pár hapsi meg egy kocsi van.
    Utána bemegyek abba az épületbe ahol van egy kártya,meg kék ajtók.
    Ott van a lejárat is a cellákhoz.A folyóson meg fél disznók lógnak a mint valami hentesüzemben!
    Innen nem tudok továbbjutni.
  • lalakov
    :) Amikor kiértél a peremére az emberkéd mormogott valamit? Lényegében azt mondta, hogy nagy levegő és ugrás. Én úgy próbáltam, hogy ne a vízbe érkezzek, hanem a szélére, mert bár vesztettem életerőt, de a vízből macerás kimászni az oldalt körbefutó kiállásokon.
  • milszab
    Köszi! Sikerült! Ámúgy voltam ám abban is csak ezekszerint nem vettem észre hol kellett lemenni! de ami ezután jön az se kutya! Valami nagy szakadék szélén vagyok és benne víz van! Valami medence! Na itt merre?
  • lalakov
    Lesz itt még szivatás, most nagyon megizzasztott:).